- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За плюшените балезници.
Напоследък съм станала много изобретателна и ми се пробват различни , по - щури и необичайни неща , та с приятеля ми решихме да пробваме със секс играчки.Та да попитам някой да ли е бил закопчаван с плюшени белезници и към какво ? Мога да си представя какво е да си без ръце докато те любят , но на вас хареса ли ви , някак си чувствахте ли се по - безсилни или ви хареса всичко да зависи от него / нея ? А ако вие сте заключвали някой , харесва ли ви от вас да зависи всичко , вие да командвате и правите , каквото пожелаете ? Благодаря предварително![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Какво точно искаш да знаеш ? И плюшени и истински имам...
Ако си въобразяваш, че са някакъв магически атрибут пренасящ сека в друго измерение - грешиш... Много повече ми хареса когато импровизирайки ми завърза ръцете с колана на халата за баня...
Държал ми е ръцете. Не ми харесва. Не бих пробвала с белезници. И не би ми харесало той да е с тях. За секса трябват двама, определено ако има бездействащо лице бих предпочела да съм аз.
Сама решаваш.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
С най-голямо удоволствие бих заключил за парапета на терасата в разкрачен стоеж ...![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ква безпомощност... супер паянтови са, дръпнеш ли ги, ще се счупят.
обикновенно се заклу4ва за леглото има и други варианти а ина4е когато дава6 да те заулу4ат ти предава6 топката на партниора и тои води уато цяло
да, чупят се. Аз прехвърлих пухкавите протектори на истински белезници и сега няма проблемиПървоначално написано от PinkPan7her
![]()