- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем!
Постоянно имам чувството че ще ми изневери ! Не е такава познавям по-добре отколкото тя се познава,но не знам защо вместо да мисля за нещо хубвао си мисля как ще ми изневери и каква ще ми е реакцията.И знам че като и говора за това постоянно я дразна но не знам защо го правя! Винаги си мисля най-лошото.Защо постоянно за това мисля ?Изнервям се вече
Давала ли ти е поводи,изневерявали ли са ти в предишни връзки?
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Щом се съмняваш значи може да има нещо най-добре разпитвай приятелките й дали ти изневерява или друго нещо ти си решаваш..
Toчно пък приятелките Й не вярвам да я изпортят, каквото и да направи.Първоначално написано от dinqta
Спри с филмите, ако искаш да си запазиш момичето.
Една позната беше казала "Той постоянно ме питаше дали му изневерявам и накрая взех, че му изневерих..."
Приятелките и надали ще ти кажат истината.
Наблюдавай я как се държи,ако е нужно говори с нея,зада отсраниш проблема.Проблемите се отстраняват с разговори не с мълчание.
Тя има една единствена приятелка с която се виждат 1 път седмично през останалото време постоянно сме заедно.Даже когато се виждат двете аз пак съм с нея.Просто няма кога да ми изневери но тва гадно чувство не ме оставя на мира.И толкова много пъти съм говорил за това,че вече почвам да я задушавам с тъпотийте си.
Не се засягай,но в такъв случай ми се струва,че си болен от ревност.Първоначално написано от BeFree
Имашли гадното собственическо чувство,че я притежаваш?
Ниско самочувствие ,брат. Несигурен си в себе си ,че си способен да задържиш интереса й ,не в нея. Промени го.
Мисля да те послушам.Благодаря на всички,че отделихте внимание!Първоначално написано от LambOfGod
Недей да си внушаваш. Опитай се да се отпуснеш и да не мислиш. Ти хем си сигурен, хем мислиш, че ще ти изневери. Недей така. Наистина е възможно с внушението си да я принудиш да го направи и тогава ще е много кофти!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ще й писне и ще приключите връзката.Имай й доверие иначе няма смисъл
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Сега се сещам за:
"Ако е решил/а да изневери .. ходи я/го спирай .."
Момичето ако иска да го направи ЩЕ го направи с или без твоите паранои .. радвай се на това, което имаш и не го проваляй заради глупости .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
глей го кво пак пише вместо мен :ДПървоначално написано от Auriss
REGGAE BOOM <3
Хората го казаха, всичко е в съзнанието.Съзнаваш че не трябва да се държиш така, така че ние можем само да ти кажем да се отпуснеш и да спреш да се тормозиш за това.Ако е речено да става с параноята най-много да я подтикнеш към това.
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Ако приятелката ти не ти дава поводи да я ревнуваш и да мислиш, че ти изневерява, значи проблема е в теб. Промени собствената си нагласа, имай и повече доверие.
Ммм имам си нова регистрацияСтарата не я обаждам
Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .
Опитай се да се промениш и пускай я сама да излиза с приятелката си. Жените понякога имаме нужда само и единствено от женска компания, за да си говорим женските тъпотии. Тя ако иска да ти изневери винаги може да го направи. Не стига, че си постоянно с нея и пак си мислиш такива работи.. Ами погледни се отстрани и ще разбереш колко си параноичен. Ако не поработиш върху себе си, много лесно ще я изгубиш.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ти ..сам си го правиш това.Момичето,сигурно се чувства ужасно,поне аз на нейно място бих.Задушаваш я ,така си се впримчил в идеята ,че тя ти изневерява ,че наистина не се държиш и мислиш нормално.Мисля,че ако не се осъзнаеш ..тя ще избяга от теб (и това ще е най-правилното решение).
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Оффф ... и аз съм така отскоро ... и вече ззапочвам да мисля, че това ми се върти в главата само защото аз съм несигурна дали ще мога да го задържа ...
Обичамм Лео <3 <3 <3
Като ти видях ника веднага ми изникна отговора - Be free. Тоест освободи се от тези мисли и се отдай на връзката си.Първоначално написано от BeFree
Явно не й се доверяваш достатъчно.В един момент на човек му писва да му натякват нещо.Както ти каза тя НЯМА кога да ти изневери..Успокой се малко.Все едно да си вървиш по улицата и да те е страх да не те удари комета.![]()
Винаги има начин да се изневери, ако има желание. Но като гледам тебе яка параноя те гони. Успокой се, не психясвай толкова, момичето ти сигурно си те обича и си е само с теб, явно ти просто си болен от ревност.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Намери начин да си вдигнеш самочувствието си,в един момент това ще повлияе пагубно на връзката ви.
You will decide if I'm all you've been waiting for...
Хехехехе, nice tryПървоначално написано от BeFree
![]()
Иначе щом "не е такава", а ти имаш добра преценка за нея (явно е така, а и сам го казваш, макар че малко пресилваш), значи съмненията ти са неоснователни.
Може би си несигурен в самия себе си и затова си мислиш, че тя ще ти изневери и ще те замени с някой друг? Може би като цяло си мнителен и недоверчив, и си склонен да мислиш негативно и да очакваш лошо от хората?
Понеже и аз съм така, доста съм негативна и нямам никакво доверие в никого. Това не ти е плюс. Правилно казваш, дразниш я с тия паранои. Хората се дразнят, когато не вярват в тях и натрапчиво им вменяват вини или се съмняват в тях, все едно са престъпници, които всеки момент ще направят някой рецидив. Има голяма вероятност страховете ти да са неоснователни, плод на ниското ти самочувствие и съмняването в собствената ти стойност + недоверието към жените/хората.
Не се съмнявай колко струваш! Доверявай се на себе си! Вярвай в себе си! Ти със сигурност си струваш и си чудесен човек. Сигурно имаш много добри качества и неща, заради които да си струва човек да се задържи при теб. Няма защо да си мислиш, че тя задължително ще отиде при някой друг. За мен страховете ти (и то прекалени, като гледам) са израз най-вече на съмнението в самия теб и затова не вярваш, че тя може да ти е вярна и да те обича.
Разбира се, може и да греша, но все пак се замисли над думите ми.
А и в поста си не казваш тя да ти дава поводи за ревност. Казваш, "не е такава"?
Но тогава защо се съмняваш в нея?
1.Мислиш, че си недостоен и тя веднага ще те замени ли?
2.Или просто си наплашен от жените/хората и смяташ, че всеки човек ще те предаде/нарани? (Впрочем, прекалената подозрителност към хората доста ги отблъсква от теб, както и високите критерии за спечелване на доверието ти, които може да са невъзможни за покритие, ако си яко параноясал).
Или и двете?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride