- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за момиче ... ;x
Здравейте,значи вчера като тренирах на 1 площадка и видях 1 момиче и един приятел ми вика че тя му е съседка,много ме харесва ... просто не разбрах как се влюбих така бързо в нея, писах си с нея по фейсбук исках и скайпа,а тя каза че ще си "помисли" и до 2-3 ще ми каже .. не обичала момчета който и се подмазват .. и ме е страх как да и обесня всичко което изпитвам към нея,защото съм сигурен че ще ме отреже на момента и ще я загубямомичето е просто уникално за мен .. като я видя и ми се свиват колената ^^
та въпроса ми е как да направя всичко за да е идеално и да не я загубя
просто не мога да сдържа да не и го каза ;x
![]()
Ти не ходиш с нея, че да я губиш .. остави я да си мисли, пък квото измисли. Ти не й ходи по гъза, щото според мене под "подмазване" тфа е имала в предвид.. просто изчакай
Станете приятели. Опознайте се. Не знам на колко си, но е нормално да се отдръпне при положение, че не се познавате. Аз мисля, че не трябва веднага да я нападаш с "чувствата си". Покажи и, че си заинтересуван, но не и обсебен от нея. Но внимателно! А не да и го кажеш 2/3 дена след, като сте се запознали.![]()
Успех иначе![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Свиват ти се колената...Интересно, това дори възможно ли е?
А и не я ОБИЧАШ, по дяволите.![]()
Не си се ВЛЮБИЛ.Божичко, така ли не разбрахте, че това е силно привличане, не ВЛЮБВАНЕ?
А и за да загубиш нещо, първо трябва да го спечелиш. Ммммхм.
Просто изчакай да ти даде Скайпа си. Ние не можем да ускоряваме времето. А и не й казвай това, защото ще избяга по-бързо от циганин при вида на желязо.
На 17 години съм,освен това имам проблем с общуването с нея .. не знам на какви теми какво да говоря с едно момиче![]()
Да се научиш да пишеш поне грамотно? Може и смислено, ама това е като идея за бъдещо развитие.
Сериозен съм.. това би показало че притежаваш една торба плюсчета.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Изглежда си срамежлив, но съм съгласна, че това е просто Силно привличане. Ами попитай я какво харесва, каква музика слуша и т.н.Първоначално написано от vasilev94
![]()
П.п. Тя на колко е?
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
Може да ви се струва смешно но тя е на 14 и просто за мен това е момичето което съм искал .... много хора ми казват че ще има още момичета за напред но защо да не пробвам с нея ?![]()
Смешно ми стана,когато каза,че може да ми се струва смешно....Първоначално написано от vasilev94
![]()
![]()
Луда работа,какво да ти разправям.
Иначе прави,както ти казаха пичовете нагоре- не я плаши, а се сближи с нея. И когато моментът е подходящ, действай- само да не се откажеш в последния момент.
Не мисля, че има нещо смешноПървоначално написано от vasilev94
Разликата не е голяма
Така, че завържи едно приятелство с нея и след известно време като си сигурен, че не е поредното увлечение, действай смело
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
Благодаря ви много![]()
изчакай да видиш какво е решила.
пишете си в скайп,вижте се,опознайте се и не избързвай с обясненията в любов или колко много я харесваш..още не се познавате даже.
гледай да не си досаден,това само ще я отблъсне.
Пич, ако позволяваш на няква пикла на 14 години така да те разиграва с ' ще си помисля ', значи си голям балък. Ае направи се ти малко на интересен да видим кво ще стане, кво тичаш по гъза на тая?
+1Първоначално написано от valdesbg
Я, Влади се върна.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ама, чакай малко сега ти брак ли ще й предлагаш?
Не усещаш ли, че прекалено си се вкарал във филма. По-спокойно го карай. Това, че още не ти дава скайп-а си е притеснително, може би тя не е влюбена в тебе?! Защо просто не започнеш да общуваш с нея по-често, но на живо. И така постепенно, постепенно ще се види дали има хляб и дали ще има връзка. ( ;д )
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Според мен не трябва да се занимаваш с нея. Прави ти се на интересна от сега, "ще си помисля". Няма какво да ти кажа просто, ако искаш се пробвай, но не смятам, че ще се получи![]()
и като си станат приятели к'во ще стане... Освен да и стане най-добрата приятелка?Първоначално написано от c14m
Прави и намеци, излизайте, кафета, разходки.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Карай бавно нещата, бъди себе си, не бъди досаден и чакай чат-пат тя да те търси и ще видиш какво ще стане по-нататък. И недей да говориш за чувства веднага, че да не се стресне момичето!
Ами да се поопознаят. Да види тя, че може да му се довери и да разчита на него.Първоначално написано от magita
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
^ преднамереното сваляне е фейл, като нямаш достатъчно скил. просто се отпусни малко, наслаждавай се на компанията на хубавото момиче и се забавлявай, ако ти се отвори възможност(а възможностите често се отварят) действай.
REGGAE BOOM <3
Добре-вчера сте се видели и след няколко часа осъзнаваш,че си яко "влюбен"? Как става тая работа?
Вие не се познавате,не знаеш почти нищо за нея и ти вече не знам в какви филми си се вкарал.
Знаете се от 1 ден,а говориш така,все едно сте първи дружки от години("не искам да я загубя")....
Мисля,че най-добре можеш да си спечелиш внимание с лееека грамотност.
Ти ако така се впрягаш за всяка свалка...
Даде си скайпа,но сега аз и намекнах малко какво чувствам и тя се прави на недостъпна ;x
Първоначално написано от jeezloxxy