.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Въпрос..

Голям фен Аватара на ScarlettS

Въпрос..

Абе от няколко дни си мисля нещо.. какво всъщност е естествената смърт? Няма определен момент, когато на някой "му е дошло времето" или пък когато да умре по естествен път просто така от старост.
    Ако оставим настрана убийствата и злополуките, единствената причина за смърт са болестите. Определен брой от тях са нелечими и едновременно смъртоносни, следователно всички останали могат да бъдат излекувани. Ако не преживеем инцидент, не бъдем убити и нямаме нито една от тези нелечими болести и медицината е на достатъчно
    добро ниво, така че да открива и лекува другите болести, не би ли трябвало на теория поне да живеем вечно или поне доста повече години отколкото е в действителност?

Не,защото хората на определена възраст отслабват физически,идват болести вследствие на което те умират,или ако не е от болест,то от естествена смърт,благодарение на което се 'отстъпва' място за младите поколения.На секунда се разждат средно по 5 човека.Представи си,че хората не умираха?Ами то след 10 години,няма да има място на планетата сигурно ,а тя не е много голяма...За това смъртността (естествената) не е толкова лошо нещо

организмът дегенерира с възрастта. брей на колко разсъждения ме навежда това
    REGGAE BOOM <3

Ами нашия(човешкия) организъм е устроен да живее вечно! Но е сложена гилотината! И след определен период в живота(около 30 годин) клетките започват да се копират все по-лошо и по-лошо? Ще попиташ - защо? Еми много просто! ДНКто има като тапа! Докато тази тапа я има, ДНКто се копира напълно идентично и няма проблем! Но й е "казано" на тази тапа да падне...и от ДНКто започва да "изтича" информация! И започва всяко копиране да е все по-зле и по-зле, докато в един момент вече не върши работа!
    Im back...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    мале къф си чук брато

вечно щял да живее човек, много ми е интересно ти как можеш да живееш вечно с опадали зъби, размазани кости и разнебитени органи

то и колата е направена така че вечно да се кара... и така щеше да бъде ако не беше малкият детайл че тя, както човека, не може да се регенерира където се разнебити и ЩЕ остарее

прав си поне че с малко генетични алтерации това би било възможно. ако можехме да си регенерираме органи и крайници както някои тритони могат, ако можехме да си сменяме и клетките които остареят както една медуза може и ако нямахме тенденцията да хващаме рак както акулите на теория щяхме да си живеем до следващата по-голяма, християнска война
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    ^значи ако сега взема проба от себе си и след 20г пак - те ще са различни ,това ли ми казваш ?

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Гандалф, това към мене ли е, понеже аз съм момиче..

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    йок, кьофтьо

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    мале къф си чук брато

вечно щял да живее човек, много ми е интересно ти как можеш да живееш вечно с опадали зъби, размазани кости и разнебитени органи

то и колата е направена така че вечно да се кара... и така щеше да бъде ако не беше малкият детайл че тя, както човека, не може да се регенерира където се разнебити и ЩЕ остарее

прав си поне че с малко генетични алтерации това би било възможно. ако можехме да си регенерираме органи и крайници както някои тритони могат, ако можехме да си сменяме и клетките които остареят както една медуза може и ако нямахме тенденцията да хващаме рак както акулите на теория щяхме да си живеем до следващата по-голяма, християнска война
    Ти маи не четеш какво пиша! Прочети го пак!
    А отностно зъбите...Еми може да ги сменяш без проблем! Но трябва търпение! Ако си любопитен ще ти кажа повече!
    Im back...

Еми то по принцип жизнения цикъл на клетките се изучава в девети клас.

Град
    Монреал
    Цитирай Първоначално написано от GalaxyEater
    Не попринцип , а на практика

Няма как да се живее вечно, организма отслабва с времето и става по-податлив на болести..

Цитирай Първоначално написано от GossipGir1

Няма как да се живее вечно, организма отслабва с времето и става по-податлив на болести..
    Не е така! Това го обясних в една от другите теми!
    Im back...

Град
    Монреал
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica

ами костите които се изхабяват в смис започват да се чупят по-лесно ?

Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica

ами костите които се изхабяват в смис започват да се чупят по-лесно ?
    Както казах...обяснил съм го...ако го прочетеш ще ти стане ясно...
    Im back...

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Не, защото с годините човешкият организъм се износва, захабява се, клетките, тъканите, органите и системите вече не изпълняват толкова активно функциите си, метаболизмът се забавя и в края на краищата спира.

Оф депресирахте ме с тая тема И аз мисля че не може вечно, то просто няма как, организма се прецаква един вид както казаха по-горе , за съжаление е така Ама един познат ми казваше за окултисти че могли да се поддържат по-млади и така да си удължат живота

Вие...маи въобще не проумявате за какво става на въпрос...
    Организма ни е устроен за вечен живот...просто "някой" е сложил резката...Има "тапа" да ДНКто и в еди н момент й е "казано" да падне...и всяка следваща копирана клетка е по-зле от предишната...За това получиха Нобелова награда...Принудихте ме да намеря информация...че ме мързи да обяснавам вече...сигурно за 100314 път обяснявам! Нищо не ви влиза в тиквите!
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...BC%D0%B5%D1%80 ... ето първото излязло!
    Im back...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Ти май не усещаш, че никой не те отразява ?

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Ти май не усещаш, че никой не те отразява ?
    Ти маи не усещаш, че не си оригинален...нито интересен...?
    Im back...

Не се и опитвам
    А аз стъпвайки в локвите, позлатявам повърхностното напрежение...
    Im back...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Благодаря, че ми напомни защо бях спрял да ти чета постовете даже

/ignore on

Благодаря, че ми напомни защо бях спрял да ти чета постовете даже

/ignore on
    The weaknessss is in the air....trolololololo....
    Im back...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си