Хм.. дойде и моето време да пиша в този раздел защото имам проблем с майка ми .. На 15 съм Скоро ходих на сватба и там едно момче постоянно ме гледаше и аз го гледах защото някак си ми хареса Братовчедка ми ме извика на вън и ми каза че ми искал номера и аз мислих мислих и й го дадох И цяла вечер бяхме само на гледане Майка ми ме пита кого гледам и аз и го показах нали и тя нещо ми се скара нещо че бил голям и аз не я разбрах какво точно каза защото музиката беше много силна . И към 4 когато вече си бях вкъщи и спах той звънна и се запознахме по телефона даде ми скайпа си и фейсбука си . Каза ми че е на 20 и тогава 1 мисъл която ми хрумна е как майка ми ще откачи и ще започне да си мисли всевъзможни неща .. писахме си доста в скайп и той иска да се видим , на което не му отказах и ми каза да поговоря с майка си , но аз не знам какво да й кажа .. представа си нямам как ще реагира.Дайте ми съвет .. и двамата много се харесваме но проблема е в това че майка ми ще побеснее и ще се опита да ме отдалечи от него