- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- помогнетее
искам да си промия топчетата за обица на езика .. да ви питам ако ги промия първо с ракия и после с кислородна вода трябва ли да ги мия или мога направо да си ги сложа в устата.. смис има ли нещо отровно или вредно за езика (устата) .. кажете спешно моля ви .. ама ако знаете 100%
Еми не можеш ли сам/а да се сетиш? Кислородната вода не се пие, ракията се пие. Що не ги измиеш с кислородна вода, после с ракия.. и готово.![]()
Промии с физиологичен разтвор, а не с кислородна вода и готово![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Или отиваш в аптеката и си купуваш. Ако не - 2 кафени чаши вода оставяш да врят 10 мин и след това им слагаш 1 чаена лъжичка сол. Разбъркваш за да се разтвори и така.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."