.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Татус на ръката

Здравейте,момче съм.
    Мисля да си направя татус със малък текст на ръката и по точно отзад на трицепса.
    Моля ,тези които имат татуси по ръцете да ми отговорят на 2 въпросчета

- 60 кг съм (г/д слабичък) ,но ходя на фитнес. Ако си направя татус там ,след време когато ръката ми порасне (от фитнеса) татуса ще се размаже ли ?

- Влияе ли се от слънцето (тена на кожата) ,смисъл това лято не съм ходил на море ,но другото когато отида и почернея ще има ли някакви проблеми за татуса.

Това е.
    Благодаря на всеки ,който се отзове

Голям фен Аватара на UniCoWN

Re: Татус на ръката

1)Да, ще се ''разтегне''/деформира с нарастването на ръката.
    Е, няма да е б**ти фрапиращата разлика де, не мисли кой знае какво..

2)За другото лято проблеми няма да имаш, възможно е да потъмнее малко или на теб така да ти се струва заради промяната на собствения ти тен, но пак - нищо фрапиращо.
    Обаче това лято - по-добре не я прави, поне не сега.
    Не знам дали си чел - татуировка не се излага на пряко слънце, докато не заздравее напълно. (разбирай половин - един месец, може и повече, зависи от големината) Така че, изчакай да мине лятото и тогава я прави. За другото лято ще си чук.
    Абсолютно е друг въпроса на колко години си, как огранизма ти би понесъл това (тук говорих от моя личен опит, за другите не знам).

Повече от фен Аватара на Alekssandyr

Цитирай Първоначално написано от UniCoWN

2)За другото лято проблеми няма да имаш, възможно е да потъмнее малко или на теб така да ти се струва заради промяната на собствения ти тен, но пак - нищо фрапиращо.
    Не знам дали си чел - татуировка не се излага на пряко слънце, докато не заздравее напълно. (разбирай половин - един месец, може и повече, зависи от големината) Така че, изчакай да мине лятото и тогава я прави. За другото лято ще си чук.
    Абсолютно е друг въпроса на колко години си, как огранизма ти би понесъл това (тук говорих от моя личен опит, за другите не знам).
    Относно първата точка : Ти мацко, наясно ли си, че са измислили растителни мастила? От тях, когато кожата ти се разтяга и мастилото се разтяга и не се губи нищо ..

При нормално ходене на фитнес и натурално трениране няма да се получи няква огромна разлика.
    Обачеее, посегнеш ли към хардкор продукти ще се прецакаш.

Цитирай Първоначално написано от Alekssandyr
    Цитирай Първоначално написано от UniCoWN

Относно първата точка : Ти мацко, наясно ли си, че са измислили растителни мастила? От тях, когато кожата ти се разтяга и мастилото се разтяга и не се губи нищо ..
    Хич да не е, дори и да не остава празно място без мастило, това което е е ''разляло'' на разтегнатото място пак ще си стои не както трябва.
    А и, думата тук всъщност не е ''разтягане'' по-скоро ''нарастване'', повърхността се увеличава, не еластичността.

Uni като цяло аз качих 10кг и голяма разлика не се усеща.

Цитирай Първоначално написано от Interfector
    Uni като цяло аз качих 10кг и голяма разлика не се усеща.
    Това го казах, нищо фрапиращо, само ти ще си знаеш.

Мастилото обаче не издържа и се разтече, заради голямата кръвозагуба
    Като събера кинти ще ходя да ги повтарят.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Ох, пълни глупости ! Нищо не се "разтяга" спокойно. Приятелят ми целият е в татуси. Има на ръцете, гърба, корема и гърдите и след като спря да взима химия и много рязко отслабна НИЩО не се промени. Татусите му са същите. Колкото до това, дали нещо ще му стане от слънцето - когато още е нов е съвсем възможно да избледнее и да се излющи повече отколкото трябва, така че си вземи някои слънцезащитен крем с фактор 50+ и се мажи повечко преди да го изложиш на слънце. Надявам се да съм била полезна. Успех !

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Почти няма да има разлика ако напълнееш.

Аха,благодаря ви много!
    Татуса мисля да си го направя зимата ,хем няма слънце хем да кача някое друго килце до тогава.
    Мерси на всички.

А бихте ли ми дали някакъв сайт с шрифтове за надписи за татуси ?
    Както казах мисля да си направя малък надпис отзад на ръката на трицепса,но ми трябват някакви шаблончета да си избера нещо,не текста а самият шрифт

Пак Благодаря.

Град
    Пловдив
    съветвам те само много да внимаваш в какво студио ще си направиш татуса и татуиста дали си разбира от работата.бившия ми за втория татус отиде при някакво ново момче и татуса му (надпис отстрани на корема) избеля много адски бързо,даже не се беше излагал на слънце или нещо подобно.сега ще ходи да си го повтаря
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от abvgde93
    А бихте ли ми дали някакъв сайт с шрифтове за надписи за татуси ?
    Както казах мисля да си направя малък надпис отзад на ръката на трицепса,но ми трябват някакви шаблончета да си избера нещо,не текста а самият шрифт
    http://www.dafont.com
    Шрифтове колкото искаш, че и по категории
    Разглеждай, избери си.
    Колкото до горното мнение - да, иди предварително, разпитай, разгледай досегашни произведения на самия татуист..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си