.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Блог

Блог

Здравейте. Съвсем скоро започнах един проект - блог за джаджи и технологии. Но тъй като съм заринат с информация се чудя какво точно би ви било интересно, като потенциални посетители на блога? Изключително много ще се радвам да ми помогнете със съвети, критика и идеи! В замяна ще ви информирам и помагам с всякакви проблеми свързани с техника и по-специално компютри (имам дългогодишен опит като системен администратор и компютърен техник). Благодаря Ви!
    Ето и блога:
    gadgets-bg

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    не знам точно какво питаш, но мисля,че ще им е интересно да научат нещо,което могат да приложат у дома ако се сетя друго ще пиша
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Благодаря ти за мнението!
    Ще се вслушам в съвета ти и ще направя серия от публикации свързани с ремонт на PC, а когато ми попадне телефон, ще направя публикации и за това.

Поздрави

Колкото и да е странно, не съм много наясно с blogger, понеже никога не съм имал блог там. Но Wordpress позволява архивирането на постовете по категории или етикети. И така, ако някой иска да прочете нещо от категорията, да речем, "Таблети", избира от менюто в страни тази категория и чете. Това ще улесни потребителите, когато търсят конкретна информация. Освен това може да добавиш една страна с форма за контакт на нея, чрез която читателите ще могат да ти задават въпроси, ако имат някакъв проблем.

Пак казвам - не знам дали Blogger поддържа такива опции, но ако можеш да ги интегрираш, смятам, че това ще е плюс. Пък и можеш да направиш блога на Wordpress, ако ти се занимава.

Edit: Сега видях, че всъщност имаш форма за контакт.
    A bloody war or a sickly season!
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    Цитирай Първоначално написано от spas4ovoto
    . Освен това може да добавиш една страна с форма за контакт на нея, чрез която читателите ще могат да ти задават въпроси, ако имат някакъв проблем.
    много добра идея
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си