.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Странен сън ?!

Надявам се, че темата за сънищата би трябвало да е в този отдел като част от "Философия" ..
    Таа, сънувах как пътувам с градския транспорт и от една спирка се качва едно момиче (с което приятелят ми се е занимавал, флиртувал и т.н. с нея, защото на теория сме "скъсали"), седна точно зад мен и аз казах нещо от сорта "ООО, много добре" и се засмях, облегнах се назад и си метнах косата, за да я ударя с нея, след това тя нещо изпувтя или изцъка (както, когато дигнах телефона на приятеля си и чу моя глас) и аз се засмях и тя слезе на следващата спирка .. Таа, интересно ми е защо я сънувах (скоро не бях се сещала за нея) и какво значи изобщо съня ?!
    Благодаря ви предварително

Аз пък сънувах как напъвах една от моя клас...но в действителност, ме съмнява доброволно да искам да я...цъкосам...
    Im back...

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    чувала съм,че ако мислите много за даден човек след това го сънувате не знам до колко е вярно
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    ^^^^
    Глупости...

Принципно не е задължително да сънуваш някого по определена причина, защото мозъка ти може да използва абсолютно всеки човек, който ти си видяла в сънищата ти (примерно този, който ви е налял газ преди 10 години). Но в този сън не е така, защото той се върти около това момиче. Може би то ти напомня на нещо или символизира нещо, което е било преди в живота и сега се връща (не е задължително да е материално, може да е някоя черта на характера примерно) ?

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    "Много тълкувания може да са правилни, само твоето е истинно..."
    Разкрива, че злобееш леко, филм ти е за мъжа, и ти не знаеш какво точно е станало, нито какво искаш.... това от "скромните" ми заложби по приложна психология.
    От "скромните" ми пътувания из съновния свят - спокойно не е ИСТИНСКИ сън, само театро което си разиграваме, когато сме на толкова низко ниво... с повечето хора е така.

Съмнявам се, че ще се захванеш сериозно, но все пак - поразрови се например в "Хакери на сънища на Андрей Реутов"
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Какво ти е странното?Питаш ли ме мен като сънувам моменти от бъдещето.След време като го сънувам и се случи винаги имам чувството ,че ми се е случвало това...както и да е.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]

Цитирай Първоначално написано от reich
    Какво ти е странното?Питаш ли ме мен като сънувам моменти от бъдещето.След време като го сънувам и се случи винаги имам чувството ,че ми се е случвало това...както и да е.
    Това се нарича deja vu! То е в следствие на разместването на спицифичната "точка" на човека(най-просто казано)...
    Im back...

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Аха,спИцифичната точка ли?
    Както и да е.Не знам почти нищо за дежа вю-то.Сефа ще разгледам в нета какво има.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]

Цитирай Първоначално написано от reich
    Аха,спИцифичната точка ли?
    Както и да е.Не знам почти нищо за дежа вю-то.Сефа ще разгледам в нета какво има.
    Мхм...спИцифична точка...времето не е константа...
    Im back...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си