- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къс гащеризон
Такам и аз да пусна една тема, за да ми помогнете... ;д
Искам да си взема къс гащеризон (така май му се викаше) ... но не от тия по-плажните по увисналите, а нещо подобно на това - http://fashionsupreme.co.uk/images/p...00/10257-0.jpg .. ама по яко... Та от Търново съм, където обикалях намерих само един подобен, много хубав, но днес като отивах да си го взема ми го бяха взели под носа
![]()
Та.. ако някой знае, къде в Търново мога да намеря такъв... или някой интернет магазин, че не съм много наясно с тях ;д
на това мисля,че му се вика ромпър(или джъмпър..) и ако имаш баба,която може да шие направо и кажи да ти направи,супер лесно е(в ютуб има клипчета даже) иначе не знам дали имате НюЙоркър,Калиопе и Теранова обаче си залагам главата,че там има
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Мойта 73 годишна баба няма да се върже да ми шие ... тя майка ми дето е шивачка няма да иска да ми шие, пък и няма да го направи баш както аз искамПървоначално написано от tonie__
![]()
Иначе ги нямаме тия магазини ;х
В Tally Weijl и Bershka има.![]()
You will decide if I'm all you've been waiting for...
Кирилица!
ShtrudeL
^ ами лично моята баба,която минава 70 години има личен компютър,сърфира из интернет,играе игри,гледа телевизия и ДА,шила ми дрехи по картинки или клипчетаняма как да знам нейната баба на колко е и какво може да прави,сеш' ли се?
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Моята баба се отказа и да готви, защото и купихме нова печка... Камоли да пожелае да се научи с машината да работи ;д ... А майка ми просто няма време да се занимава, пък и ако почне ще го направи през пръсти набързо ;д
Първоначално написано от tonie__
![]()
![]()
![]()
Човек, убивам за баба ти!
![]()
![]()
![]()
в Eden-a над ЦБА гледах такова -беличко..ного сладко влюбих се в него
Hostis Honori Invidia
Взех си подобно от Eden,само,че мойто не е с толкова къси гащички и е малко по официално.Имаше и такива като това в различни цветове.
Провери там,аз в петък си го взех,там трябва да са още.
;]
Аз точно по-официално искам.
Иначе гледах само в долния Идън( явно и не съм огледала като хората, защото обикновено имат еднаква стока горе и долу).. Над ЦБА не съм, благодаря ще проверя ;р