Здравейте ...
Това лято ни посетиха приятелка на майка ми и нейната дъщеря (те са от друг град и дойдоха при нас с преспиване за 1 седмица) Още от самото начало много я харесах , но останах с впечатлението ,че тя не изпитва същото към мен ... Тя е красива интелигентна и с чувство за хумор (всичко което търся в едно момиче) ... След 6 дни прекарани в смях и забавление стана време ,те да се прибират. Но на седмия ден се усамотрихме на покрива на един висок блок . Там легнахме един до друг и гледахме небето . Когато ми хвана ръката си разменихме един поглед и това беше достатъчно ... прекарахме следващите часове в страстни целувки и прегръдки, но за жалост това беше само няколко часа преди тръгването им... Та това беше историяте , ето го проблемаТова , което ме мъчи ,е че няма да се видим още 3 месеца , а аз не мога да спра да мисля за нея ! Каквото и да правя където и да ходя не мога да спра да мисля за усмивката и
...
3 месеца са достатъчно време, че да забравиш не само усмивката й, ами и името.
Не се тормози. Пишете си по скайп и се чакайте щом не искаш да я забравиш
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Ами куцо.
Приеми го като интересно изживяване.
Ебати влюбчивите сте.
Започни някакъв контакт с нея.
Не оставяй нещата така.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ние си контактуваме , но не е същотоПървоначално написано от nepowtorima
Е няма как.
От различни градове сте.
Трудно ще е при всички случаи.
Никой нищо не може да направи
П.С. - ти на колко си, и тя също?
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Явно не си вървежен, щом си се "хванал" за това момиче като удавник за сламка...Поправи това и въобще няма да се сещаш за нея![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Не разбираш .... не искам да я забравя... просто казах ,че не мога да псра да мисля за нея... и не е защтото правихме " цуни гуни " (както ти каза) а просо ,защото много я харесвам.Първоначално написано от ban2011
Защо не отидеш да я видиш в нейния град... Недей гледа другите, че са против връзките от разстояние.. Щом искаш да я видиш, говори с майка ти да отидеш примерно за една вечер.. Какво толкова?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Скайп,телефон толкова начини за подобна комуникация.
3 месеца ,не са чак толкова много време...търпението му е майката.Ако и тя те харесва,ще чака.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Деца...![]()
Немого да ти помогна пич , каквото и да каже ще е безсмислено![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Както бързо си се влюбил,така и бързо ще я разлюбиш.
Но щом толкова се харесвате - поддържайте връзка. Три месеца - не са много,но не са и малко,но пък щом има тръпка - ще се чакате. Търпението му е майката. Или пък помоли майка си и вие също да им отидете на гости.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Струва ми се, че си гледал много филми(не знам защо така).
Иначе по терзанията ти - ами поговори с нея! Предполагам, че за 1 седмица успя да й вземеш телефона, скайпа, фейсбука? Може тя да не се чувства точно така и да храниш само празни надежди, все пак една вечер може да значи всичко, но може и да значи.. всъщност нищо..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.