.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    в тоя форум май всички сме с конкурс избирани
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Сравнение с ловеца сички са назобани Са всички ми зимат погрешно идеята на поста,но както и да е.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Сравнение с ловеца сички са назобани Са всички ми зимат погрешно идеята на поста,но както и да е.
    Всички те знаем ,че си най-голямата плочкаджия... Сега се хвали толкова..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Подиграат се на СКРИПСЕПСА на ловеца...то само кат ти вида никнейма и ми става ясно колко кухо лапе си.Не че нещо ама като прочетох,че баща ти обяснявал колко велики са гимнасиците и как дигаш като перце 50 от лежанка припаднах от смях.Даже ми е чудно дали като си такъв лостаджия можеш я везна я planche я на 1 ръка да се набереш.И кат стана въпрос за плочките ако си софианец може да се срешнем я в 120 я в някое друго даскало да ти покажа някое от упражненията написани горе белким разбереш,че има много много да учиш преди да се сравняваш с мене в зала или на лост.(за planche-то на успоредка де все още не съм про като тебе слънца да правя )
    Олее аз никъде не съм казвал ,че съм велик лостаджия. Но ти явно имаш комплекси за такъв . Браво моето момче. На 15 години , но се бори вече с Йордан Йовчев . Браво . Велик си!!!!Всички го знаем

Тука да не ти е кофата? При следващата несериозна тема получаваш бан, който не знам колко ще е дълъг.
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си