- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Можете ли ...
да плувате ? За щангите ясно, ама плувците колко са![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да,мога..
E как. Морско чадо съм аз. - Като гледам всички ще напишат в анкетата - да. Но истината е ,че да можеш да плуваш и да може да се наречеш плувец - трябва да може да изплуваш най-малко 100 метра и то без да се умориш. Защото при правилна техника на плуване - бавно се уморява човек.
Аз не съм много добър плувец, но това 5 - 10 метра и удавник ще го мине![]()
Преди 3-4 години съм плувал в басейна на фитнес залата в Гърция (тогаз още не тренирах с железата)
Засичам си 1 час почти без да спирам и се въртя в около 10-15 метров басеин в кръг като някъв побъркан![]()
Първоначално написано от DownloadVirus
Басейна му е работата за ученето. Аз за това не мога много добре да плувам и се уморявам - защото ме мързи да ходя да се уча правилно в басейн с тренер А в морето е много по-различно..
плувам ... към дъното![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
xaaxxaaxПървоначално написано от firstdiesel
плувам, плувал съм по 5 км на ден., без почивка. комбиниран стил 50м крол-150бруст и после пак
Mи... бях в сарафово тая година, 2рата шамандура стигаше до там, до където и вълноломите. подминавах си я и се връщах без проблеми. Бях тренирал плуване 2-3 години ама беше отдавна и бях бая по-малък. Забравил съм дишането и много ми се отразява... ако го оправя Бургас-Сарафово ще си го минавам по вода![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Само с пояс![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!