.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

да го направя ли

Аз съм на 18 и никога не съм правила секс, винаги съм чакала подходящия, но може и да не го срещна пък и това е само първи път ще има още и затова искам съвет да го направя ли с някой без чувства. Проблема ми е, че съм свикнала да казвам, че съм девствена и за мен е някакво срамно да кажа, че не съм , но пък да чакам до първата брачна нощ ? ? Е моля посъветвайте ме, ще съм мн благодарна и ако не се заяждате защото не съм в настроение за спамове .
    :* :* :*

Град
    София
    Ако се чувстваш готова,няма проблем да го направиш с някой.
    Но за любов са нужни двама.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    То от толкоз чакане на подходящия нищо няма да излезе...
    Ако си готова,не виждам проблем да го направиш.Пък и няма нищо срамно,не си на 14-15 все пак,нормално е да си правила секс на 18

ПП: само дето подписът ти крещи "на 13 съм"
    Брях,брях

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Ако си готова,не виждам проблем да го направиш.Пък и няма нищо срамно,не си на 14-15 все пак,нормално е да си правила секс на 18

Can It All Be So Simple ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous

Има някои хора дето са без работа и се чудат какво да измислят
    "Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3

Мега фен
    --

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ми направи го, ако искаш. На 18 си, можеш да легнеш с когото поискаш, така че ако се чувстваш готова и имаш желание - действай.

Град
    Кофата

Мда.. и аз това си помислих

Мега фен Аватара на xoxi
    Моят съвет пък е да не го правиш.
    И какво като си на 18 и си все още девствена? Да не би да е задължително всички да го направят преди тази възраст..
    Когато намериш човекът, тогава го направи. Сещам се за човек от форума, който би бил страхотен пример в това отношение, но няма да споменавам име, може сам да се включи.
    За момичетата първият път е важен и е много по-добре да се направи с чувство.
    И спря да се върти за миг земята..

Направи го с приятел: ти ще го уважаваш и той теб; него ще го помниш с хубаво, а той няма да се хвали наляво и надясно, че те е отворил

Това по любов добре, ама после от "единствения" като стане "оня боклук" да видим какви ще са спомените за "незабравимия първи път"

Голям фен Аватара на Done
    ако си на 18, прати ми снимка и ще уредиме въпроса
    евентуално....

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    И какво като си на 18 и си все още девствена? Да не би да е задължително всички да го направят преди тази възраст..
    Когато намериш човекът, тогава го направи. Сещам се за човек от форума, който би бил страхотен пример в това отношение, но няма да споменавам име, може сам да се включи.
    Съгласна съм!

Първия път ПО МОЕ МНЕНИЕ трябва да е специален, защото се помни .. особено ако си чакала толкова години не си заслужава накрая да го направиш с първия срещнат!! Изчакай момчето с главно "М" .. (:

Да не окаже са с главно П - от пенсионер

Цитирай Първоначално написано от Done
    забаааавен си ..

Ако иска и девствена ше си умре!!
    Какво лошо има да се чака .. даже ако ме питаш аз съм "за" първия път през брачната нощ .. супер романтично е ..

Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив
    Изоставаш.. вече е модерно на 20 да имаш внуци.

Супер фен Аватара на Me4encety
    +1 Авторке,ако се чувстваш готова направи го.Но изчакаи подходящт момент,а не да планираш със седмици.Просто ако си си избрала вече с кой изчакай някои по подходящ момент и си изживеи удоволствието.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    забаааавен си ..

Ако иска и девствена ше си умре!!
    Какво лошо има да се чака .. даже ако ме питаш аз съм "за" първия път през брачната нощ .. супер романтично е ..
    Много романтично, няма що След цял ден танци и глупости, изморен... и той те чака да си изпълни задължението. Не всичко е добре, в края всички са разочаровани, ура. Пък и не мислиш ли, че трябва да опознаеш едно момче, преди да го вземеш за съпруг? Все пак няма само да се целувате, докато сте женени. Сексът си играе важна роля, и ако не се напаснете - кофти брак.

Иначе към авторката - ако ти се прави, прави го. И аз съм на 18 и съм се пазила, но ми е ясно, че едва ли ще го направя с момчето, с главно М ;Д Ако сама си имала желание да го направиш - едва ли ще съжаляваш. Сега сигурно тва ти се струва нещо странно и свещено , но по мои наблюдения си е просто едно задоволяване на нуждите.

^ Така е .. казах го в кръга на шегата!
    Определено за един брак е много важно напасването, НО това е друга тема ..

Ако толкова не ти се чака подходящия може да го направиш и с някой без чуства ,на когото обаче трябва да имаш доверие и да знаеш,че ще биде нежен и добър с теб

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ^ Така е .. казах го в кръга на шегата!
    Определено за един брак е много важно напасването, НО това е друга тема ..
    ми незнам..... но ако някоя 20-23 годишна ми каже : "девствена съм" ще избягам с 200.... даже наскоро имах подобен случай, но там по-скоро аз имах съмнения че е девствена не се стига до там, че да ми го казва, щото не й звъннах повече на 27 или 28 е мацката....

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    ^Ако момичето е свестно какво пречи?

Та по темата: Добре де, какво ти пречи толкова това, че си на 18 и девствена? Ок, явно ти се иска , но не е и причина да се почнеш, с който свари. Добре е да се самоуважаваш и да се оценяваш достатъчно и да го направиш, с някого когото поне една идея значи нещо за теб.

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Нека чака сигорно и на 30 няма да го е направила

Цитирай Първоначално написано от turboPantofka
    Кво значи свестно ? Според мен има нещо сбъркано е нея ако не я е порнал някой за толкова време. Кво толко има да пази, тва да не е манджа - да свърши.... Пък и бих предпочел жена ми да има опит зад себе си, преди да се взмем, още повече, че при мен секса е голямо значение, а как бих бил сигурен ако преди това не сме го правили ?!
    Всъщност кво ми се правите на моралистки тука, като повечето са ви цепнали още на 13-14 години...

направи го с някой който обичаш и те обича .. съвет от мен пък ти както искаш все пак си на 18.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от turboPantofka
    Кво значи свестно ? Според мен има нещо сбъркано е нея ако не я е порнал някой за толкова време. Кво толко има да пази, тва да не е манджа - да свърши.... Пък и бих предпочел жена ми да има опит зад себе си, преди да се взмем, още повече, че при мен секса е голямо значение, а как бих бил сигурен ако преди това не сме го правили ?!
    Всъщност кво ми се правите на моралистки тука, като повечето са ви цепнали още на 13-14 години...
    Казваш, че искаш жена с опит, но се обзалагам, че веднага ще почнеш да ревнуваш, ако разбереш, че половинката ти изобщо не си е губила времето преди теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си