.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Въпрос за момиче ... ;x

Здравейте,значи вчера като тренирах на 1 площадка и видях 1 момиче и един приятел ми вика че тя му е съседка,много ме харесва ... просто не разбрах как се влюбих така бързо в нея, писах си с нея по фейсбук исках и скайпа,а тя каза че ще си "помисли" и до 2-3 ще ми каже .. не обичала момчета който и се подмазват .. и ме е страх как да и обесня всичко което изпитвам към нея,защото съм сигурен че ще ме отреже на момента и ще я загубя момичето е просто уникално за мен .. като я видя и ми се свиват колената ^^ та въпроса ми е как да направя всичко за да е идеално и да не я загубя просто не мога да сдържа да не и го каза ;x

Ти не ходиш с нея, че да я губиш .. остави я да си мисли, пък квото измисли. Ти не й ходи по гъза, щото според мене под "подмазване" тфа е имала в предвид.. просто изчакай

Станете приятели. Опознайте се. Не знам на колко си, но е нормално да се отдръпне при положение, че не се познавате. Аз мисля, че не трябва веднага да я нападаш с "чувствата си". Покажи и, че си заинтересуван, но не и обсебен от нея. Но внимателно! А не да и го кажеш 2/3 дена след, като сте се запознали.
    Успех иначе
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Свиват ти се колената...Интересно, това дори възможно ли е?
    А и не я ОБИЧАШ, по дяволите.
    Не си се ВЛЮБИЛ .Божичко, така ли не разбрахте, че това е силно привличане, не ВЛЮБВАНЕ?
    А и за да загубиш нещо, първо трябва да го спечелиш. Ммммхм.
    Просто изчакай да ти даде Скайпа си. Ние не можем да ускоряваме времето. А и не й казвай това, защото ще избяга по-бързо от циганин при вида на желязо.

На 17 години съм,освен това имам проблем с общуването с нея .. не знам на какви теми какво да говоря с едно момиче

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да се научиш да пишеш поне грамотно? Може и смислено, ама това е като идея за бъдещо развитие.

Сериозен съм.. това би показало че притежаваш една торба плюсчета.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от vasilev94
    На 17 години съм,освен това имам проблем с общуването с нея .. не знам на какви теми какво да говоря с едно момиче
    Изглежда си срамежлив, но съм съгласна, че това е просто Силно привличане. Ами попитай я какво харесва, каква музика слуша и т.н.
    П.п. Тя на колко е?
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,

Може да ви се струва смешно но тя е на 14 и просто за мен това е момичето което съм искал .... много хора ми казват че ще има още момичета за напред но защо да не пробвам с нея ?

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Може да ви се струва смешно но тя е на 14 и просто за мен това е момичето което съм искал .... много хора ми казват че ще има още момичета за напред но защо да не пробвам с нея ?
    Смешно ми стана,когато каза,че може да ми се струва смешно.... Луда работа,какво да ти разправям.
    Иначе прави,както ти казаха пичовете нагоре- не я плаши, а се сближи с нея. И когато моментът е подходящ, действай- само да не се откажеш в последния момент.

Не мисля, че има нещо смешно Разликата не е голяма Така, че завържи едно приятелство с нея и след известно време като си сигурен, че не е поредното увлечение, действай смело
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,

Благодаря ви много

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    изчакай да видиш какво е решила.
    пишете си в скайп,вижте се,опознайте се и не избързвай с обясненията в любов или колко много я харесваш..още не се познавате даже.
    гледай да не си досаден,това само ще я отблъсне.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Пич, ако позволяваш на няква пикла на 14 години така да те разиграва с ' ще си помисля ', значи си голям балък. Ае направи се ти малко на интересен да видим кво ще стане, кво тичаш по гъза на тая?
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Град
    София
    Говори открито с нея.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Да се научиш да пишеш поне грамотно? Може и смислено, ама това е като идея за бъдещо развитие.

Сериозен съм.. това би показало че притежаваш една торба плюсчета.
    +1

Я, Влади се върна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ама, чакай малко сега ти брак ли ще й предлагаш?
    Не усещаш ли, че прекалено си се вкарал във филма. По-спокойно го карай. Това, че още не ти дава скайп-а си е притеснително, може би тя не е влюбена в тебе?! Защо просто не започнеш да общуваш с нея по-често, но на живо. И така постепенно, постепенно ще се види дали има хляб и дали ще има връзка. ( ;д )

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Според мен не трябва да се занимаваш с нея. Прави ти се на интересна от сега, "ще си помисля". Няма какво да ти кажа просто, ако искаш се пробвай, но не смятам, че ще се получи

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от c14m
    Станете приятели.
    и като си станат приятели к'во ще стане... Освен да и стане най-добрата приятелка?

Прави и намеци, излизайте, кафета, разходки.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Толкова много любов от пръв поглед напоследък..!!

Карай бавно нещата, бъди себе си, не бъди досаден и чакай чат-пат тя да те търси и ще видиш какво ще стане по-нататък. И недей да говориш за чувства веднага, че да не се стресне момичето!

Цитирай Първоначално написано от magita
    Цитирай Първоначално написано от c14m
    Станете приятели.
    и като си станат приятели к'во ще стане... Освен да и стане най-добрата приятелка?

Прави и намеци, излизайте, кафета, разходки.
    Ами да се поопознаят. Да види тя, че може да му се довери и да разчита на него.
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,

^ преднамереното сваляне е фейл, като нямаш достатъчно скил. просто се отпусни малко, наслаждавай се на компанията на хубавото момиче и се забавлявай, ако ти се отвори възможност(а възможностите често се отварят) действай.
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Добре-вчера сте се видели и след няколко часа осъзнаваш,че си яко "влюбен"? Как става тая работа?
    Вие не се познавате,не знаеш почти нищо за нея и ти вече не знам в какви филми си се вкарал.
    Знаете се от 1 ден,а говориш така,все едно сте първи дружки от години("не искам да я загубя")....

Мисля,че най-добре можеш да си спечелиш внимание с лееека грамотност.

Ти ако така се впрягаш за всяка свалка...

Даде си скайпа,но сега аз и намекнах малко какво чувствам и тя се прави на недостъпна ;x

Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    Свиват ти се колената...Интересно, това дори възможно ли е?
    А и не я ОБИЧАШ, по дяволите.
    Не си се ВЛЮБИЛ .Божичко, така ли не разбрахте, че това е силно привличане, не ВЛЮБВАНЕ?
    А и за да загубиш нещо, първо трябва да го спечелиш. Ммммхм.
    Просто изчакай да ти даде Скайпа си. Ние не можем да ускоряваме времето. А и не й казвай това, защото ще избяга по-бързо от циганин при вида на желязо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си