.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

''никога не идва момента...''

Здравейте .. : ))

Искам да ви споделя нещо свое и се надявам да ми помогнете да реша проблема си . Благодаря , предварително . :***

Наскоро се запознах с едно момче . На същата възраст като мен , симпатичен , забавен , ОБВЪРЗАН (но гаджето му не беше в града по това време ) . Първоначално започнахме да се срещаме заради общи познати (най-добрата ми приятелка ходеше с братовчед му) , бяхме от една компания . Но малко по-късно разбрах , че той си пада по мен . И така започнахме да си пишем по скайп , да ходим заедно на плаж , гледахме заедно филм в тях , НО един ден както си седяхме компанията , той разговаряше с някого по телефона и каза : - '' Брат,търся си нещо за лятото , някоя мацка . '' Като чух това побеснях . Той постоянно ходеше по мен , закачаше ме на шега , изпращаше ме до вкъщи , а аз винаги го отблъсквах заради това, което е казал. Той най-накрая ме повика да си поговорим на саме и ме попита ,защо постоянно го отблъсквам . Аз му казах,че съм го чула какво е казал по телефона и той ми отговори : ''-И ти вярваш на това , ако беше така отдавна нямаше да ти пиша и да ти говоря . '' След тези думи последва малчание , което имах чувството , че трае цяла вечност. А той просто си седеше и макар , че се опитваше много не успя да скрие сълзите си . Явно доста се е трогнал . Незнам. След този разговор започна да се държи малко по странно . Говорехме си , пишехме си , започвах да го харесвам . Но всеки път когато исках да се отделим от компанията и да отидем някаде само двамата ,за да се изясним , да разбера какви са намеренията му към мен . Той не се държеше сериозно , опиваше се , лигавеше се , отиваше някъде и така 3-4 дни вече не идва удобния момент. Приятелките ми и приятелите му постоянно ме карат да му обърна внимание , но това негово държание не ми харесва . Последните дни , когато си пишем по скайп си говорим за това и разговорът винаги завършва със ''скарани'' или '' насърдени'' или ''трябва да тръгвам'' , затова исках да е на живо - очи в очи , насаме . Но момента не идва и това е . Той казва , че му било писнало да се правя на недостъпна , но аз мисля ,че не е така . Не се правя на недостъпна просто онези думи ме накараха да се отдръпна . Не искам да се подиграват с мен и да ме използват. Той дори скъса с гаджето си и ми казваха ,че било заради мен . Защото много ме харесвал . Но знам ли . Ако беше така и той ще се опитваше по някакъв начин да поговорим насаме . Нали така .. ???
    И това е . Искам само да ми кажете дали има смисъл да говоря с него да му пиша по скайп да се видим или да не го правя ? Да изчакам той да го направи и дали ще го направи .. ??? Просто си кажете мнението по темата .. каквото и да е то !!

Благодаря

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Аз не бих му повярвала. Нищо лично.

И на мен ми се иска да не му вярвам , но немога и незнам защо и какво да прадя ..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Тоя не си заслужава...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Що да не си заслужава? Момчето й е ходило по гъза и я е ухажвало толкова време, а тя се е правела на ощипана девойка дали е говорил сериозно или не няма значение, защото и на всеки ще му писне и ще реши, че ТЯ не си заслужава.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

Re: ''никога не идва момента...''

Цитирай Първоначално написано от Viksyyy1995
    '' Брат,търся си нещо за лятото , някоя мацка . ''

''-И ти вярваш на това , ако беше така отдавна нямаше да ти пиша и да ти говоря . ''
    Но всеки път когато исках да се отделим от компанията и да отидем някаде само двамата ,за да се изясним , да разбера какви са намеренията му към мен . Той не се държеше сериозно , опиваше се , лигавеше се , отиваше някъде
    Глуповат ми се вижда. Сякаш въобще е нямал по-сериозни намерения към нея. Ебавал се е. Нещо такова...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Не няма смисъл.
    ваУ рокс
    Grell

Град
    София
    Момчето явно те харесва.
    Искал е постоянно да е с теб,обаче ти все си го отблъсквала..
    Който и да е ще му писне в даден момент.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Що да не си заслужава? Момчето й е ходило по гъза и я е ухажвало толкова време, а тя се е правела на ощипана девойка дали е говорил сериозно или не няма значение, защото и на всеки ще му писне и ще реши, че ТЯ не си заслужава.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Тази връзка ще е много суха ,дори бих казала ,че едва ли ще се осъществи.Той е недорасляк,а ти филмарка...джъст лайф ,гет ит.

За съжаление ,нещата не винаги потръгват и се случават както ние го плануваме.Радвай се ,че не е това човека ..който ще те накара след време да пуснеш тема "той се държи ужасно,май това е краят" >.<
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен
    Добре ,не мога да ви разбера ,бе ,хора. Оня се е влачил подир гъза й ,тя се е вкарала в някви драми ,него му е писано и я е отебал. Басирам се ,че ако въпросното момче беше пуснало тема "Харесвам едно момиче страшно много ,ама тя само се дърпа и ми се прави на интересна ,макар че дори скъсах с бившата ,за да можем да сме заедно" щяхте да му кажете да й тегли майната и да си гледа живота.

Ебаси комплексирани деца ,честно.

Искам само да ми кажете дали има смисъл да говоря с него да му пиша по скайп да се видим или да не го правя ?
    Остави момчето на мира ....

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Нормално е да му е писнало. Вместо да се правиш на недостъпна,да го отблъскваш и подобни,можеше просто да му кажеш какво ти има. А да не говорим ,че е искал непрекъснато да е с теб, отделял ти е голямо значение и време,а ти през това време си се чудила дали е сериозен,то си личи да ти кажа. Но нали "всеки оценява какво е имал,чак когато го загуби". Гадното е,че и ти сега го оценяваш. Ако искаш поговори с него,но просто момчето ,според мен,наистина е прав. Нищо лично.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на Taam
    На мен много бързо щеше да ми отиде всякакво желание да се занимавам, макар че ,практически погледнато- жената гони по- безпощадно от мъжа, когато той не проявява интерес.
    Но според мен просто не е било писано (аз така бих си казала). Случили са се някакви неща. Кой ,какво, как направил- майната му- вече е станало. И не са се получили нещата. Значи сте се разминали по пътя. Но не е болка за умиране.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    ,а ти през това време си се чудила дали е сериозен,то си личи да ти кажа.
    Кое му е сериозно? Мераците? Тичал й е подир гъза, докато е бил във връзка. Няма значение дали гаджето му е било в града, или са били скарани по това време.

Иначе фактът, че е скъсал с приятелката си, е похвален, още повече, че го е направил без дори да си му в кърпа вързана.

Супер фен Аватара на iPurple
    Според мен не се отказвай още, щото иначе
    ще те е яд, че не си се пробвала и само ще си
    мислиш "ами ако беше станало нещо.. какво ли
    щеше да стане ако.." Просто може би не е
    сериозен, но не мисля, че ще изгубиш кой знае
    колко ако се пробваш пак.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

и той май не е от най-умните.. ама кво пък. можеше да се позабавлявате малко без много драми и без да очакваш да си единствена и незаменима за него.
    REGGAE BOOM <3

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Според мен не се отказвай още, щото иначе
    ще те е яд, че не си се пробвала и само ще си
    мислиш "ами ако беше станало нещо.. какво ли
    щеше да стане ако.." Просто може би не е
    сериозен, но не мисля, че ще изгубиш кой знае
    колко ако се пробваш пак.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Ама и ти си яко закърняла...Може да го е имал наистина в напредвид това, което е казал, но след като сте опознали явно е искал наистина да е с тебе.Ама като се правите на много оборотни и обидени, такоз е.Не му обръщай внимание известно време и сам ще дойде при тебе, пък ако не дойде поне ще знаеш че няма смисъл вече да се мъчиш
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Повече от фен Аватара на peace95
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Не мoжем да определим дали някой от вас си заслужава , но мисля , че вече просто сте изпуснали момента
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Само аз ли си мисля,че авторката яко го е прецакала?
    Той е скъсал с приятелката си,малко или много заради нея.
    А и сега нищо не се е получило от това .Как да не се саднеш.

Не,че обвинявам авторката,пича си е виновен,просто ми направи впечатление.

Нищо не губиш, ако опитате да сте заедно.. Може да не се получи, но кой знае, може и да излезе една стабилна и хубава връзка, градяща се на доверие и обич. И моя приятел отначало не беше много сериозен, но сега си умираме един за друг. Така че, пробвай..
    Ммм имам си нова регистрация Старата не я обаждам

Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .

Голям фен
    НЯМА СМИСЪЛ.Щом е казал , че си търси нещо за лятото и аз не бих му повярвала, правилно си постъпила като си се отдръпнала от него, но според мен щом той вече знае, че си чула какви са му намеренията (за лятната забивка говорим) нарочно се отдалечава от теб, защото вече знае, че ти знаеш ,ако ме разбираш какво искам да кажа,че нещо се обърках
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А хората са го казали много отдавна - който иска ще намери начин. Който не иска ще намери оправдание.

Всичко друго е част от самозаблудата, в която си изпаднала.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    нормално е.дразня се на несериозни хора -.-

Занимава се с теб, а е обвързан и си търси "мацка за лятото" - разбирай някоя удобна за секс, а той не струва. Занимавай се само ако те устройва нещо подобно, което не ми се вярва като чета.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си