- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Стрийт фитнес програма
Кое е по-хубаво си го решава всеки сам, аз лично предпочитам да съм и голям и силен, за теб не знам.
Аз искам да стана не повече от 80 максимум..
Да си седиш винаги 60 кг никой не иска![]()
Bqh se natuknal na edno mnenie v street fitnes grupata vuv facebook "Nie sme relefni, ostai gi tiq masivnite nali znai6 4e na edin ydar padat"![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Здравейте.
Бихме искали да ви уведомим, че утре на 11.08.11г. (четвъртък) от 15 часа в град Варна, в двора на 5-а гимназия ще бъде проведено състезание по Street Fitness. Подсигурили сме подаръци за всички, които се запишат за участие и атрактивни награди за победителите в двете възрастови групи. Заповядайте и подкрепете Street Fitness движението в България.
Поздрави.
Консултант Хранителни добавки и спортни аксесоари
Мобилен тел.: +359 878 29 60 68
И-мейл: magazinsofia@silabg.com
Сайт: www.silabg.com
Коя беше точно 5 гимназия?Първоначално написано от SilaBG
И в какво се състои това състезание ?
организация на Тачев , но не знам къде е 5та гимназия.Първоначално написано от ZipFail
Aко е чяк в квартал чайка... те луди ли саПървоначално написано от Waterpolo1997
![]()
Тя е на лесно място.Минавал съм от там.Спирка "Акациите",надолу е зоопарка и пътя към плажа и втора буна.А нагоре и малко надясно между блоковете е тази гимназия.Преди е била само основно училище.Под нея има някакви тенис кортове. Феновете на стрийта могат да отидат,но се съмнявам че денят ще е дъждовен и няма да стане.Първоначално написано от klimatronik
![]()
Мерси.Първоначално написано от redbul2
![]()
В много случаи имаме Маса х Ускорение х Дължина на рамото, което е в подкрепа на думите за техниката (примерно как трябва десния прав да започва от крака, да се завърти торса).Първоначално написано от ZipFail
При тренировки за сила има два подхода - чрез трениране на по-силна стимулация от нервната система и повишаване на силата чрез хипертрофия. Много често се комбинират двете - известно време по една програма, след това по-друга, особено ако се стигнат плата.
@klimatronik - тренировките на боксовия чувал спомагат до известна степен. Научаваш се как да изкараш пълния си потенциал, но има много по-ефикасни методи за покачване на сила. Трениране на бързина, трениране за сила с тежести, трениране на техника. Понякога е нужно да се тренира и гъвкавост, зависи какви удари използваш.
И удара е техника да, но когато излезеш срещу някой друг с техника е добре да имаш и силата. Пък и много хора им идва техниката до определена степен отвътре, така че ако застане някой по-тежък срещу теб няма как да не е опасен.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.