.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от jumpin
    Цитирай Първоначално написано от SheDevil
    Цитирай Първоначално написано от jumpin
    Шоколад + трева = неизбежно оправяне

нима от шоколада ще се оправи настроението? Защото тревата я ползвам като преспивателно....
    Ами не то случайно и двете просто ей така само действат на хормона на щастието.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

О, Боже
    Не пуша трева.
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Голям фен
    С риск да се повтора : С времето ще ти мине, ще видиш..истина е че времето лекува, да знам не е лесно да се разделиш с човек който обичаш до болка , изпитах го преди седмица . Не мисли за него (което е невъзможно попринцип) и ще видиш, че ще е по лесно.Нито е първия , нито ще е последния.
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от reoffender
    Той е ужасно, ужасно ревнив и властен. Говори каквото мисли, нагрубява, лъже и маже наред... Но аз приемах всичко това, приемах,че бях на заден план,заради наркотици, купони и разни такива. Да, гадно е, и 'аз сама съм си виновна', това го знам.
    Начи излиза че мишката си имала и опашка?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Излиза,че не е трябвало да го търпя още в началото...но преди 2 години, не съм имала нито опит, нито разум,че да преценя този човек що за стока е. Обикнах го с всичките му недостатъците, прощавах какво ли не... разбирай изневери, обиди, заплашвания. Ужасно глупаво, знам.

Може и да не знае какво иска, но според мен ако някой държи на теб, обича те - ще те чака, още повече когато имате УГОВОРКА и е нямало да се бавиш чак толкова...
    Колкото и "объркан" да е, или ако е "невъзможно" да сте заедно, според мен обичащият човек ще изчака. Моето мнение е, че когато обичаш, няма място да мислиш и премисляш, независимо колко са нелогични нещата... Казвам го защото някой юзър по-горе каза, че може да е осъзнал, че връзката ви ще е тегава и всичко е безсмислено и затова си е тръгнал без да те предупреди. Аз не мисля така... Когато обичаш някого взимаш необмислени решения, съгласяваш се на безсмислени каузи - напр. връзка от разстояние, дори да знаеш, че няма да продължи много дълго..
    А той явно просто не знае какво иска - ако толкова те обичаше, щеше да изчака... още повече, че това е уговорка и тръгването му е било доста неуважително към теб.

А и съм се изказвала за него, той явно е прекалено голям егоист, мисли само за себе си и за своя интерес.

Има хора, които ни остават тръпка за цял живот, но не винаги е писано с всеки да се получава. Понякога нещата не стават и сме принудени да забравим.. А и той наистина не те заслужава, защото поведението му е адски грозно и объркващо. Ако иска нещо, по-добре да се изясни, а не да се държи като примадона - изобщо не отива на мъж подобно поведение.....
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Имаме ъпдейт. Момъкът ми обясни,че си е заминал, защото разбитате ли.. не било същото. Била съм по задължение с него, и не съм се държала както преди. Не ме е питал дали нещо се е променило, просто сам го е решил. То и аз имам нереалистични представи... но след седем месеца раздяла, не бих се представила,че би било същото.

Както и да е, започва да ми минава... или поне така си мисля. Развличам се максимално и има някакъв ефект. Благодаря на всички за полезните мнения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си