.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Done имах предвид ако е добър като човек, характер, добре изглеждаща... Това, че е на 28 и (вероятно) не е правила секс явно си има някаква причина и тя е избрала така. Въпрос на предпочитания.

Голям фен Аватара на Done
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Цитирай Първоначално написано от Done
    Цитирай Първоначално написано от turboPantofka
    ^Ако момичето е свестно какво пречи?
    Кво значи свестно ? Според мен има нещо сбъркано е нея ако не я е порнал някой за толкова време. Кво толко има да пази, тва да не е манджа - да свърши.... Пък и бих предпочел жена ми да има опит зад себе си, преди да се взмем, още повече, че при мен секса е голямо значение, а как бих бил сигурен ако преди това не сме го правили ?!
    Всъщност кво ми се правите на моралистки тука, като повечето са ви цепнали още на 13-14 години...
    Казваш, че искаш жена с опит, но се обзалагам, че веднага ще почнеш да ревнуваш, ако разбереш, че половинката ти изобщо не си е губила времето преди теб.
    Факт !!! Много си прав ! Дори и това ми се е случвало.. като намекнах за това, тя каза, че е била само с двама преди мен..... Направих се че й вярвам... но наистина беше мноооого веща в това което правеше....
    За това истината е някъде посредата - нито едната крайност, нито другата.

еми подписът ми е такъв защото от отдавна имам регистрацията, но не пиша често, но е вярно, че понякога не се държа като за годините си :Р мисля че съм готова, проблемът ми е съвестта, защото съм израсла в семейство със стари разбирания и норми и ми е доста трудно да стигна дори до целувка с някой. ЗАТОВА
    :* :* :*

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Прочети моят подпис и помисли върху него.

Няма да останеш девствена мома, спокойно.

Цитирай Първоначално написано от misi8kissi
    еми подписът ми е такъв защото от отдавна имам регистрацията, но не пиша често, но е вярно, че понякога не се държа като за годините си :Р мисля че съм готова, проблемът ми е съвестта, защото съм израсла в семейство със стари разбирания и норми и ми е доста трудно да стигна дори до целувка с някой. ЗАТОВА
    След тези редове, мога да ти кажа само - ДЕЙСТВАЙ! .. След 2 години, ще те е срам и свирка да направиш.. Стари разбирания.. 21 век сме..

Недейте така, моля ви се!!!!! ПОТРЕСЕН СЪМ !!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от misi8kissi
    Значи не си готова. Щом си израсла в такава среда, то е логично да са те възпитали, че секс се прави с човек, в който си напълно сигурна, когото обичаш и с когото имаш сериозни отношения. Изборът, който предстои да направиш зависи от 2 неща:

1. колко силно ти се прави секс (предполагам доста)
    2. доколко вярваш в ценностите, с които са те възпитали

Което от 2те надделее, то ще предопредели избора ти.

Естествено има и 3ти вариант - да срещнеш подходящия за теб, да си имате нормална връзка и да си правите колкото поискате секс.

Ти си решаваш кое от всичките ще се случи.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от naQkataRaota
    Направи го с приятел: ти ще го уважаваш и той теб; него ще го помниш с хубаво, а той няма да се хвали наляво и надясно, че те е отворил

Това по любов добре, ама после от "единствения" като стане "оня боклук" да видим какви ще са спомените за "незабравимия първи път"
    Най- добре е така. Ама все пак трябва да има симпатии, привличане.. иначе гаранция, че няма да ти хареса

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o
    Прочети моят подпис и помисли върху него.

Няма да останеш девствена мома, спокойно.
    къф си ти да дааш таквиз савети?

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Ей такъв съм… и давам сАвети, да.

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o
    Ей такъв съм… и давам сАвети, да.

Авторке, прочети и моя подпис, за да знаеш на кого подписите да четеш!

Ами ние от форума нз как можем да ти помогнем и да ти кажем дали си готова или не. Просто ти сама трябва да си отговориш на тоя въпрос. Това с подходящия за мен са пълни глупости, в тия години да чакаме подходящия ми се струва смешно. Подходящ няма, има просто хора, които ни кефят (или обичаме) и излизаме с тях, приятели сме с тях, спим с тях, лъжем, мамим и тн и тн. Подходящият ако го чакаш можеш да си умреш и девствена. Не казвам, че трябва да се изчукаш и с първия срещнат де, но просто се отпусни и забрави предразсъдъците, които вашите са ти набивали в главата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Давай смело напред ...

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от FleurDeLys
    Давай смело напред ...
    И назад

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Ако има6 необходимата сеусуална култура го направи не е кои знае какво!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си