.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Проблем!

Проблем!

Постоянно имам чувството че ще ми изневери ! Не е такава познавям по-добре отколкото тя се познава,но не знам защо вместо да мисля за нещо хубвао си мисля как ще ми изневери и каква ще ми е реакцията.И знам че като и говора за това постоянно я дразна но не знам защо го правя! Винаги си мисля най-лошото.Защо постоянно за това мисля ?Изнервям се вече

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Давала ли ти е поводи,изневерявали ли са ти в предишни връзки?
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Щом се съмняваш значи може да има нещо най-добре разпитвай приятелките й дали ти изневерява или друго нещо ти си решаваш..

Цитирай Първоначално написано от dinqta
    Щом се съмняваш значи може да има нещо най-добре разпитвай приятелките й дали ти изневерява или друго нещо ти си решаваш..
    Toчно пък приятелките Й не вярвам да я изпортят, каквото и да направи.

Спри с филмите, ако искаш да си запазиш момичето.
    Една позната беше казала "Той постоянно ме питаше дали му изневерявам и накрая взех, че му изневерих..."

Град
    София
    Приятелките и надали ще ти кажат истината.
    Наблюдавай я как се държи,ако е нужно говори с нея,зада отсраниш проблема.Проблемите се отстраняват с разговори не с мълчание.

Тя има една единствена приятелка с която се виждат 1 път седмично през останалото време постоянно сме заедно.Даже когато се виждат двете аз пак съм с нея.Просто няма кога да ми изневери но тва гадно чувство не ме оставя на мира.И толкова много пъти съм говорил за това,че вече почвам да я задушавам с тъпотийте си.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BeFree
    Тя има една единствена приятелка с която се виждат 1 път седмично през останалото време постоянно сме заедно.Даже когато се виждат двете аз пак съм с нея.Просто няма кога да ми изневери но тва гадно чувство не ме оставя на мира.И толкова много пъти съм говорил за това,че вече почвам да я задушавам с тъпотийте си.
    Не се засягай,но в такъв случай ми се струва,че си болен от ревност.
    Имашли гадното собственическо чувство,че я притежаваш?

Мега фен
    Ниско самочувствие ,брат. Несигурен си в себе си ,че си способен да задържиш интереса й ,не в нея. Промени го.

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    Toчно пък приятелките Й не вярвам да я изпортят, каквото и да направи.

Спри с филмите, ако искаш да си запазиш момичето.
    Една позната беше казала "Той постоянно ме питаше дали му изневерявам и накрая взех, че му изневерих..."
    Мисля да те послушам.Благодаря на всички,че отделихте внимание!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Недей да си внушаваш. Опитай се да се отпуснеш и да не мислиш. Ти хем си сигурен, хем мислиш, че ще ти изневери. Недей така. Наистина е възможно с внушението си да я принудиш да го направи и тогава ще е много кофти!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на sasha_90
    Имай й доверие,иначе за каква връзка ми говориш?

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Ще й писне и ще приключите връзката.Имай й доверие иначе няма смисъл
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на Hilary_
    Сега се сещам за:
    "Ако е решил/а да изневери .. ходи я/го спирай .. "

Момичето ако иска да го направи ЩЕ го направи с или без твоите паранои .. радвай се на това, което имаш и не го проваляй заради глупости .. (:

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Ниско самочувствие ,брат. Несигурен си в себе си ,че си способен да задържиш интереса й ,не в нея. Промени го.
    глей го кво пак пише вместо мен :Д
    REGGAE BOOM <3

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Хората го казаха, всичко е в съзнанието.Съзнаваш че не трябва да се държиш така, така че ние можем само да ти кажем да се отпуснеш и да спреш да се тормозиш за това.Ако е речено да става с параноята най-много да я подтикнеш към това.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Ако приятелката ти не ти дава поводи да я ревнуваш и да мислиш, че ти изневерява, значи проблема е в теб. Промени собствената си нагласа, имай и повече доверие.
    Ммм имам си нова регистрация Старата не я обаждам

Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Опитай се да се промениш и пускай я сама да излиза с приятелката си. Жените понякога имаме нужда само и единствено от женска компания, за да си говорим женските тъпотии. Тя ако иска да ти изневери винаги може да го направи. Не стига, че си постоянно с нея и пак си мислиш такива работи.. Ами погледни се отстрани и ще разбереш колко си параноичен. Ако не поработиш върху себе си, много лесно ще я изгубиш.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ти ..сам си го правиш това.Момичето,сигурно се чувства ужасно,поне аз на нейно място бих.Задушаваш я ,така си се впримчил в идеята ,че тя ти изневерява ,че наистина не се държиш и мислиш нормално.Мисля,че ако не се осъзнаеш ..тя ще избяга от теб (и това ще е най-правилното решение).
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

-

Оффф ... и аз съм така отскоро ... и вече ззапочвам да мисля, че това ми се върти в главата само защото аз съм несигурна дали ще мога да го задържа ...
    Обичамм Лео <3 <3 <3

Защото прекалено много мислиш.

Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна

Re: Проблем!

Винаги си мисля най-лошото.Защо постоянно за това мисля ?Изнервям се вече
    Като ти видях ника веднага ми изникна отговора - Be free. Тоест освободи се от тези мисли и се отдай на връзката си.

Явно не й се доверяваш достатъчно.В един момент на човек му писва да му натякват нещо.Както ти каза тя НЯМА кога да ти изневери..Успокой се малко.Все едно да си вървиш по улицата и да те е страх да не те удари комета.

Винаги има начин да се изневери, ако има желание. Но като гледам тебе яка параноя те гони. Успокой се, не психясвай толкова, момичето ти сигурно си те обича и си е само с теб, явно ти просто си болен от ревност.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Намери начин да си вдигнеш самочувствието си,в един момент това ще повлияе пагубно на връзката ви.
    You will decide if I'm all you've been waiting for...

Re: Проблем!

Постоянно имам чувството че ще ми изневери ! Не е такава познавям по-добре отколкото тя се познава,но не знам защо вместо да мисля за нещо хубвао си мисля как ще ми изневери и каква ще ми е реакцията.И знам че като и говора за това постоянно я дразна но не знам защо го правя! Винаги си мисля най-лошото.Защо постоянно за това мисля ?Изнервям се вече
    Хехехехе, nice try

Иначе щом "не е такава", а ти имаш добра преценка за нея (явно е така, а и сам го казваш, макар че малко пресилваш), значи съмненията ти са неоснователни.

Може би си несигурен в самия себе си и затова си мислиш, че тя ще ти изневери и ще те замени с някой друг? Може би като цяло си мнителен и недоверчив, и си склонен да мислиш негативно и да очакваш лошо от хората?
    Понеже и аз съм така, доста съм негативна и нямам никакво доверие в никого. Това не ти е плюс. Правилно казваш, дразниш я с тия паранои. Хората се дразнят, когато не вярват в тях и натрапчиво им вменяват вини или се съмняват в тях, все едно са престъпници, които всеки момент ще направят някой рецидив. Има голяма вероятност страховете ти да са неоснователни, плод на ниското ти самочувствие и съмняването в собствената ти стойност + недоверието към жените/хората.

Не се съмнявай колко струваш! Доверявай се на себе си! Вярвай в себе си! Ти със сигурност си струваш и си чудесен човек. Сигурно имаш много добри качества и неща, заради които да си струва човек да се задържи при теб. Няма защо да си мислиш, че тя задължително ще отиде при някой друг. За мен страховете ти (и то прекалени, като гледам) са израз най-вече на съмнението в самия теб и затова не вярваш, че тя може да ти е вярна и да те обича.

Разбира се, може и да греша, но все пак се замисли над думите ми.
    А и в поста си не казваш тя да ти дава поводи за ревност. Казваш, "не е такава"?

Но тогава защо се съмняваш в нея?
    1.Мислиш, че си недостоен и тя веднага ще те замени ли?
    2.Или просто си наплашен от жените/хората и смяташ, че всеки човек ще те предаде/нарани? (Впрочем, прекалената подозрителност към хората доста ги отблъсква от теб, както и високите критерии за спечелване на доверието ти, които може да са невъзможни за покритие, ако си яко параноясал).

Или и двете?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си