.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Добро колело

Искам да си купя добро колело до 300 лева което да ми върши добра работа.Ако може от марката Drag
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Голям фен Аватара на Naik1
    Преди 2 дни обикалях из магазините със същите изисквания... до скоро бях готов да дам двойно повече пари за повече пружини и дискове ама разбрах, че хубавите са с една нула повече в цената..
    И така де - купих си Drag Hacker (size L) 320 лева ми дойде с 1 предпазител на предните венци и чантичка. Много съм доволен, перфектно си върви колелото (да чукнем на дърво), радвам се че не си купих нещо по скъпо.. Имаше го същия вариант на 280-290 лева, без преден амортисьор, обаче става малко по-ниско и ме изгърбва (за по-дълги разстояния било по-добре?!). Ето ти едно линкче, тука даже е по-ефтино. И така, ако го вземеш, няма да съжаляваш
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Мерси за коментара ще го имам в предвид
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Мога да ти препоръчам и това

21 скорости, много приятни команди Shimano SIS, преден амортисьор ZOOM, като при Hacker-а. Кормилото е с лапа.

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    зами си някъв Спринт за 100 лева и си го карай ....
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    зами си някъв Спринт за 100 лева и си го карай ....
    +1
    За условията на България се купува колело, за което да не съжаляваш като ти го откраднат.

аз пък съм на мнение, че ако ще си купувам колело, трябва да ми харесва как работи.. 3/4 от спринтовете са много паянтови и за 2 години ще изсипеш сума ти пари за чаркалъци и пак няма да вози добре :/ разликата е от земята до небето, вие си я знаете де, пък и тъй тъй ще ги дадеш тея пари...
    П.П. за колелото на dimitar_ak, за тея капли (с по-малко спици) съм чувал че не са толкова здрави.. ама то зависи къде ще го караш
    Дори и аз съм съгласен.

Град
    София
    Карам основно градско по улици и малко из парковете. Купих го за да ходя на работа с него.

Naik1 Ако си си зел колело с дискови малко си се прецакал,защото накладките са доста скъпи(казвал ми го е момче,което има колело с дискови и хвърля доста пари), но пък за сметка на това спират яко.

хубавите дискови спирачки наистина спират добре.... абе и моите не бяха лоши ама после не можах да си намеря накладки и ей ги ся на рафта в гаража.. апък сега съм си с най-обикновените и спират перфектно, като не са ти захабени частите и като си поиграеш малко с тях става много добре
    Пък накладките колко да са скъпи... бих ги дал тея пари, стига да говорим за истински дискови спирачки

Митко, за градско бива, не ти трябват кой знае какви здрави стомани btw ква е марката, че нищо не мога да прочета?
    Дори и аз съм съгласен.

Град
    София
    MARLIN модел Cascade. Правят се от фирмата която произвежда SPRINT.

на мене на др ми заприлича ххх толкова пари за спринт ;х дано да не излезе като повечето спринтове
    Дори и аз съм съгласен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си