- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мастурбация
Здрасти.
Въпроса ми е дали когато мастурбирам трябва да си обелвам главичката? В смисъл от значение ли е при 1 път (девствен съм).Пробвал съм 1-2 пъти да я обелвам по време на мастурбация но не ми е особено комфортно така.
Като гледам си на има няма 11г, не е добре малката глава да не се показва на белия свят. Има изписано по тая тема, по добре прочети докато си малък. Поне след интервенцията със скалпела по бързо ще се оправиш и по малък белег ще ти остане!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
еми не точно...на 14 съм
Прочети всичко тук и ако имаш въпроси питай момчетата!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
ами прочетох до някъде (после ще дочета) но ако можеш да ме насочиш кое от 3-те би могло де е ще съм ти мн благодарен.
Аз мога да я обелвам, но имам чуството че леко ме пристяга.А когато се къпя не изпитвам почти никакви затруднения
Не съм доктор не мога да поставям диагнозиПрегледа не е страшен. Дори и нищо да ти няма един профилактичен няма да ти навреди
![]()
Не мога да разбера как все си правите изводи на колко години са хората без да знаеш??Първоначално написано от ubuntureload
По темата съм съгласна с по-горния коментар да прочетеш това
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Както каза един приятел по горе : фърли му една "плунка" и почвай![]()
![]()
Няма ти нищо, трябва ти практика. Постепенно ще го забелваш по лесно
+1Първоначално написано от sapa91
Това беше едно изключително смислено и добре обосновано мнение! Браво, горди сме с теб!Първоначално написано от sapa91
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм
Ама и ти си държала xуй с два пръста нали?Първоначално написано от sapa91
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Брат .. повече чикии иии то на сухо да му разтегнеш малко яката около врата![]()