- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Стрийт фитнес програма
Може ли мнение от на по разбиращитекак е тренировъчната ми програма..? трябва ли да добавя нещо или да премахна?
главната ми цел е оформяне на гърди и корем, а не натрупване на мм
Понеделник:
Кофички 4x10
Лицеви 3x15
Кофички на пейка 3x15
флайс 3x10
кик бек 3x15
Сряда:
Коремни преси 4x10
Повдигане на крака от вис 3x10
бягане 1-2 км
Петък:
бицепсово сгъване 4x8
набирания с тесен хват 4x8
набирания с широк хват 4x5 (повторенията са малки защото още се уча)
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Летен билдър ауууЗащо само гърди-бицепс-корем ?
![]()
ами така съм решил))
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Еми добре,щом искаш мнение,ще ти кажа,че програмата НЕ СТРУВА!
и защо
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
няма да я продавам я
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Най-важната причина е по-горе,тук не мисля,че ще има второ мнение,всички що-годе дето са тренирали някой месец ще се съгласят..
ами какво да добавя и какво да премахна
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Като за начало добавяш крака/рамо/гръб/трапец и другото гледаме после..
Пич напиши си програмата ТУК и там ще ти кажат какво не и е наред или си е всичко наред.Тука има война Лост VS Фитнес.За това едвали ще получиш добро мнение.
релефПървоначално написано от ZipFail
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Ква война бе? Ако не тренира цялото тяло , да си прави квото иска в крайна сметка и нищо чудно и да му кажат,че така е добре с гърди-бицепс-корем,то ако се занимаваш само за кеф с нещо,без да се задълбочиш грам,така или иначе няма да се образоваш на тая тема..
И трицепс има беи Гръб даже
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
А да верно,той ги разхвърлял като чорапите на бат ти ВайрусАз само като погледна първото упражнение ..
Няма рамо-крака-трапец?
И това ако е програма... Ако искаш релеф бягането трябва да е поне 6 дни в седмицата по 4-6км. Включи задължително крака.. Иначе съм напълно съгласна с DownloadVirus - най-добре тренирай цялото тяло..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Като искаш релеф влизай във фитнеса за 6 месеца, тренирай цялото тяло, вдигни едно 10 кг и после чисти. Релеф се прави върху мускули, а тея лостове има да тренираш 1 година, за да натрупаш нещо..
Само като ти гледам аватара и веднага разбирам,че си ,,шит'' ,който постоянно говори против лостоветеПървоначално написано от mediumpimpin
![]()
Каза малкият кльощав пубер.Първоначално написано от loveca777
А другия пубер колко подобни глупости казвал на по -дърти пубери? ХДПървоначално написано от DownloadVirus
Сега ще питаш кой е другия пубер. Ами тищото и ти си 11 клас кат мен
.
Колко зад мен си обаче ...![]()
В бодибилдинга и фитнеса - да. На лостовете обратнотоПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
Е такова нещо като на "лостовете" , няма , това не е спорт .. А също така като говорим за визия , па и сила .. Не само на килограми,ами мога та стопим![]()
х2Първоначално написано от mediumpimpin
Правилно! Това е самата истина.![]()
Единственият случай,когато бих разбрал някой,който има цели за визия и сила,да не ходи на зала,ееее...Когато няма пари,айде и при здравословни проблеми,но ако има такива няма и на лостове да ходи..