- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ескапел
Имам спор с приятелка. Ако правиш секс примерно за 1-2 мин без презерватив около дните на овулацията трябва ли да пиеш хапчето![]()
Всеки си решава дали да го пие. Риска за забременяване е малък, ако момчето не е свършило вътре, но съществува.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Всеки си решава, но хапчето е много вредно... Аз в подобна ситуация примерно не бих го пила.. естествено, ако око дните за овулация не значи точно тия дни и ако момчето е свършило вътре... тогава вече не бих си изпробвала късмета и щях да го пия ;д
Аз не бих го пила.Първоначално написано от no0name3
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
и аз така мисля.. говорим примерно за няколко вкарвания без да свърши .. не знам..![]()
Внимавайте с тия хапчета, не ги пийте за щяло и нещяло, защото са вредни. Това са хормони, по-точно даже хормонална бомба. Според мен трябва да се пие само в краен случай.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
В никакъв случай.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Да, Ескапел е безобидно и безопасно бонбонче. Можете да го пиете на път и през път. Никакви проблеми няма. Дори, ако си е вкарал пениса за 2 секунди пак трябва. И е евтин при това.
П.С - Слава на Господа, че са го направили 30 лева иначе до сега всяка 14-16 годишна щеше да пие по 10 пъти в година. Поне това, че нямат пари ги спира.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.