- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да го направя ли
Аз съм на 18 и никога не съм правила секс, винаги съм чакала подходящия, но може и да не го срещна пък и това е само първи път ще има още и затова искам съвет да го направя ли с някой без чувства. Проблема ми е, че съм свикнала да казвам, че съм девствена и за мен е някакво срамно да кажа, че не съм , но пък да чакам до първата брачна нощ ?? Е моля посъветвайте ме, ще съм мн благодарна и ако не се заяждате защото не съм в настроение за спамове .
:* :* :*
Ако се чувстваш готова,няма проблем да го направиш с някой.
Но за любов са нужни двама.
То от толкоз чакане на подходящия нищо няма да излезе...
Ако си готова,не виждам проблем да го направиш.Пък и няма нищо срамно,не си на 14-15 все пак,нормално е да си правила секс на 18
ПП: само дето подписът ти крещи "на 13 съм"![]()
Брях,брях
ПП: само дето подписът ти крещи "на 13 съм"Първоначално написано от Zarity
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Can It All Be So Simple ?
Първоначално написано от xinfamous
![]()
![]()
Има някои хора дето са без работа и се чудат какво да измислят
![]()
![]()
![]()
![]()
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3
--
Ми направи го, ако искаш. На 18 си, можеш да легнеш с когото поискаш, така че ако се чувстваш готова и имаш желание - действай.
Мда.. и аз това си помислихПървоначално написано от Zarity
![]()
Моят съвет пък е да не го правиш.
И какво като си на 18 и си все още девствена? Да не би да е задължително всички да го направят преди тази възраст..
Когато намериш човекът, тогава го направи. Сещам се за човек от форума, който би бил страхотен пример в това отношение, но няма да споменавам име, може сам да се включи.
За момичетата първият път е важен и е много по-добре да се направи с чувство.
И спря да се върти за миг земята..
Направи го с приятел: ти ще го уважаваш и той теб; него ще го помниш с хубаво, а той няма да се хвали наляво и надясно, че те е отворил
Това по любов добре, ама после от "единствения" като стане "оня боклук" да видим какви ще са спомените за "незабравимия първи път"
ако си на 18, прати ми снимка и ще уредиме въпроса![]()
евентуално....
Съгласна съм!Първоначално написано от xoxi
Първия път ПО МОЕ МНЕНИЕ трябва да е специален, защото се помни .. особено ако си чакала толкова години не си заслужава накрая да го направиш с първия срещнат!! Изчакай момчето с главно "М" .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
забаааавен си ..Първоначално написано от Done
Ако иска и девствена ше си умре!!![]()
Какво лошо има да се чака .. даже ако ме питаш аз съм "за" първия път през брачната нощ .. супер романтично е ..![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Много романтично, няма щоПървоначално написано от Hilary_
След цял ден танци и глупости, изморен... и той те чака да си изпълни задължението. Не всичко е добре, в края всички са разочаровани, ура. Пък и не мислиш ли, че трябва да опознаеш едно момче, преди да го вземеш за съпруг? Все пак няма само да се целувате, докато сте женени. Сексът си играе важна роля, и ако не се напаснете - кофти брак.
Иначе към авторката - ако ти се прави, прави го. И аз съм на 18 и съм се пазила, но ми е ясно, че едва ли ще го направя с момчето, с главно М ;Д Ако сама си имала желание да го направиш - едва ли ще съжаляваш. Сега сигурно тва ти се струва нещо странно и свещено, но по мои наблюдения си е просто едно задоволяване на нуждите.
^ Така е .. казах го в кръга на шегата!
Определено за един брак е много важно напасването, НО това е друга тема ..![]()
Priceless .. <3
Ако толкова не ти се чака подходящия може да го направиш и с някой без чуства ,на когото обаче трябва да имаш доверие и да знаеш,че ще биде нежен и добър с теб![]()
ми незнам..... но ако някоя 20-23 годишна ми каже : "девствена съм" ще избягам с 200.... даже наскоро имах подобен случай, но там по-скоро аз имах съмнения че е девственаПървоначално написано от Hilary_
не се стига до там, че да ми го казва, щото не й звъннах повече
на 27 или 28 е мацката....
![]()
^Ако момичето е свестно какво пречи?
Та по темата: Добре де, какво ти пречи толкова това, че си на 18 и девствена? Ок, явно ти се иска , но не е и причина да се почнеш, с който свари. Добре е да се самоуважаваш и да се оценяваш достатъчно и да го направиш, с някого когото поне една идея значи нещо за теб.
Нека чака сигорно и на 30 няма да го е направилаПървоначално написано от xoxi
Кво значи свестно ? Според мен има нещо сбъркано е нея ако не я е порнал някой за толкова време. Кво толко има да пази, тва да не е манджа - да свърши.... Пък и бих предпочел жена ми да има опит зад себе си, преди да се взмем, още повече, че при мен секса е голямо значение, а как бих бил сигурен ако преди това не сме го правили ?!Първоначално написано от turboPantofka
Всъщност кво ми се правите на моралистки тука, като повечето са ви цепнали още на 13-14 години...
Казваш, че искаш жена с опит, но се обзалагам, че веднага ще почнеш да ревнуваш, ако разбереш, че половинката ти изобщо не си е губила времето преди теб.Първоначално написано от Done