- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички низши ми се подчиняват
С всеки изминал ден след завършването на гимназията, силата ми расте. ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ!
След като се разделих с хората, които ми се подиграваха и след трагичните ми приключения с несподелената ми любов, се съсредоточих в кариерата си в университета, и мога с пълно гърло да изкрещя, че... УСПЯХ!!!
Няма шанс да ме помните. Дори аз не се помня и като се зачетох ми досмеша и ми дотъжа. Да, аз съм изгубилия надежда обект, който преди 3 години мрънкаше в темата "Всички низши ми се подиграват" (търсете в гугъл), но вече съм променен.
Изглежда ИМА правосъдие! Мъчителите ми сега са без висше образование, безработни и гниещи на улицата, докато аз завършвам висше, взеха ме на работа в Австрия LIKE A BOSS и командвам хораВече съм мулти хилиярдер (хаха, от хиляда
) и дори ми викат АРХИТЕКТА
Но да се върнем по същество... Да, може да съм успешен в кариерата си, но в любовта отново ми куца. Симонааа. Симонааааа...
Колкото и момичета да срещна, колкото и пъти да пробвам... подсъзнанието ми се връща към филмите, в които Симона ме вкарваше и режеше пред всички, което породи у мен един неприязън към повечето момичета.
Парите не са проблем. Тялото ми вече не е извън форма, а доволно атлетично. Казвали са ми (индиректно) че съм магнетичен.
Единствено натрупването на толкова много спомени и сцени са ме обградили като сапунен балон, който се издига нависоко и се пука, оставяйки ме на свободно падане към бездната на провала.
Това ли е американската мечта? Много пари и самота? Особено изпепелен се чувствам, след като разбрах че Симона е ходила с почти всеки мой познат, "искала е сол" (знаете какво означава това) на много мои съученици и дори чух че е правила фелацио за татуировка (tramp stamp)... но това са само измислици от съучениците ми...
След такова покушение над мен, в разцвета на силите ми, което да остави вечен отпечатък в развитието ми, аз ходя безцелен, и ни пари, ни власт биха ме направили по-щастлив...
Е, поне има правосъдие на този свят. Когато й се върне и на нея, може да направя и трета тема. Засега о ревоар и... колеги, ако някой се отнася с вас зле - не губете надежда. Възмездие ще има![]()
Първоначално написано от Ashenvale
Прави сте. Няма начин да докажа че те са се провалили и че има възмездие, но за мен най-важно е че си осигурих нормален стандарт на живот в чужда страна и съм далеч от миналото си.
Колкото и тъпо да звучи, искам съвети от дамите тук за това как да преодолея неуспехите си в романтичната сфера.
Ми продължаваш напред. Ако дълго време не виждаш въпросната Симона, рано или късно ще истинеш към нея.Първоначално написано от nokoment
Ааааа, помня тееее!
Радвам се, че си се оправил, продължавай в същият дух!
Кво стана с Клоуна, Фешъна и Прилежния?![]()
От което си вадя извода, че учебната 2009/2010 си бил 12ти клас.Първоначално написано от nokomment
Как успя да завършиш висше![]()
Пуснато на: Нед Апр 26, 2009 8:06 pm
линкПървоначално написано от nokomment
От което си вадя извода, че учебната 2009/2010 си бил 12ти клас.
Как успя да завършиш висше![]()
Не мога да разбера защо се утешаваш с това,че на всички им се връща?/на мен ми звучи егоистично/ Защо не продължиш напред радвайки се на това което имаш и не забравиш хората оставили гадни спомени?След като знаеш каква е била Симона и си даваш сметка,че не си струва,не мисли за нея.За всеки влак си има пътници,сигурна съм,че и твоята пътничка те чака някъде...за това,продължавай напред!
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
ЕДНО ще ти кажа,ако не оставиш спомените в миналото ти,и не оставиш цялата съвкупност от миналото ти да си отиде..и милярдер да си никога няма да си напълно щастлив.
Не съм дама, но мога да ти кажа да не се предаваш. Това, че Симона те е отрязала, не означава, че е наближил краят. Ще намериш друга Симона, която за теб ще е съвършена и която наистина ще те хареса. Всичко е въпрос на увереност. Имаш ли я - шансът да те отреже някоя мома ще намалее драстично.
Има и една много готина цака - наричам я "метода на войника". Вдъхнови ме от Call of Duty 1, когато в един момент американският сержант каза, че войникът се бие във войната, защото отдавна е приел, че е мъртъв. Идеята е предварително да преодолееш "мъката" от отрязването, още преди да си започнал да се занимаваш с избраната дама. И така, вече психически подготвен за най-тежкия възможен край, отиваш и я заговаряш. Ако изпитва интерес към тебе - идеално, страхотно, успех. Ако не показва интерес и те отреже - за какво ти е да умираш, като вече си умрял? Все 1 от 3/5/7/9/11/37 ще каже "да".
Аз веднъж си приложих схемата и даде положителен ефект. Можеш да я пробваш - няма да загубиш нищо.
П.С. Аз хубаво си говоря. Рано или късно сам ще разбереш нещата.
Мани ми дори и да е завършил висше как веднага ще го назначат за шеф, че и в чужда страна. Без опит без практика по съответната професия и най- тлъстия връзкар да е няма как да стане. Но нищо за мечти пари не се дават![]()