- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос. Помогнеме ми!
Здравейте!Искам да ви попитам един въпрос и се надявам да ми отговорите. Според вас едно момиче при първият си път с момче на нейната възраст ли трябва да го направи или с момче по-голямо от нея, което има повече опит? Има ли някаква разлика? По-добре ли е да го направи с по-опитен партньор и изобщо възрастта има ли значение? (Аз съм момиче, на 16 години.)
Благодаря Ви предварително и се извинявам ако е имало и друга подобна тема в сайта.
Първият ми път беше с момче с опит и мисля , че така е по - добре , не бих разчитала на някой , който да речем не знае в коя дупка какво да пъхне.Възрастта няма значение - вече има и на 12 с опит.
Усмихвайте се ! : )))
~
Няма значение толкова годините на момчето, колкото това дали си сигурна, че той е правилният! (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Никога не може да бъде сигурна кой е правилният и кой не! Тая девственост я пазите се едно ще ви дадат златен медал за най дебел химен!Първоначално написано от Hilary_
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
+Първоначално написано от peace95
Брях,брях
Това за "правилният" според мен е пълна глупост, квото и да говори няма гаранция, че няма да те наебе и да те зареже после. Всичко е относително. Иначе според мен трябва да е по-опитно момчето, за да се чувстваш самата ти по-сигурна. Аз за пръв път го направих с по-голямо момче от мен, разбира се с опит и не съжалявам, защото няма за какво.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
По-опитен ще е много по-добре.
Ще знае какво прави и ще бъде внимателен.
И спря да се върти за миг земята..
Всеки с възгледите си... За мен първия път не особено специален. Може би това "правилният" има значение до толкова до колкото момчето трябва да е доста внимателно и нежно с момичето.
Та по темата - никое момиче не е имало втори първи път, че да ти каже дали има значение възрастта. Относно опита - винаги е от полза, обаче трябва да е съпроводен и със сексуална култура. Според мен опит без знания е по-зле от знания без опит.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Съгласна. Първия ми път беше с по-опитен партньор и изобщо не съм си мислила дали е "правилният" или не.Първоначално написано от ubuntureload
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Я кажи де,какво направи.Хвана ли се с оня дивак от концерта?Първоначално написано от Moonspell666
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Да, интересен въпросПървоначално написано от Verminaard
Ама що си мисля, че става дума точно за него... Момичето сега се чуди дали да го направили или не и пита във форум
И каквото и кажем, тук това ще направи
Иначе и аз мисля, годините нямат значение - важен е опита
![]()
^
Нали?Хем че сто пъти и казахме да не се захваща с оня помияр.Глей' са к'во стана.![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Всеки с разбиранията и мнението си ..Първоначално написано от BrokenInnocence
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мисля, че няма никакво значение.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И аз така. Мен първия ми път беше с момче, на което също му беше първия път. Ем, получи се. Не го е сложил в коя да е друга дупка.Първоначално написано от sladkish_14
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
винаги като стане въпрос за грешна дупка се сещам за тази песенПървоначално написано от SisiStrange
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-zHVW...VZzQ0&index=15
Ам някои питаха какво е станало с онова момче от предишната ми тема и дали това за секса се отнася за него. Относно секса попитах защото просто е така исках да знам, а от момчето вече съм се отказала, поговорих с него и му казах, че искам всичко да си тръгне по старо му и да сме си само приятели. Благодаря все пак на всички за съветите.![]()
Първоначално написано от Done
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()