.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Малко помощ.......

Значи мисля да започвам с фитнеса...........И така моя въпрос е колко време преди тренировка може да се яде и какво?Също така какво е хубаво да се пие преди след и по време на тренировка?Какво е хубаво да се яде преди и след тренировка ?И също така съм чувал че преди тренировка е хубаво да се яде малко шоколад?

Благодаря предварително!!!

Град
    София
    Това с шоколада,сладкото и като цяло бързите въглихидрати е една от масовите грешки и митове,че ти давало енергия...Те вдигат бързо инсулина и после бързо спада,вследсвие на което се наблюдава хипогликемия(умора).Това важи за всички бързи въглихидрати.Hе ги приемайте преди тренировка!

Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    Това с шоколада,сладкото и като цяло бързите въглихидрати е една от масовите грешки и митове,че ти давало енергия...Те вдигат бързо инсулина и после бързо спада,вследсвие на което се наблюдава хипогликемия(умора).Това важи за всички бързи въглихидрати.Hе ги приемайте преди тренировка!
    Мерси много>>>>

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Направо ми иде да си захапа клавиатурата като видя някой,който очаква тука да му се смели информацията от интернет и да му се предъвче така че сичко да падне от небето.Приятелю преди да почнеш фитнес и да си правиш диети,защото някой от кварталните ти авери ти се е похвалил,че тренира и спазва режим ,вземи да попрочетеш в интернет малко.Нито може да ти се направи режим пред монитора нито да гадаем колко си висок колко тежиш и имаш ли някакъв опит (футбол,воелйбол,плуване ала бала ).Никой няма да се навие да ти обяснява какво да правиш без да си мръднеш пръстчетата и не потърсиш в гугъл.Аз ше ти дам един шут в дупиТО.Започни да четеш тук -> http://www.bb-team.org/

Гледай да ядеш до 2 часа преди фитнес. Яж месо, яйца, мляко (тоест храни богати на белтъчини) Пий много вода
    The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace

Мега фен
    +1

Преди тренировка около 2-2.5 часа хапваш бавни въглехидрати (картофи,може и овесени ядки,зависи кога тренираш)

По време на тренировката вода и енергийнки напитки

След тренировка бързи въглехидрати(и протеин естествено )

Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Направо ми иде да си захапа клавиатурата като видя някой,който очаква тука да му се смели информацията от интернет и да му се предъвче така че сичко да падне от небето.Приятелю преди да почнеш фитнес и да си правиш диети,защото някой от кварталните ти авери ти се е похвалил,че тренира и спазва режим ,вземи да попрочетеш в интернет малко.Нито може да ти се направи режим пред монитора нито да гадаем колко си висок колко тежиш и имаш ли някакъв опит (футбол,воелйбол,плуване ала бала ).Никой няма да се навие да ти обяснява какво да правиш без да си мръднеш пръстчетата и не потърсиш в гугъл.Аз ше ти дам един шут в дупиТО.Започни да четеш тук -> http://www.bb-team.org/
    Мерси за шута!!!

Град
    София
    То енергийните напитки са бъкани със захар,което пак спада към графата бързи въглихидрати

Мега фен
    То енергийните напитки са бъкани със захар,което пак спада към графата бързи въглихидрати
    Fat burners ? 3-4 кафета ?

Град
    София
    Против фетбърнерите съм,иначе кафето/кофейна като вид енергитик е супер преди тренировка,стига да не се прекалява (1 кафе е достатъчно).

Мега фен
    Без захар разбира се Казвали са ми /не знам до колко е вярно/ , че ако изпиеш 3-4 кафета ще те хванат на допинг тест , верно ли е ?

Град
    София
    Кофеинът влиза в списъка със забранените неща,но в определени дози.Допустимите са 1000мг,т.е около 7 чаши кафе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си