- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя :(
дай му ясно да разбере, че не искаш да спиш с него. ама да е ясно. пък после ако тръгнете и т.н. говори с майка си. но той трябва да знае намеренията ти, за да не се получи някой гаф
Първо хубавично опознай момчето,ако е сериозен и найстина се харесате,се ще измрънкаш майка си,едва ли ше е такъв проблем.
Брях,брях
От толкова тъпи коментари направо се депресирам.. Един 22 годишен човек, остави дали е мъж или жена, ЩЕ ИСКА РЕДОВЕН СЕКС. Няма някаква "цел" да те вкара леглото, просто когато иска връзка, тя трябва да включва секс. И това си е нормално за тая възраст. Впрочем е нормално още от 17, 18 години. Каква е тая малоумна тенденция да ходите с 5,6 години по-големи от вас, не мога да разбера. 3 неща във вашата психика напълно си противоречат:Първоначално написано от kitti123
1. Искам да е лошо момче, но като е такъв пък сто процента няма да е зрял.
2. Искам да е на моята възраст и да е по-сериозен, но все пак на края ми става супер скучно..
3. Затова решавам да тръгна с 5,6 години по-голям от мене, защото те са и зрели, и независими. Но тогава идва проблема, че той е сексуално много активен, а аз още не съм готова.. (а уж сте много "порастнали" и зрели..)
едит: И е хубаво от време на време да слушате майките си, особено като се смеят, за да не стане после да си биете главите в стената. Или да ревете в тийн форума "защо оня се възползвал от мен и ме оставил"..
МОМЧЕ
Ами първо това което казваш, че той бил зрял и не целял да спи с теб въобще не е вярно точно тея момченца на 20 години и малко са най-опасни... както и да е може да не е такъв! А за майка ти не е права! Не го познаваш не може да решава с кой ще излизаш и с кой не. Както казаха преди мен трябва да направиш грешките си и да се научиш от тях. Няма вечно да те пази в крайна сметка не си малка време е да почнеш сама да си решаваш кое е добре и кое не е. Разбира се пази се от такива зрели мъже, защото от личен опит ти казвам, че са опасни и в повечето случаи не търсят сериозна връзка с момиче по-малко от тях с 5 години. Освен това разликата от 5 години е голяма! Ако той беше на 25, а ти на 20 нямаше да се усеща, ама ти си на 15 той на 20 тука вече е голяма и ще искате различни неща
![]()
In a mad world , only the mad are sane...
^ това какво иска някой, какво си мисли, че иска и какво казва, че иска, са три доволно несъвпащи неща :Д
авторке.. и ти искаш секс, абе въобще всички искат секс. на каквото щеш ниво, подсъзнателно, съзнателно, все тая. момчето ако мисли с главата, която му е предназначена за мислене, ще те вкара в леглото, независимо колко си обясняваш, че няма да спиш с него.
REGGAE BOOM <3
Как разбра,че е по-зрял,след като не сте общували наживо?Имай в предвид нещото,което всеки знае,а именно-в интернет и по телефона може д се прикрие всичко.Можеш да разбереш какъв е едва след като го опознаеш.Така че вслушай се в майка си.Едва ли ти мисли злото и щом те предупреждава значи има за какво.Иначе 5 години не са голяма разлика,въпреки,че сега е доста видима,може и това да тревожи майка ти.Първоначално написано от LoveChocolate
днес доста мислих , не съм говорила с майка ми и няма да го правя , вчера не ми е звънял и му звъннах но телефона му беше изключек и до днес все още не съм получила съобщение че си е включил телефона ( все тая) и стигнах до изводи че няма смисъл да се занимавам след това което прочетох наистина доста неща си помислих и хубави и лоши но стигнах до извода че няма смисъл да се занимавам с него... не знам защо така изведнъж си промених мнението , според мен така е по-добре и не ми се е случвало за 1 път да си променям толкова бързо решението .. мисля си че наистина каква работа имам аз с 20 годишен и защо изобщо му дадох номера си
както и да е история с него свършва до тук .. не искам да се занимавам и мисля поне този път да послушам майка ми .. не знам защо .. изобщо с нея не съм говорила иии така ..
благодаря на всички които ми дадоха съвети
![]()
на бас, че като си включи телефона ще си редактираш горното мнение...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Done
не познаПървоначално написано от Done
![]()
[/quote]Първоначално написано от LoveChocolate
Wanna bet?
От една среща и малко писане по скайп и фейсбук?Първоначално написано от LoveChocolate
Не се навивай, само защото много си си го харесала.
А и ти може да нямаш намерение да спиш с него, но той да има...![]()
Аз знам, че ти няма да послушаш никого тук, вкл. и майка си, обикновено така стават нещата и може би така и трябва да стават? В крайна сметка и да сгрешиш (дори да е горчиво), ще научиш нещо. А и явно трябва да си го изживееш.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ъ... аз ходих с момче с 6 години по-голямо от мен и то бая време.. И майка ми нямаше нищо против след като поговорих с нея и и обясних, че искам да съм с него и, че нямам намерение да правя неща, които не искам..
Не разбирам какво толкова като е на 20... ти си на 15, не на 5 ;д ... Пък и щом го харесваш, кво ти пука. Не е на 30... да ти кажа много често 20 годишните не са кой знае колко пораснали... аз даже не ги причислявам и към възрастните![]()
П.П .. взимай пример от Алекс... Паро ако не се лъжа е с 4 години някъде по-голям от нея и нямат проблеми и прочие... вече колко време са заедно. (май де, скоро не съм я чувала ама майче още са заедно ;д )
5 години не са голяма разлика ама тя на 15 той на 20 е голяма разлика а и е много вероятно щом е на 20 пък тя на 15 да я сваля защото е отчаян че не може да си хване на неговите години хахах
абе 5 години не е голяма разлика според мен![]()
Да не си е включил телефона?Първоначално написано от LoveChocolate
![]()
Money
Is
A
Major
Issue
ъъ не .. минаха 2 денаПървоначално написано от h47
![]()