.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 187 от общо 187
    Мега фен Аватара на ZipFail
    Кое е по-хубаво си го решава всеки сам, аз лично предпочитам да съм и голям и силен, за теб не знам.

Мега фен
    Аз искам да стана не повече от 80 максимум..
    Да си седиш винаги 60 кг никой не иска

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Bqh se natuknal na edno mnenie v street fitnes grupata vuv facebook "Nie sme relefni, ostai gi tiq masivnite nali znai6 4e na edin ydar padat"
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Здравейте.
    Бихме искали да ви уведомим, че утре на 11.08.11г. (четвъртък) от 15 часа в град Варна, в двора на 5-а гимназия ще бъде проведено състезание по Street Fitness. Подсигурили сме подаръци за всички, които се запишат за участие и атрактивни награди за победителите в двете възрастови групи. Заповядайте и подкрепете Street Fitness движението в България.
    Поздрави.
    Консултант Хранителни добавки и спортни аксесоари

Магазин София - Сила БГ ООД
    Ул. Г.С. Раковски 176

1000 София
    Мобилен тел.: +359 878 29 60 68
    И-мейл: magazinsofia@silabg.com
    Сайт: www.silabg.com

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SilaBG
    Здравейте.
    Бихме искали да ви уведомим, че утре на 11.08.11г. (четвъртък) от 15 часа в град Варна, в двора на 5-а гимназия ще бъде проведено състезание по Street Fitness. Подсигурили сме подаръци за всички, които се запишат за участие и атрактивни награди за победителите в двете възрастови групи. Заповядайте и подкрепете Street Fitness движението в България.
    Поздрави.
    Коя беше точно 5 гимназия?

Мега фен Аватара на ZipFail
    И в какво се състои това състезание ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    И в какво се състои това състезание ?
    организация на Тачев , но не знам къде е 5та гимназия.

5та мисля, че беше до МГ кв.Чайка улицата не знам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Waterpolo1997
    5та мисля, че беше до МГ кв.Чайка улицата не знам
    Aко е чяк в квартал чайка... те луди ли са

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik
    Тя е на лесно място.Минавал съм от там.Спирка "Акациите",надолу е зоопарка и пътя към плажа и втора буна.А нагоре и малко надясно между блоковете е тази гимназия.Преди е била само основно училище.Под нея има някакви тенис кортове. Феновете на стрийта могат да отидат,но се съмнявам че денят ще е дъждовен и няма да стане.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik
    Тя е на лесно място.Минавал съм от там.Спирка "Акациите",надолу е зоопарка и пътя към плажа и втора буна.А нагоре и малко надясно между блоковете е тази гимназия.Преди е била само основно училище.Под нея има някакви тенис кортове. Феновете на стрийта могат да отидат,но се съмнявам че денят ще е дъждовен и няма да стане.
    Мерси.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Ловецо, не пиши глупости за неща които не разбираш

Първо да ти поясня какво значи силен удар и какво значи програма за сила.
    Силен удар =(Маса)х(Ускорение). Това значи че ако ще и 200 килограма да буташ на лежанка, ако не вкарваш цялата маса на тялото си, удара ще е слаб, защото ще ударяш само с ръката, която е 5кг. От друга страна ако ще и 200 кг да си ако удара е бавен, пак ще е слаб.
    Силова тренировка - Силата е функция на нервната система, а не на мускулите. Силата на един мускул зависи само от напречното му сечение. Демек 50см ръка винаги ще е по-силна от 35см ръка, независимо дали се тренира за сила или не. Причината трениращите са сила да дигат по толкова е, че знаят как да вкарат всички мускулни групи в движението и да стресират нервната си система.

Та какъв е извода от лекцията ?
    Тоя с ръката 35 см. по никакъв начин няма да има по-силен удар от тоя дето е 50кг. понеже в удара всичко зависи от техниката. Това, че някой тренира за сила, значи единствено, че може да дига много, а това не знам откъде си решил, че значи че ще има добра техника на удара.
    В много случаи имаме Маса х Ускорение х Дължина на рамото, което е в подкрепа на думите за техниката (примерно как трябва десния прав да започва от крака, да се завърти торса).

При тренировки за сила има два подхода - чрез трениране на по-силна стимулация от нервната система и повишаване на силата чрез хипертрофия. Много често се комбинират двете - известно време по една програма, след това по-друга, особено ако се стигнат плата.

@klimatronik - тренировките на боксовия чувал спомагат до известна степен. Научаваш се как да изкараш пълния си потенциал, но има много по-ефикасни методи за покачване на сила. Трениране на бързина, трениране за сила с тежести, трениране на техника. Понякога е нужно да се тренира и гъвкавост, зависи какви удари използваш.

И удара е техника да, но когато излезеш срещу някой друг с техника е добре да имаш и силата. Пък и много хора им идва техниката до определена степен отвътре, така че ако застане някой по-тежък срещу теб няма как да не е опасен.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си