.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч

Втора вечер за бъдещи абитуриенти и абитурентки

Тука ми пуснаха 2-3 оферти за Мармарис,Кушадъсъ (Турция) и за Слънчев бряг,

Попринцип аз си знам,че на Слънчев бряг ще стане якото мазало,но там ходя всяка година по 10 пъти,така че не вярвам да остана очарован,а в Мармарис не можеш да отидеш когато си пожеалеш.. Вие къде бихте избрали, ако изключим финансовите си възможности и не се ограничавате с това?

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Сестра ми беше абитурентка тази година и отидоха на Мармарис.Каза, че са си прекарали страхотно.Препоръчвам там да идеш.А и все пак на Слънчев бряг може да си ходиш всяка година.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Вие къде бихте избрали, ако изключим финансовите си възможности и не се ограничавате с това?
    о-в Ибиса! Чела съм и съм гледала уникални неща за тоя остров и мисля че бихме си изкарали повече от добре
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    говоря точно за тези 2 дестинации.. казах да не се ограничавате от финансите,защото в Турция излиза по-скъпо.. нямах предвид да избирате други места..

Точно това "обсъждаме" с класа.В кавички е,защото ние само се избиваме и нищо не правим.Мамка му,не ми дреме къде съм,а хората.
    По принцип съм за Слънчев бряг,както и най-близките ми съученици.Така че за мен Турция отпада.Миналата година бяха си изкарали ужасно випуска от моето даскало там,пътят е ужасно много,пък и не ме привлича като туристическа дестинация.

Имахме идеи за Испания,Венеция,Италия и не знам си къде,ама ние отиваме да се разбием за последно, а не да гледаме забележителности.Пък и много пари...

Слънчев Бряг завинаги!
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ако не се ограничавам от към финанси...
    триседмично мазало, обикаляйки много места

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ммм зависи в Мармарис доколко се съобразяват с вас. Ако ще ви пускат турска музика, каквото не се слуша в България, ще бъде кофти.

мармарис голяма простория, вървете в Испания, Португалия
    http://nagradionline.info/vote/sandero

Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си