.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Неравни/Релефни нокти

Двата ми палеца са точно така. Стои на "вълни". За това нещо има ли лечение някакво?
    Зная как да го прикривам - с основа и т.н. , но се интересувам от лечение , защото си е доста неприятно на вид...
    Знаех точно какво искам, но изведнъж бях ужасена от това да го получа...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    на майка ми са така,моите и те бяха така до скоро .Някой може да каже ,че метода ми е грешен ,но го знам от маникюристка -с по-финна пила пилиш и постепенно изравняваш нокета (не го изтънявай много) .При мен помогна оправиха се и не се изтъниха ,а са си все така дебели
    Hostis Honori Invidia

Липса на витамини, нещо такова ще да е. Една пила за нокти взимаш и го оправяш този дефект.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Накъде са? От горе на долу или настрани?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ако е като тези http://www.google.bg/imgres?q=beau%2...w=1280&bih=894 са причинени от травма, прекомерно лакиране на ноктите, някакво заболяване или увредена кожа около участъка на кутикула (кожичките).

Ако са като тези http://www.google.bg/imgres?q=furrow...w=1280&bih=894 може да е вродено или причинено от наранявания при основата. Недей да лакираш прекалено, защото ще причиниш разцепване.

П.п.: Извинявам се за дългите линкове.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Ако е като тези http://www.google.bg/imgres?q=beau%2...w=1280&bih=894 са причинени от травма, прекомерно лакиране на ноктите, някакво заболяване или увредена кожа около участъка на кутикула (кожичките).

Ако са като тези http://www.google.bg/imgres?q=furrow...w=1280&bih=894 може да е вродено или причинено от наранявания при основата. Недей да лакираш прекалено, защото ще причиниш разцепване.

П.п.: Извинявам се за дългите линкове.

Като първата снимка са. Настрани . Може би се е получило от това , че преди си "гризех" ноктите като малка. Но се получи това нещо само на 2 нокътя , а не на всички.

Благодаря за отговорите.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    слагай основа за лак
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Бадемово масло

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    такъв нокът като на първия линк имам и аз... моето обаче е от много силен удар, в следствие на което нокътя ми падна, беше преди 4 години, но още си личи ... не знам как бих го оправила, забелязала съм, че расте по-бавно от другите ... като сложа лак не личи толкова много .. а тази основа за лак за какво е?
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от pitfall
    .. а тази основа за лак за какво е?
    Еми предпазва ноктите. Слагаш 1 слой на чисти нокти, после нанасяш лак и готово.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Има си специални пили за плочката на нокътя, не са за пилене на дължината ами са си точно за това! Не са скъпи по 1-2 лева са и се водят "пили за полиране". Можеш да ги намериш във всеки козметичен магазин, предполагам и по големите вериги магазини. Успех!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    И на мен са ми така, доктор ми каза, че е от липса на витамини, затова - много плодове и зеленчуци , на мен ми помогна
    Love is everything!

:)

Благодаря ви момичета Наистина исках да чуя различни мнения по този въпрос. Ще приема съветите ви.

Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си