- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да го направя ли
Done имах предвид ако е добър като човек, характер, добре изглеждаща... Това, че е на 28 и (вероятно) не е правила секс явно си има някаква причина и тя е избрала така. Въпрос на предпочитания.
Факт !!! Много си прав ! Дори и това ми се е случвало.. като намекнах за това, тя каза, че е била само с двама преди мен..... Направих се че й вярвам... но наистина беше мноооого веща в това което правеше....Първоначално написано от dimitar_ak
За това истината е някъде посредата - нито едната крайност, нито другата.
еми подписът ми е такъв защото от отдавна имам регистрацията, но не пиша често, но е вярно, че понякога не се държа като за годините си :Р мисля че съм готова, проблемът ми е съвестта, защото съм израсла в семейство със стари разбирания и норми и ми е доста трудно да стигна дори до целувка с някой.ЗАТОВА
:* :* :*
Прочети моят подпис и помисли върху него.![]()
Няма да останеш девствена мома, спокойно.
След тези редове, мога да ти кажа само - ДЕЙСТВАЙ! .. След 2 години, ще те е срам и свирка да направиш.. Стари разбирания.. 21 век сме..Първоначално написано от misi8kissi
Недейте така, моля ви се!!!!! ПОТРЕСЕН СЪМ !!!
Значи не си готова. Щом си израсла в такава среда, то е логично да са те възпитали, че секс се прави с човек, в който си напълно сигурна, когото обичаш и с когото имаш сериозни отношения. Изборът, който предстои да направиш зависи от 2 неща:Първоначално написано от misi8kissi
1. колко силно ти се прави секс (предполагам доста)
2. доколко вярваш в ценностите, с които са те възпитали
Което от 2те надделее, то ще предопредели избора ти.
Естествено има и 3ти вариант - да срещнеш подходящия за теб, да си имате нормална връзка и да си правите колкото поискате секс.
Ти си решаваш кое от всичките ще се случи.
Welcome to the Jungle...
Най- добре е така. Ама все пак трябва да има симпатии, привличане.. иначе гаранция, че няма да ти харесаПървоначално написано от naQkataRaota
![]()
къф си ти да дааш таквиз савети?Първоначално написано от lamer4e7o
Първоначално написано от lamer4e7o
Авторке, прочети и моя подпис, за да знаеш на кого подписите да четеш!![]()
Ами ние от форума нз как можем да ти помогнем и да ти кажем дали си готова или не. Просто ти сама трябва да си отговориш на тоя въпрос. Това с подходящия за мен са пълни глупости, в тия години да чакаме подходящия ми се струва смешно. Подходящ няма, има просто хора, които ни кефят (или обичаме) и излизаме с тях, приятели сме с тях, спим с тях, лъжем, мамим и тн и тн. Подходящият ако го чакаш можеш да си умреш и девствена. Не казвам, че трябва да се изчукаш и с първия срещнат де, но просто се отпусни и забрави предразсъдъците, които вашите са ти набивали в главата.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако има6 необходимата сеусуална култура го направи не е кои знае какво!