- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Неравни/Релефни нокти
Двата ми палеца са точно така. Стои на "вълни". За това нещо има ли лечение някакво?
Зная как да го прикривам - с основа и т.н. , но се интересувам от лечение , защото си е доста неприятно на вид...
Знаех точно какво искам, но изведнъж бях ужасена от това да го получа...
на майка ми са така,моите и те бяха така до скоро .Някой може да каже ,че метода ми е грешен ,но го знам от маникюристка -с по-финна пила пилиш и постепенно изравняваш нокета (не го изтънявай много) .При мен помогна оправиха се и не се изтъниха ,а са си все така дебели
Hostis Honori Invidia
Липса на витамини, нещо такова ще да е. Една пила за нокти взимаш и го оправяш този дефект.![]()
Накъде са? От горе на долу или настрани?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ако е като тези http://www.google.bg/imgres?q=beau%2...w=1280&bih=894 са причинени от травма, прекомерно лакиране на ноктите, някакво заболяване или увредена кожа около участъка на кутикула (кожичките).
Ако са като тези http://www.google.bg/imgres?q=furrow...w=1280&bih=894 може да е вродено или причинено от наранявания при основата. Недей да лакираш прекалено, защото ще причиниш разцепване.
П.п.: Извинявам се за дългите линкове.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от marin4itu
Като първата снимка са. Настрани . Може би се е получило от това , че преди си "гризех" ноктите като малка. Но се получи това нещо само на 2 нокътя , а не на всички.
Благодаря за отговорите.
слагай основа за лак![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
такъв нокът като на първия линк имам и аз... моето обаче е от много силен удар, в следствие на което нокътя ми падна, беше преди 4 години, но още си личи ... не знам как бих го оправила, забелязала съм, че расте по-бавно от другите ... като сложа лак не личи толкова много .. а тази основа за лак за какво е?![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Еми предпазва ноктите. Слагаш 1 слой на чисти нокти, после нанасяш лак и готово.Първоначално написано от pitfall
Има си специални пили за плочката на нокътя, не са за пилене на дължината ами са си точно за това! Не са скъпи по 1-2 лева са и се водят "пили за полиране". Можеш да ги намериш във всеки козметичен магазин, предполагам и по големите вериги магазини. Успех!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
И на мен са ми така, доктор ми каза, че е от липса на витамини, затова - много плодове и зеленчуци, на мен ми помогна
Love is everything!
Благодаря ви момичетаНаистина исках да чуя различни мнения по този въпрос. Ще приема съветите ви.
Благодаря!![]()
![]()
![]()
![]()