- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем!!!
Даите някои савети как да си намеря приятелка аз съм на 14 и мнго се срамувам моля ви помогнете много искам да си намеря!
!!!МОЛЯ БЕЗ ОБИДИ!!!
отиди в парка и се запознай с някоя.
ако искаш мигновено да ти обърне внимание, изхрачи и се в дрехите. така ще те запомни
BOY от СофиЯ
ОБИЧАМ xCut0utMyTearsx !!! <333
Явно си от по-срамежливите, ами може би премисли всички познати, хем ще ти е по-лесно щом вече се познавате.Ако не пробвай чрез нета.Мисля че ще се отпуснеш там и после като се видите на живо ще ти е по-лесно.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Е нали вече си пусна обява за приятелка. Какво стана няма ли желаещи?
I'm beautiful in my way....
Докато не преодолееш срама единствената ти приятелка ще бъдете едната от двете ти ръце.
А от време на време може да й изневеряваш с другата ръка.Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Иначе..чак пък толкова да те е срам, не ми се вярва.Смисъл...наистина чак пък толкова.Като знам момчетата на тая възраст колко са надути, ме кара да си мисля, че темата е фейк.
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Ами като за начало се научи да пишеш правилно и може и да си намериш приятелка.....
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Предполагам на тая възраст е нормален срама, защото аз съм на 13 и съм подобна... Не мога да ти помогна... мога само да ти кажа, че обикновено момичето НЕ заговаря момчето,, а обратното. Еми, успех!![]()
![]()
Съжалявам за спама, ама TVDQueen ще умра от завист.. Имаш най - якия подписПървоначално написано от TVDQueen
Пиши 1 ЛС като го махнеш
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Отпусни се и недей да бъдеш срамежлив. Вдигни си самочувствието. Вярно е,че не е толкова лесно, колкото звучи,но всичко си зависи от тебе. Вярвай в себе си и в своите възможности. Не се променяй заради друг,направи го заради самият теб.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз, аз! Ама едва ли си падаш по момчета...Първоначално написано от daq96
![]()
C'mon едва ли е толкова трудно... Аз съм на 16 и също си нямам, така че да се състезаваме кой ще си намери първи
. Предполагам, че ще си ти... Да поговорим делово (делово... от кога ли присъства в речника ми?!?
): пробвай се с някоя приятелка (или пък не) без да се страхуваш, но не очаквай да ти се хвърли на врата веднага. Ако не стане, няма от какво да се притесняваш, всеки са го рязали. (Няма от какво да се притесняваш?! Дааа бе, това си го повтарям постоянно и не врши работа). Пробваш, грешиш, пробваш, грешиш и това е. Всеки си има своя стил на сваляне, ако нямаш, чрез грешките ще си израдиш. Аиде "адиос мучачо"! И да пишеш резултата
.
излизаш от форума, влизаш в aха, сладур или импулс, тука нема си намериш сродна душа.. почваи в пропадналите сайтове да зарибяваш мацки
Някой ден ще я срещнеш без отчаяно да търсиш..Много е глупаво.