НА 10 СЪМ А ОЩЕ НЕ МИ Е ДОШЛО .. НА МОИТЕ ПРИЯТЕЛКИ КАЗВАТ ЧЕ ИМ .. Е КВО ДА ПРАВЯ?
Успокой се...Кви са тия глупости..ТА ТИ СИ НА 10...Не е за притеснение още си малка.Имаш ли някакво развитие (гърди,косми)Мисля,че още ти е рано.ОПРЕДЕЛЕНО
![]()
нямаш работа , щом си на 10 в този форум .. той е за тийнейджъри
Passion is Fashion ;]
Ша ти дойдииииииииии
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
все още си малка за това! по-добре отиди скачай на въже.. ще ти дойде по-натам не се притеснявай и не мисли въобще за това.. а приятелките ти са по-развити от теб просто
Има време да ти дойде, не се притеснявай. А и ако питаш мене хич не ти трябва да ти идва. И аз бях като теб като бях на 13, но след няколко месеца като ми дойде и ми се искаше изобщо да не беше идвало...
мисля, че темата не е от най-сериозните...
Чакай де,за къде си се разбързала ? Та ти си още на 10 ?А вече искала да има менструален цикъл. Повярвай ми,като ти дойде - ще съжаляваш,че някога си го искала.
На мен ми дойде на 12 години.
Чакай и се радвай.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
скоро ше започнат коментари от сорта на "На 8 месеца съм, защо още не съм се родил, един мой прител вече го кърмят" .... в днешно време всеки бърза да порасне ... вместо да се радват на детството си, те се чудят за какви глупости да се хванат
)
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
КЛЮЧ!КЛЮЧ!ТА ТИ СИ ОЩЕ НА 10,НАКЪДЕ СИ СЕ РАЗБЪРЗАЛА,НА МЕН МИ ДОЙДЕ НА 12,ПРИ ВСЕКИ Е РАЗЛИЧНО,КАКТО КАЗА ЕДИН КОЛЕГА ТУК Е ЗА ТИЙНОВЕ,А ТИ СИ НА 10,РАДВАЙ СЕ НА ДЕТСТВО СИ,НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ЗА ГЛУПОСТИ,А ОТИДИ И ПРОЧЕТИ ЕДНА КНИГА,СПОКО ЩЕ ТИ ДОЙДЕ,ТА ТИ СИ САМО НА 10 РАЗБЪРЗАЛА СЕ ЗА ЦИКЪЛЛАПЕШКА МУ РАБОТА
![]()
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Всичко с времето си. Такива теми с лопатата да ги ринеш.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.