- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗАЩО МОМИЧЕТАТА СА ТАКИВА
ЗАЩО БАСИ КАТО КАЖА НА НЯКОЯ ЧЕ Я ХАРЕСВАМ И СТАВАМ БЕЗИНТЕРЕН А ПРЕДИ ТОВА ТИЧАШЕ СЛЕД МЕН... КАЗАХ И КАКВО ЧУВСТВА ИМАМ КЪМ НЕЯ ТЕ МИ СЕ ПРАВИ НА НЕДОСТЪПНА И НЕЗАИНТЕРЕСОВАНА
Първоначално написано от JJfoxxx
![]()
От всички възможни често повтарящи се, тъпи, досадни, детски, лигави или просто дразнещи теми тези, в които някой слага всички момичета/момчета под общ знаменател, са ми възможно най-противни.![]()
Стани гей.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Е тфа па е най-тъпото директно да й кажеш, че я харесваш, няма какво да се учудваш, явно момичето е такова, че не иска сичко на готово.Имала е интерес, загубила го е като си и казал тия неща.. Може би само си е играла или горния вариант ..
На бас, че нито ти, нито момичетата около теб нямате 15-16 ..![]()
И ако съм познала значи можеш да си отговориш и сам на какво се дължи ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Такъв богат опит ли имаш,че слагаш абсолютно всички момичета под общ знаменател ? А и на колко си ,само да кажеш, че по-лесно ще ни е да ти отговорим на въпроса "Защо ?".
Та,иначе. Ти сигурен ли си,че тя е "тичала след тебе" или пък ,че е проявявала някакъв интерес или нещо си въобразявал ? Все пак не знам защо,но имам чувството,че си под 13 годишна възраст. Но както и да е,да не ти пука.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не ми пука на колко си , та ако ще и на 10 си . Може да съм малко груб ама ТИ ТЪП ЛИ СИ , не се казва ей така харесвам те , интересен си им точно докато не го кажеш , после те заебават и грам внимание не ти обръщат , за това повече да не си посмял да го кажеш , излизате и ако станат нещата станат , ако не много и здраве тя губи ... нещата да стават от само себе си . Разбрахме ли се ?
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Съмнява ме да си на повече от 13. Чак като ти чета поста се съмнявам, че въобще са "тичали след теб". Май по-скоро само ти се е искало да е така. Ти си мислил, че като им кажеш "харесвам те" и ще тръгнете и ще си с най-якото гадже. Явно симпатиите им са били само в твоята глава.
Другото което е, "като кажа на някоя че я харесвам..." и "казах и какви чувства имам към нея", между тия две понятия има голяма разлика, която ти очевидно не виждаш. Ако им се обясняваш в любов само щот' имат цици....
Освен това, много се съмнявам да имаш баш такъв опит, че да поставяш всички под общ знаменател. По принцип ако щеш и целият Бургаски регион да оправиш (нищо лично, Бургас ми дойде в ума просто), пак не можеш да кажеш "що ВСИЧКИ момичета....".![]()
Хахаха, най-голямата грешка - да влезнеш във форума и да напишеш, че всички момичета са еднакви, просто много се прецака, брат!![]()
По темата: Ми сега й тегли една майна и да се освети малко.
П.С - Вие правите абсолютно същото![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ВСИЧКИ ЖЕНИ СА ГАДНИ!!!!!
Жената е като китайски вентилатор:
Първо спира да духа, след това спира да се врътка, а накрая само бучи и хаби ток.
Извод: Стани гей, спести пари.![]()
Не съм съгласна, че момичетата губят интерес, когато момчето си признае, че я харесва.Първоначално написано от Torn
Мисля, че и в началото не е била особено заинтересувана
Аз например, ако имам симпатии към дадено момче и то си признае, не си променям отношението към него
Дори ставаме по-близки, пък ако е писано се получават нещата
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Може би, защото им го казваш по възможно най-баналния и тъп начин. Импровизирай и бъди оригинален.
Първоначално написано от runway27
Хора много , Човеци малко !
вие напр го пребихте пича ;ддд.... братле просто както вика Торн излизате и ако стане стане....
What are dreams for, if not to make them real....
1) защото си идиотПървоначално написано от JJfoxxx
2) защото женските за плиткоумни кучки в мнозинство
3) това което се опитвам да ти кажа е да се научиш да пишеш като хората и като натупаш повечко годинки пак ела да се жалваш как не можеш да си хванеш жена.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
поредната тема QQ
на който не му понася, да се изнася![]()
REGGAE BOOM <3
По принцип всяко момиче е различно. Аз мисля, че ако те е харесвала прекалено много преди да и кажеш открито, че я харесваш-тя щеше да иска да сте нещо повече. Но в твоят случай май...нещо я е разколебало. Може би не е искала да разбере точно по този нначин. Замисли се...Първоначално написано от c14m
Животът е твърде кратък.Изживей го навреме! ^^ <3
не те е харесвала, бил си и тръпка, в момента, в който си и "паднал в краката" тръпката е изчезнала..
дано имате поне 13 годинки :d
Какво по оригинално от директен подходНо в днешно време никоя жена не обича директния подход
дори тези които казват че го обичат всъщност нямат предвид наистина директен подход
![]()
Мда,тъжната работа.
Ми станете педераси като не ви кефим.
Брях,брях
Е такава прецаквация просто няма !![]()
![]()
![]()
Споко ! Пробва ли с баба ти ?
![]()
![]()
![]()
Не знам на колко си,не ме и интересува,но от правописът ти съдя,че не си кой знае колко голям.Не знам и как изглеждаш,нито как се държиш,вероятно от там идва проблемът.Ако се държиш лошо с момичетата,а външният ти вид е отблъскващ,как искаш да те харесват?Друга причина може да е не в теб,а в тях.Може просто да не те харесват.Не се притеснявай,рано или късно,ще срещнеш подходящата,която няма да ти се прави на недостъпна.Дано тогава се убедиш,че не всички са еднакви.