.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Флирт с момиче

Значи въпроса ми е следния:Тази година като ходихме на море едни наши познати дойдоха а дъщеря им е много красива ..... та как да почна да флиртувам повече с нея тоест до сега се закачаме хващаме се ръце (за кратко) в басейна примерно и сега понеже по късно (след 3-4 седмици) пак ще ходим и като се видим как да продължа(нямам на предвид като се видим с нея и айде ми след 1-2 дена)Мислех примерно като застане някъде да мина зад нея и да е прегърна,но ми се вижда много прибързано.Дайте ако може идеи (като например да е хвана за ръката ли и аз незнам да видя как ще реагира)

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Ти ако си 96 тя вероятно ще е по-малка => има възможност да се притесни (или нещо от сорта), ако няма опит в това, че някой я сваля.
    Та ако усетиш симпатии от нейна страна значи си на прав път, но за да и намекнеш (ако не ти се казва направо, че я харесваш) може да и правиш комплименти, че е красива, че тази дреха, която е облякла ти харесва, за 'здрасти' и 'чао' да се прегърнете. Хубаво е ако имаш чувство за хумор да го използваш, забавлявай я. И всякакви дребни закачки. Тя вероятно ще се досети какво имаш предвид и ще е по-податлива на намеците ти. Ако тя няма нищо против с това, което правиш може да и хванеш ръката и да я прегърнеш, е така без повод. Току виж дойде време за целувка. (ако не е от най-притеснителните), но зависи и с какво време разполагаш. Дано съм помогнала и късмет.

ми да правил съм и комплименти.Давам пример:пишем си по скупе сега като се върнахме и нещо какво стана дума за снимките и тя беше написала тази ми е най-грозната снимка и аз и направих слезния комплимент:Те красивите момичета както и да се снимат винаги са красиви

Град
    Sofiq
    Да, повечето момичета казват така за снимките си ,за да чуят коментар, че не е така и са красиви Ама щом подържате връзка, снимки-мимки и от нещата, които казваш, може и да имаш шанс за щастлив край

ми сега като се прибрахме от морето си пишем всеки ден до към 12 часа, примерно ако вървим двама и аз я хвана за ръката и тя веднага си е дръпне това какво може да означава примерно, че се прави на недостъпна или

Град
    Sofiq
    Или не иска да сте повече от приятели, или може да иска да се получи нещо между вас, но да не е сигурна(може нещо да я притеснява) или ти избързваш

а има ли начин как за разбера кое от двете е (че не иска са сме повече от приятели или че нещо избързвам)

Мега фен
    Кажи й следното: "жено сакаш ли да бараш меча или още е рано"

Супер фен Аватара на Me4encety
    Може не да избързваш,а да не действаш правилно.Едва ли се прави на недостъпна,ако те харесва,де.Като седнете един до друг я прегърни например.Не бързай с целувките.Айде успех

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Град
    Sofiq
    Разбира се, но си трябва време. Трябва много да общуваш с нея. По скайп нещата са едни на живо си е друго, просто тогава можеш по-лесно да разбереш това онова т.е. на живо. Ако й имаш телефона може да и звъниш вечер, през деня. Ако искаш най-бързо и точно да разбереш какво мисли за вашите отношения просто я попитай. Като цяло момичетата харесват искренни момчета. Може да си говорите за разни стари любови, гаджета, ако е имало такива, просто някакъв преходен разговор към същноста. Не знам и аз не мога да го обясня много като хората дано ме разбираш

аз не бързам с целувките а примерно като седнем заед да гледам ли да сме сами или няма голямо значение

Цитирай Първоначално написано от turboPantofka
    Ти ако си 96 тя вероятно ще е по-малка => има възможност да се притесни (или нещо от сорта), ако няма опит в това, че някой я сваля.
    Та ако усетиш симпатии от нейна страна значи си на прав път, но за да и намекнеш (ако не ти се казва направо, че я харесваш) може да и правиш комплименти, че е красива, че тази дреха, която е облякла ти харесва, за 'здрасти' и 'чао' да се прегърнете. Хубаво е ако имаш чувство за хумор да го използваш, забавлявай я. И всякакви дребни закачки. Тя вероятно ще се досети какво имаш предвид и ще е по-податлива на намеците ти. Ако тя няма нищо против с това, което правиш може да и хванеш ръката и да я прегърнеш, е така без повод. Току виж дойде време за целувка. (ако не е от най-притеснителните), но зависи и с какво време разполагаш. Дано съм помогнала и късмет.
    +1

а има ли начин как за разбера кое от двете е (че не иска да сме повече от приятели или че нещо избързвам)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от boyan96
    а има ли начин как за разбера кое от двете е (че не иска да сме повече от приятели или че нещо избързвам)
    Говори с нея по този въпрос... ако трябва й кажи че я харесваш. Наистина момичетата харесват искрени момчета, но ако тя е срамежлива изчакай я
    "Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3

Град
    Варна
    Бе те сега 96 са опасни! Аз не знам как може да пита нещо такова.
    Прави каквото ти е на сърце, бъди себе си, бъди мил, бъди забавен. Другото е Божа работа. След няколко дена закачки я препитай дали има нещо и ще знаеш вече.
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Начи когато сте наплажа казваш "много сакам голата ти гръд" и палиш моторницата в банския и може даже и подводницата да и сложиш ама сложи един презерватив (естествено ако пускаш торпеда)

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sokol02
    Начи когато сте наплажа казваш "много сакам голата ти гръд" и палиш моторницата в банския и може даже и подводницата да и сложиш ама сложи един презерватив (естествено ако пускаш торпеда)

Ама много сте извратени
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Цитирай Първоначално написано от norain

Ама много сте извратени
    Благодаря

Цитирай Първоначално написано от norain

Ама много сте извратени
    Благодаря
    ако пускаш торпеда

П.Т. пич бъди себе си не се прави на друг пред нея за да я впечатлиш тя ако ще те харесва най-добре е да те хареса такъв какъвто си.
    Пък ако много се дърпа и неще е ПЪ кой губи освен тя?
    ПП: и това да говориш пред момиче за предишните си връзки е.. е... мм..
    НАЙ ГОЛЯМАТА ТЪПОТИЯ КОЯТО СЪМ ЧУВАЛ!!

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Кажи й следното: "жено сакаш ли да бараш меча или още е рано"
    тва ще го пробвам
    Искам секс до скъсссссване XD

Парави и комплименти ... че има мн. хубави очи че тези дрехи и подхождат и така ... прегръщайте се за здрасти чао и то след време ще си покаже

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mrfrzne
    Парави и комплименти ... че има мн. хубави очи че тези дрехи и подхождат и така ... прегръщайте се за здрасти чао и то след време ще си покаже
    ... И дали се свалят лесно тия дрехи ?? нали така

имаше нещо такова и при мен и изленахме на разходка вечерта касно на плажа и танта манта и има6е вашата позната песен Секс он да бии4

Няма какво да мислиш, това не е задача по математика например.Действай според интуициата си
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

kato minava6 zad nego leko prekarai raka prez krusta i,pozdravi q i podmini

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си