- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дилема..
[b]Предварително се извинявам за романа..
но възможно най-кратко се опитах да обесня.
На почти всички не им е приятно да четат романите на хората,
но ще съм благодарна на малкото,които ще си направят труда.: ))
В главата ми е пълна каша той е единствения човек,който винаги
успява да ме обърка.Преди почти година се запознахме и всичко потръгна много бързо.Започнахме да излизаме виждахме се кажи речи всеки ден прекалено бързо се привързах към него и все още съм след много опити така и така не успях да сложа край на всичко.Имахме нещо като връзка,но в началото често имахме някакви спорове и винаги той се измъкваше като ме блокираше и не се търсехме известно време,но винаги абсолютно винаги той ме търсеше след като му мине.Но след първия път,когато ме блокира и нямахме никаква връзка,аз буквално се побърках.Изпаднах в някаква депресия непрекъснато си бях в нас.Нямах желание да общувам с никой,едва казвах няколко думи на наще.Не бяхме общували около два месеца да не е и повече.Аз по едно време се осъзнах и си продължих живота.Но на него пак му просветна да ме потърси и аз колкото и да се съпротивлявах със себе си,реших пак да започна да излизам с него.И до сега това продължава.Караме се той ме блокира не поддържаме връзка и след време пак същата история на ново.Поне свикнах с това и не ми дремеше кой знае колко.Живеех си живота и го чаках,а той винаги се връщаше.Преди около три месеца започнахме пак да излизаме всичко беше наред,но с един проблем,че той си имаше приятелка уж сериозна,но това не му пречеше да излиза с мен,а аз вече му бях свикнала на простотиите и на мен също не ми пречеше.Дори ги видях заедно един път и нищо просто се подминахме сеедно не се познавахме.Като по чудо нищо в мен не трепна.Когато аз бях свободна той не можеше,защото беше с нея (разбирасе приятелката на 1во място) и почти не се виждахме,но често си пишехме.Но един ден просто ми писна и без да му давам никакви обяснения го блокирах в skype и facebook.Това беше най-лесният начин да се опитам да го премахна и от живота си,но уви не ми се получи,както на него не му се получаваше.Вече почти две седмици не съм имала каквато и да е връзка с него и дори не се сещах за него,чувствах се супер някакси ми олекна.Но днес разбрах,че е скъсал с неговата приятелка и всичко ми се преобърна.Последния път,когато си писахме му казах,че не ми е приятно да е с нея и с мен и той ми отвърна -,,ще видя какво да направя по въпроса,но много добре знаеш ,че ти си ми слабост.''
И ето след една седмица той скъса с нея,сега съм пред голяма дилема дали този път аз да се върна при него.Знам нямам бъдеще с него пък и той не може да се задържи дълго с една,леко си пада по изневерите,но мамка му винаги ме влече към него. :@@
Единствено с него края никога не може да е край.Човекът,който ми помогна до някаква степен да го преживея беше един много добър негов приятел и така се случи ,че нещата меджу нас почнаха
да се развиват с не само приятелски чувства,но по дяволите моя късмет и той си имаше приятелка.Но наскоро скъса с нея и иска да е с мен.Сега трябва да избера дали да съм с него или с неговия приятел.Но не се чувствам така с него както със старата ми любов.Така и така след толкова време не успях да го преодолея,забравя и т.н.Сега е подходящият момент,но не мога да се справя със себе си.Едва се сдържам да не го потърся и всичко да започне отначало както винаги,въпреки ,че нямам бъдеще с него.
Просто си нямам и на идея как да постъпя.. ;///
По-скоро неНали знаеш, вълкът козината си мени, но чалгарът - не (или нещо такова
). Но пък това си е твоят живот...ти си прецени.
Сега е момента да започнеш на чисто.
С нова връзка и нов човек.
Пробвай късмета си,a назад не се обръщай.
Приятелят му може да се окаже точно и сериозно момче.
Ако тръгнеш с него, връзката ви ще е на приливи и отливи. Ще се сдърпате за нещо, няма да те потърси 2 месеца и после пак отново. Аз не бих искала такава връзка.
Тръгнеш ли с неговият приятел пък, ще виждаш старата си любов постоянно, не само защото са приятели, ами защото "първият" ще направи така, че да се засичате и ти няма да издържиш. Имам предвид, или ще скъсаш с приятелят му, или ще му изневериш с "блокиращия", а така невинни хора ще бъдат наранени.
За мен, не избирай нито един, най-добре бъди приятелка и с двамата. Събери ги някъде и им кажи нещата с 2 думи.
ПС: Съжалявам, че на въпросното момче му сложих толкова много "имена" в мнението ми, но гледах да не се повтарят прекалено, за да не се изгуби смисъла накрая.
По-добре остави 1вия и продължи с 2рия. Ще имаш по-голям шанс за щастие. Ти си прекратила всичко с 1вия и няма шанс той отново да се върне при теб /само ако ти не го направиш (но ти няма, нали?)/ По-добре всичко да свърши сега - веднъж за винаги. И да си продължите и двамата на чисто. Ще ви мине слабостта един към друг. Няма как. Давай с 2рия,ако и ти имаш чувства все пак.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
В темата ти се крие и нейния отговор.Събрала си смелостта да го блокираш и изхвърлиш от живота сино защо сега се разколебаваш?Недей!Сигурна съм-като се съберете всичко ще е същото,не пренебрегвай и своето чувство(че нямате бъдеще)!
Аз бих пробвала с приятеля му, а той хич нямаше и да го потърсяТоя само те разиграва
От два стола на земята.Просто се откажи и от двамата.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Според мен се пробвай с втория!![]()
Няма цял живот да чакаш някъв, който се
сеща веднъж на 2 месеца за теб.. той те разиграва!!
Fall down seven times..
Stand up eight.
Първоначално написано от iPurple
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Просто имаш нужда от два шамара, за да се осъзнаеш.![]()
Престани да летиш в облаците, стъпи здраво на земята и прояви малко воля. Не виждам какво ти дава въпросния индивид, освен, че създава някаква интрига в живота ти. Нищо повече. Това не те прави нито щастлива, нито те удволетворява по какъвто и да било начин. Търсиш внимание и поради това се чувстваш объркана, защото се вкарваш в адските филми с всеки, който се държи по-мило с теб. Поспри да драматизираш, изясни се първо със себе си и тогава тръгвай да скачаш от цвят на цвят.