.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен Аватара на elysunny
    дай му ясно да разбере, че не искаш да спиш с него. ама да е ясно. пък после ако тръгнете и т.н. говори с майка си. но той трябва да знае намеренията ти, за да не се получи някой гаф

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Първо хубавично опознай момчето,ако е сериозен и найстина се харесате,се ще измрънкаш майка си,едва ли ше е такъв проблем.
    Брях,брях

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kitti123
    същата история и при мен.. .само дето аз съм на 16 а той на 22... Запознахме се на един рожден ден и аз казах на мама " запознах се един и някой път като ти кажа , че излизам на вънка да знаеш , че е с него... " .Тя само се засмея и нищо не каза... Сега проблема е дали ше се получи нещо и дали целта му е "леглото " !! Иначе майка ти няма как да ти повлияе.. В смисъл ти ако си решила да излизаш с него ще го правиш макар и тайно
    От толкова тъпи коментари направо се депресирам.. Един 22 годишен човек, остави дали е мъж или жена, ЩЕ ИСКА РЕДОВЕН СЕКС. Няма някаква "цел" да те вкара леглото, просто когато иска връзка, тя трябва да включва секс. И това си е нормално за тая възраст. Впрочем е нормално още от 17, 18 години. Каква е тая малоумна тенденция да ходите с 5,6 години по-големи от вас, не мога да разбера. 3 неща във вашата психика напълно си противоречат:

1. Искам да е лошо момче, но като е такъв пък сто процента няма да е зрял.
    2. Искам да е на моята възраст и да е по-сериозен, но все пак на края ми става супер скучно..
    3. Затова решавам да тръгна с 5,6 години по-голям от мене, защото те са и зрели, и независими. Но тогава идва проблема, че той е сексуално много активен, а аз още не съм готова.. (а уж сте много "порастнали" и зрели..)

едит: И е хубаво от време на време да слушате майките си, особено като се смеят, за да не стане после да си биете главите в стената. Или да ревете в тийн форума "защо оня се възползвал от мен и ме оставил"..
    МОМЧЕ

Повече от фен Аватара на NoMore

...

Ами първо това което казваш, че той бил зрял и не целял да спи с теб въобще не е вярно точно тея момченца на 20 години и малко са най-опасни... както и да е може да не е такъв! А за майка ти не е права! Не го познаваш не може да решава с кой ще излизаш и с кой не. Както казаха преди мен трябва да направиш грешките си и да се научиш от тях. Няма вечно да те пази в крайна сметка не си малка време е да почнеш сама да си решаваш кое е добре и кое не е. Разбира се пази се от такива зрели мъже, защото от личен опит ти казвам, че са опасни и в повечето случаи не търсят сериозна връзка с момиче по-малко от тях с 5 години . Освен това разликата от 5 години е голяма! Ако той беше на 25, а ти на 20 нямаше да се усеща, ама ти си на 15 той на 20 тука вече е голяма и ще искате различни неща
    In a mad world , only the mad are sane...

^ това какво иска някой, какво си мисли, че иска и какво казва, че иска, са три доволно несъвпащи неща :Д

авторке.. и ти искаш секс, абе въобще всички искат секс. на каквото щеш ниво, подсъзнателно, съзнателно, все тая. момчето ако мисли с главата, която му е предназначена за мислене, ще те вкара в леглото, независимо колко си обясняваш, че няма да спиш с него.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    а и той не е като предишните с които съм била .. някак си по зрял е и не мисли само как да ме вкара в леглото си (поне аз с такова впечатление съм останала ) някак си по сериозен е и каза ако ще имам проблеми с наще да си останем приятели но аз му казах че ще опитам
    Как разбра,че е по-зрял,след като не сте общували наживо?Имай в предвид нещото,което всеки знае,а именно-в интернет и по телефона може д се прикрие всичко.Можеш да разбереш какъв е едва след като го опознаеш.Така че вслушай се в майка си.Едва ли ти мисли злото и щом те предупреждава значи има за какво.Иначе 5 години не са голяма разлика,въпреки,че сега е доста видима,може и това да тревожи майка ти.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    днес доста мислих , не съм говорила с майка ми и няма да го правя , вчера не ми е звънял и му звъннах но телефона му беше изключек и до днес все още не съм получила съобщение че си е включил телефона ( все тая ) и стигнах до изводи че няма смисъл да се занимавам след това което прочетох наистина доста неща си помислих и хубави и лоши но стигнах до извода че няма смисъл да се занимавам с него... не знам защо така изведнъж си промених мнението , според мен така е по-добре и не ми се е случвало за 1 път да си променям толкова бързо решението .. мисля си че наистина каква работа имам аз с 20 годишен и защо изобщо му дадох номера си както и да е история с него свършва до тук .. не искам да се занимавам и мисля поне този път да послушам майка ми .. не знам защо .. изобщо с нея не съм говорила иии така .. благодаря на всички които ми дадоха съвети

Голям фен Аватара на Done
    на бас, че като си включи телефона ще си редактираш горното мнение...

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от Done
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+25498

Град
    не позна

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    според мен е

Град
    не позна [/quote]

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    не позна
    [/quote]

Wanna bet?

а и той не е като предишните с които съм била .. някак си по зрял е и не мисли само как да ме вкара в леглото си (поне аз с такова впечатление съм останала ) някак си по сериозен е и каза ако ще имам проблеми с наще да си останем приятели но аз му казах че ще опитам
    От една среща и малко писане по скайп и фейсбук? Не се навивай, само защото много си си го харесала.
    А и ти може да нямаш намерение да спиш с него, но той да има...

Аз знам, че ти няма да послушаш никого тук, вкл. и майка си, обикновено така стават нещата и може би така и трябва да стават? В крайна сметка и да сгрешиш (дори да е горчиво), ще научиш нещо. А и явно трябва да си го изживееш.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ъ... аз ходих с момче с 6 години по-голямо от мен и то бая време.. И майка ми нямаше нищо против след като поговорих с нея и и обясних, че искам да съм с него и, че нямам намерение да правя неща, които не искам..

Не разбирам какво толкова като е на 20... ти си на 15, не на 5 ;д ... Пък и щом го харесваш, кво ти пука. Не е на 30... да ти кажа много често 20 годишните не са кой знае колко пораснали... аз даже не ги причислявам и към възрастните

П.П .. взимай пример от Алекс... Паро ако не се лъжа е с 4 години някъде по-голям от нея и нямат проблеми и прочие... вече колко време са заедно. (май де, скоро не съм я чувала ама майче още са заедно ;д )

5 години не са голяма разлика ама тя на 15 той на 20 е голяма разлика а и е много вероятно щом е на 20 пък тя на 15 да я сваля защото е отчаян че не може да си хване на неговите години хахах

Град
    абе 5 години не е голяма разлика според мен

абе 5 години не е голяма разлика според мен
    Да не си е включил телефона?
    Money
    Is
    A
    Major
    Issue