- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Искам да направя МУСКОЛИ!
Хора помогнете. Много съм нисък и искам да порасна повече![]()
...
Както и да направя мусколи!
А диета за плочки ?![]()
То нали лесно се правят мускОли на лоста![]()
Някои май не схванаха иронията![]()
Схванах само,че темата е за кофата..
То на тоя ловец шегите са му толкова плоски,че ако не се направи на клоун би ми било по-весело.Другия път кат се праиш на шут поне вземи се погледни в огледалото,защото като ти чета мъдрите мисли за лостовете,най-вероятно си на същото интелектуално и физическо ниво като децата дето се опитваш нескопосано да усмееш.
Като за начало се насочи към фитнес залата и го остави този стрийт фитнес,поне докато не качиш нужната ти маса.
Аз пък имам мускули и без да съм тренирал![]()
Браво пич! Мой човек си.Първоначално написано от mlakniwe2
Ти пък остави престани да се хвалиш с тея твой плочки! Толкова си голям - разбрахме те вече!Първоначално написано от musicinmyveins
Както ми се издигна в очите - така и ми падна!
Ясно, искаш да прайш мускОли, ми бий си шамари, ше станеш по-еластичен и корав.Първоначално написано от loveca777
![]()
Относно темата, ми ходи на фитнес е, то мускОлите както ги наричаш няма да ти се появят докато киснеш пред компютъра.
Aми ако скачам без да се приземявам ще се удължа ли? Тогава и мусколи на краката ще направяПървоначално написано от Uncontrollable
!
Не разбрах ся мускули ли искаш или да ставаш висок, запиши се на баскетбол или волейбол или плуване, но с тях няма да станеш по-висок, от колкото ти е заложено генетично, просто ще си достигнеш крайният ръст по-бързо, то ако ставаше с баскетбол всички щяхме да сме над 2 метра...
Чух, че стрийтфинтеса помага за височината ? Това така ли е ? 8ми клас съм и съм 152см и 49кг. Моля помогнете ми плс![]()
![]()
![]()
Неможеш да надвиеш гена си, но иначе да, по-бързо растеж.
е на тва ако се хване вечеее...Първоначално написано от ZipFail
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ama искам мусколи без да тренирам!!!
Както и 6 реда плочки!
Помагайте. musicinmyveins кажи как направи плочките си![]()
FUUUUUUCK мен стига се хваща така, че жал ми става вечеПървоначално написано от Uncontrollable
![]()
хем на смях ме избива хем те съжалявам
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
АА, не тоа ше ме побърка скоро времеПървоначално написано от loveca777
![]()
![]()
![]()
Еми сега ще ти дам една програма
седни пред компа стой цял ден, разпитвай във форума разни подобни глупусти и вечерта ще си катo Ronnie Coleman
даже със 7 реда плочки и няколко псувни... тва, че на някои гена им е да са като увиснали ташаци, е друго, ходи на фитнес и имай търпение.. а не да приказваш разни глупусти и да ти се смеят тука ;xxx
Хаха, на кой ли се смеем в тая тема![]()
sapphire5![]()
На мусколи и паранормалнотоПървоначално написано от awerw
![]()
Подиграат се на СКРИПСЕПСА на ловеца...то само кат ти вида никнейма и ми става ясно колко кухо лапе си.Не че нещо ама като прочетох,че баща ти обяснявал колко велики са гимнасиците и как дигаш като перце 50 от лежанка припаднах от смях.Даже ми е чудно дали като си такъв лостаджия можеш я везна я planche я на 1 ръка да се набереш.И кат стана въпрос за плочките ако си софианец може да се срешнем я в 120 я в някое друго даскало да ти покажа някое от упражненията написани горе белким разбереш,че има много много да учиш преди да се сравняваш с мене в зала или на лост.(за planche-то на успоредка де все още не съм про като тебе слънца да правя![]()
![]()
)