.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

ЗАЩО МОМИЧЕТАТА СА ТАКИВА

ЗАЩО БАСИ КАТО КАЖА НА НЯКОЯ ЧЕ Я ХАРЕСВАМ И СТАВАМ БЕЗИНТЕРЕН А ПРЕДИ ТОВА ТИЧАШЕ СЛЕД МЕН... КАЗАХ И КАКВО ЧУВСТВА ИМАМ КЪМ НЕЯ ТЕ МИ СЕ ПРАВИ НА НЕДОСТЪПНА И НЕЗАИНТЕРЕСОВАНА

Голям фен Аватара на Done
    защото е на 12 години

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JJfoxxx
    ЗАЩО МОМИЧЕТАТА СА ТАКИВА

От всички възможни често повтарящи се, тъпи, досадни, детски, лигави или просто дразнещи теми тези, в които някой слага всички момичета/момчета под общ знаменател, са ми възможно най-противни.

Стани гей.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Е тфа па е най-тъпото директно да й кажеш, че я харесваш, няма какво да се учудваш, явно момичето е такова, че не иска сичко на готово.Имала е интерес, загубила го е като си и казал тия неща.. Може би само си е играла или горния вариант ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    На бас, че нито ти, нито момичетата около теб нямате 15-16 ..
    И ако съм познала значи можеш да си отговориш и сам на какво се дължи ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Такъв богат опит ли имаш,че слагаш абсолютно всички момичета под общ знаменател ? А и на колко си ,само да кажеш, че по-лесно ще ни е да ти отговорим на въпроса "Защо ?".
    Та,иначе. Ти сигурен ли си,че тя е "тичала след тебе" или пък ,че е проявявала някакъв интерес или нещо си въобразявал ? Все пак не знам защо,но имам чувството,че си под 13 годишна възраст. Но както и да е,да не ти пука.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Не ми пука на колко си , та ако ще и на 10 си . Може да съм малко груб ама ТИ ТЪП ЛИ СИ , не се казва ей така харесвам те , интересен си им точно докато не го кажеш , после те заебават и грам внимание не ти обръщат , за това повече да не си посмял да го кажеш , излизате и ако станат нещата станат , ако не много и здраве тя губи ... нещата да стават от само себе си . Разбрахме ли се ?
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Съмнява ме да си на повече от 13. Чак като ти чета поста се съмнявам, че въобще са "тичали след теб". Май по-скоро само ти се е искало да е така. Ти си мислил, че като им кажеш "харесвам те" и ще тръгнете и ще си с най-якото гадже. Явно симпатиите им са били само в твоята глава.

Другото което е, "като кажа на някоя че я харесвам..." и "казах и какви чувства имам към нея", между тия две понятия има голяма разлика, която ти очевидно не виждаш. Ако им се обясняваш в любов само щот' имат цици....

Освен това, много се съмнявам да имаш баш такъв опит, че да поставяш всички под общ знаменател. По принцип ако щеш и целият Бургаски регион да оправиш (нищо лично, Бургас ми дойде в ума просто), пак не можеш да кажеш "що ВСИЧКИ момичета....".

Хахаха, най-голямата грешка - да влезнеш във форума и да напишеш, че всички момичета са еднакви, просто много се прецака, брат!

По темата: Ми сега й тегли една майна и да се освети малко.
    П.С - Вие правите абсолютно същото

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ВСИЧКИ ЖЕНИ СА ГАДНИ!!!!!
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Жената е като китайски вентилатор:
    Първо спира да духа, след това спира да се врътка, а накрая само бучи и хаби ток.
    Извод: Стани гей, спести пари.

Голям фен Аватара на CR0W
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    ВСИЧКИ ЖЕНИ СА ГАДНИ!!!!!
    RLY

novasum
    nirvana13

Цитирай Първоначално написано от Torn
    Не ми пука на колко си , та ако ще и на 10 си . Може да съм малко груб ама ТИ ТЪП ЛИ СИ , не се казва ей така харесвам те , интересен си им точно докато не го кажеш , после те заебават и грам внимание не ти обръщат , за това повече да не си посмял да го кажеш , излизате и ако станат нещата станат , ако не много и здраве тя губи ... нещата да стават от само себе си . Разбрахме ли се ?
    Не съм съгласна, че момичетата губят интерес, когато момчето си признае, че я харесва. Мисля, че и в началото не е била особено заинтересувана Аз например, ако имам симпатии към дадено момче и то си признае, не си променям отношението към него Дори ставаме по-близки, пък ако е писано се получават нещата
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив
    Може би, защото им го казваш по възможно най-баналния и тъп начин. Импровизирай и бъди оригинален.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от runway27
    Може би, защото им го казваш по възможно най-баналния и тъп начин. Импровизирай и бъди оригинален.
    Хора много , Човеци малко !

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    По темата: Ми сега й тегли една майна и да се освети малко.
    П.С - Вие правите абсолютно същото

вие напр го пребихте пича ;ддд.... братле просто както вика Торн излизате и ако стане стане....
    What are dreams for, if not to make them real....

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.

Re: ЗАЩО МОМИЧЕТАТА СА ТАКИВА

Цитирай Първоначално написано от JJfoxxx
    ЗАЩО БАСИ КАТО КАЖА НА НЯКОЯ ЧЕ Я ХАРЕСВАМ И СТАВАМ БЕЗИНТЕРЕН А ПРЕДИ ТОВА ТИЧАШЕ СЛЕД МЕН... КАЗАХ И КАКВО ЧУВСТВА ИМАМ КЪМ НЕЯ ТЕ МИ СЕ ПРАВИ НА НЕДОСТЪПНА И НЕЗАИНТЕРЕСОВАНА
    1) защото си идиот
    2) защото женските за плиткоумни кучки в мнозинство
    3) това което се опитвам да ти кажа е да се научиш да пишеш като хората и като натупаш повечко годинки пак ела да се жалваш как не можеш да си хванеш жена.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

поредната тема QQ

на който не му понася, да се изнася
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от c14m
    Цитирай Първоначално написано от Torn
    Не съм съгласна, че момичетата губят интерес след, когато момчето си признае, че я харесва. Мисля, че и в началото не е била особено заинтересувана Аз например, ако имам симпатии към дадено момче и то си признае, не си променям отношението към него Дори ставаме по-близки, пък ако е писано се получават нещата
    По принцип всяко момиче е различно. Аз мисля, че ако те е харесвала прекалено много преди да и кажеш открито, че я харесваш-тя щеше да иска да сте нещо повече. Но в твоят случай май...нещо я е разколебало. Може би не е искала да разбере точно по този нначин. Замисли се...
    Животът е твърде кратък.Изживей го навреме! ^^ <3

Супер фен Аватара на elysunny
    не те е харесвала, бил си и тръпка, в момента, в който си и "паднал в краката" тръпката е изчезнала..
    дано имате поне 13 годинки :d

Какво по оригинално от директен подход Но в днешно време никоя жена не обича директния подход дори тези които казват че го обичат всъщност нямат предвид наистина директен подход

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Мда,тъжната работа.
    Ми станете педераси като не ви кефим.
    Брях,брях

Голям фен
    Е такава прецаквация просто няма !
    Споко ! Пробва ли с баба ти ?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не знам на колко си,не ме и интересува,но от правописът ти съдя,че не си кой знае колко голям.Не знам и как изглеждаш,нито как се държиш,вероятно от там идва проблемът.Ако се държиш лошо с момичетата,а външният ти вид е отблъскващ,как искаш да те харесват?Друга причина може да е не в теб,а в тях.Може просто да не те харесват.Не се притеснявай,рано или късно,ще срещнеш подходящата,която няма да ти се прави на недостъпна.Дано тогава се убедиш,че не всички са еднакви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си