- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Нов компютър-конфигурация
Здравей,Първоначално написано от JungleJaguar
Ако си вземеш такова животно, ще си силно ограничен от към ъпгрейди! Дъната на тези конфигурации са направо отвратителни - не искат да работят с други части освен с фабричните... Че са сглобени кадърно сглобени са, но определено не си струват.
Поздрави
Добре де,гледам настолният компютър DЕLL Alienware Aurora и как да не струва:
ПРОЦЕСОР:Core i7-2600k (3.4GHz)
РАМ:16GB на 1600 MHz DDR3
Харддиск:2000 GВ
Видеокарта:AMD Radeon HD6990 с памет 4 GВ GDDR 5
И това викате,че не струва?
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Лично никога няма да си взема 6990 ако имам възможността.GTX 590 е по добрият избор.Това че 6990 е с 4гиги рам не означава нищо.Пък ако трябва да сме точни 6990 CrossFire е по слабо от GTX 580 в 3Way-SLI. 8гиги рам срещу 4,5 NVIDIA-та просто доминира.Не винаги най-скъпото е най-доброто.
Сега остава да дадеш и ценатаПървоначално написано от JungleJaguar
![]()
Един Alienware за 1400 лева и си Ти брато. Давай не мисли, а купувай няма съжаляваш от тази машинка !!!
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Моля, моля. Има cи тема да cпорите за видео, кое е по-добро и кое не. Ползвайте я. Не cпамете темата на човека.
cтрауc - разлика м/у двуканален и едноканален режим на 4 гиги на 1600 мандахерца... има cи бая разлика...
Ягуар - тва дет cи ко дал колко 3000лева cтрува?
Почвате да говорите фантаcмагории вече...
Брато това чудо не ми и по джоба. Просто повече от 1500 лева не мога да отделя.Първоначално написано от JungleJaguar
Insieme assassini !
Ягуара и той си пише, колкото да се намира на работа...
Не бе брат,таз машина струва 7000 лв,ама аз не ти го дадох по темата,а просто щото бяха написали,че не стрували,а аз така и не видях да напишете защо тази скъпа маркова машина не струва.Първоначално написано от val181
Ок,знам,че не е по темата,ама виждам,че разбирате и да ви питам-със 7000 лв какъв компютър бихте сглобили?
Без монитори и мишки и т.н.
И ще има ли надежност и стабилност машината?
Питам от любопитство.
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
^Кво викаш?
+200 лева още за останалите части за водното(не ми се занимава сега). Виж колко пари остават, а съм сложил ссд и quad SLi.
6 гиги видео памет 8 гиги качествена памет на 2000 мандахерца(както вика грегъри) и 16 да сложиш няма значение. Тоя ейлиън е с бахти надутата цена бе лудия.
Е зел cи cкъпо дъно на което може да блъcнеш 4 карти от много пари... А процеcора е cтарата i7–ца... найc. Проcто cи наблъcкал рандом чаcти до 7к...
е стара е тая i7-ца ама все още в тоя клас няма заместител, само ми е интересно защо е избрана двуканална памет като тоя процесор поддържа триканала
напрово една водна риза и да се връзва зимата към парното ...![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Е ако искаш може да му метнеш и i7-990X ама тогава парите стават много повече.Първоначално написано от GregoryHouse
Тая конфигурация не съм я мислил ами за 5минути я направих сутринта.Просто исках да покажа,че за 7бона може да се сглоби нереална машина.
Незнам.
На мен тез сглобени набързо компове ми изглеждат като все едно някъв с чисто нов Мерцедес SLR Макларън със 650 коня за 1 милион лв и друг да се хвали,че има по-мощна кола-БМВ 318,ама тунинговано със 750 коня само за 30 000 лв.
Един въпрос?
Защо всички големи корпорации,банки и т.н. ползват само маркови машини ?
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
и аз да те питам ... за игри ли ги ползват ?
по принцип готовите конфигурации са издокарани на някакви параметри, но от към дъно са зле, повечето не подлежат на upgrade. Нали все пак големите марки купуват същите части каквито се купуват по принцип ... въпроса е като се прави на части да се огледат нещата и да се изберат подходящи части. Понякога големите компании ползват и части които са произведени специално за тях де ... но при Alian-а си плащаш доста пари само заради марката ...
а да не говорим за тия по ефтините готови компютри ... много по добре е да си вземеш сглобена конфигурация и да знаеш с какво точно разполагаш![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Хората си сглобяват геимърски машини,компютри за дома.В една банка примерсно,служителят няма право на избор за пц-то.Фирмата купува примерно 100броя еднакви компютри от 1 марка(Dell примерно) и им правят отстъпки.Първоначално написано от JungleJaguar
Здравей,
Ще ти кажа един лаф - "к'во като е грозна, няма да се снимаш с нея, ще я..." и ще спра до тук.
Поздрави
@dangerlol тия 128ГБ хард тва само за Ц предполагам... ? Тия 4 видеокарти какво ще ги правиш? Паметта? Ако пуснеш рендинг или натовариш някак машината дали захранването ще издържи? Защо се ограничвате само с 1 процесор?
@Ягуар стига задава тъпи въпроси и тъпи задачи, защото следват тъпи мнения, сещаш се...
Защо не заключите темата?
Да, за лок е, на човека му сглобихме комп. за определената цена.![]()
Teмата е изчерпана. Ключ.