- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МНОГО МИ Е ЧУДНО ;(((
Значи на 15 години съм и имам гадже, така наречената онлайн любов, 5 месеца ходим вече, и само един път сме се засичали, но когато не бяхме гаджета, и сега ще ходя до Варна да се видим, защото живее там и се притеснявам, че горния ми преден зъб е малко крив напред и искам да попитам възможно ли е да ме отблъсне за това ?![]()
![]()
![]()
![]()
първо според мен темата ти не е за раздела![]()
второ не вярвам,че един зъб ще го отблъсне
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
пълни глупости и грешен раздел
Hostis Honori Invidia
За да ходите толкова време не мисля , че е заради външен вид щом не сте се виждали . Явно те харесва вътрешно , а и не мисля ,че той е перфектен . Все пак никой не е , всеки си има някакви недостатъци .![]()
WHAT?!Първоначално написано от jh97
![]()
Извади го.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Вече почнах да свиквам.. с тези лайна тука!
Ако е повърхностна и ограничена ,може и да те отебе.Но ,ако държи на теб това няма да е проблем.Като се видите се обади.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Сериозно ли![]()
Не вярвам .. ама има доста странни момиче и е възможно и да и стане неприятно, но не вярвам!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Първо - връзка по скайп? Не мисля ..![]()
Второ - НЯМА перфектни хора, а тези които са харесали някой го приемат с всичките му недостатъци каквито и да са те!
Трето - .. а защо не поправиш това още докато си малка? Вместо да се притесняваш цял живот ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Надали. Пък и би трябвало да си я опознал с толкова писаници за 5 месеца.Каква "онлайн любов/връзка,бе" ? Я се осъзнайте. Не се познават,не са се виждали ,ама ходят вече 5 месеца.
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
При "връзка" по скайп винаги могат да последват изненади. Понякога приятни, друг път - не. Не мисля, че един леко крив зъб може чак пък толкова да отблъсне човек. А ако случайно се случи така, значи човек не си заслужава, защото това е толкова маловажно, че няма накъде повече. Съгласна съм с това, че щом 5 месеца сте били заедно, без да се видите, значи това не е най-важното за вас. Опитай. Пък ще видиш какво ще се случи.
тролололололололо
REGGAE BOOM <3
Отиди, вижте се, и после се опитай да си намериш гадже от твоя град.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.