.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Как да си изсветля косата без да я съспия ?

Здравейте!От известно време имам голям мерак да си изсветля черната ми коса.боядисвам я с черна къна от 4 години и вече ми омръзна твърде много този цвят.Искам малко промяна,но знам,че къната се маха много трудно.Аз искам да я направя светло кестенява,дори почти руса,мислех си да сложа по светла кана...Ако знаете някъкъв начин,който да не е много вреден,ви моля да ми помогнете...

Има и изсветлители .. Ако искаш можеш да пробваш с такъв. Една моя приятелка искаше да си направи кичур и за да й бъде по-светъл, първо се изсветли, а после сложи и съответния цвят...

Re: Как да си изсветля косата без да я съспия ?

Цитирай Първоначално написано от allaballaaaa
    Здравейте!От известно време имам голям мерак да си изсветля черната ми коса.боядисвам я с черна къна от 4 години и вече ми омръзна твърде много този цвят.Искам малко промяна,но знам,че къната се маха много трудно.Аз искам да я направя светло кестенява,дори почти руса,мислех си да сложа по светла кана...Ако знаете някъкъв начин,който да не е много вреден,ви моля да ми помогнете...
    И аз имам същия проблем и в момента изчаквам просто да ми порасте косата и да ми падне боята..Ако някое знае да препоръча изсветлител нещо.....Искам косата ми да стане нещо такова http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BA...w=1440&bih=731

Но не знам как да го постигна

Голям фен
    Боя ?
    Друга коса , просто я прикачаш към твойта и става по-светла

В една книга четох че може да се направи кичур без бои или изсветлители ,а с лимонов сок само че имаше някаква пропорция за водата/сока .Обаче за цялата коса нз дали става
    Ако някой все пак се интерресува да пише за да кажа пропорцията
    ,,Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.,,

Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!

Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

Град
    Canada
    има друга такава тема и там имаше една рецепта за безвредно изсветляване с 1-2 тона но незнам дали наистина деиства--- http://hennafox.wordpress.com/2010/0...C%D0%B5%D0%B4/

Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

Pero dime, tu nunca has tenido alguien clavado..? Alguien que te ha jodido la vida y aun as

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Професионален фризьор. Може би.

.. DaKid ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си