Искам да ви споделя нещо свое и се надявам да ми помогнете да реша проблема си . Благодаря , предварително . :***
Наскоро се запознах с едно момче . На същата възраст като мен , симпатичен , забавен , ОБВЪРЗАН (но гаджето му не беше в града по това време ) . Първоначално започнахме да се срещаме заради общи познати (най-добрата ми приятелка ходеше с братовчед му) , бяхме от една компания . Но малко по-късно разбрах , че той си пада по мен . И така започнахме да си пишем по скайп , да ходим заедно на плаж , гледахме заедно филм в тях , НО един ден както си седяхме компанията , той разговаряше с някого по телефона и каза : - '' Брат,търся си нещо за лятото , някоя мацка . '' Като чух това побеснях . Той постоянно ходеше по мен , закачаше ме на шега , изпращаше ме до вкъщи , а аз винаги го отблъсквах заради това, което е казал. Той най-накрая ме повика да си поговорим на саме и ме попита ,защо постоянно го отблъсквам . Аз му казах,че съм го чула какво е казал по телефона и той ми отговори : ''-И ти вярваш на това , ако беше така отдавна нямаше да ти пиша и да ти говоря . '' След тези думи последва малчание , което имах чувството , че трае цяла вечност. А той просто си седеше и макар , че се опитваше много не успя да скрие сълзите си . Явно доста се е трогнал . Незнам. След този разговор започна да се държи малко по странно . Говорехме си , пишехме си , започвах да го харесвам . Но всеки път когато исках да се отделим от компанията и да отидем някаде само двамата ,за да се изясним , да разбера какви са намеренията му към мен . Той не се държеше сериозно , опиваше се , лигавеше се , отиваше някъде и така 3-4 дни вече не идва удобния момент. Приятелките ми и приятелите му постоянно ме карат да му обърна внимание , но това негово държание не ми харесва . Последните дни , когато си пишем по скайп си говорим за това и разговорът винаги завършва със ''скарани'' или '' насърдени'' или ''трябва да тръгвам'' , затова исках да е на живо - очи в очи , насаме . Но момента не идва и това е . Той казва , че му било писнало да се правя на недостъпна , но аз мисля ,че не е така . Не се правя на недостъпна просто онези думи ме накараха да се отдръпна . Не искам да се подиграват с мен и да ме използват. Той дори скъса с гаджето си и ми казваха ,че било заради мен . Защото много ме харесвал . Но знам ли . Ако беше така и той ще се опитваше по някакъв начин да поговорим насаме . Нали така .. ???
И това е . Искам само да ми кажете дали има смисъл да говоря с него да му пиша по скайп да се видим или да не го правя ? Да изчакам той да го направи и дали ще го направи .. ??? Просто си кажете мнението по темата .. каквото и да е то !!