- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смисъл винаги има, но сега ...
Та привет, преди време бях писала за едно момче, как съм влюбена загубена по него, но не бяхме заедно поради някои обстоятелства..Е, обаче от три седмици сме вече заедно .. три три ама ми се струват 100х3.. както и да е..Всичко си беше перфектно..Преди една седмица заминах на почивка извън града и вчера се върнах.Преди да замина не преставаше да ми казва, колко ще му липсвам, бля бля ... По време на тая седмица, се скарахме по фейсбук , заради това , че съм си пишела повече с приятелки ( много силно да кажа,( не най-добри!!! ) но да приятелки) а не с него.. Той започна да ги нарежда, какви са били , аз да съм спряла да го занимавам с глупости, да съм си излизала с тях не с него и ей такива лапешки работи. Вчера се върнах, и излязох с най-добрата ми приятелка , минах да го видя, защото предната вечер искаше да разбере кога се прибирам, е видях го , отразация НУЛЕВА.По-късно ми се обади пита ме къде съм, дойде с един негов приятел и изпратихме приятелката ми и после изпратиха мен. По пътя такова лапешко държание от него не бях виждала, никакво внимание към мен, дразни се, прави се на голямата работа..но нищо не казах. Вечерта ми пише '' обичам те'', а аз му отговорих '' вече забравих как звучат тези думи казани от теб'' или нещо подобно не помня точно и се започна караница ........... колко съм се била променила, към по-лошо, каква съм била станала, каква п*тка вече съм , приятели му казвали за мен каква шматка съм вече..Каза, че е напълно разочарован от мен, че не ми вярва за нищо..не иска да ме вижда, не иска да ме чува...Повторих му многкратно как се чувствам, колко много го обичаам, как не искам да го загубя, защото е хипер важен за мен .. и накрая му казах '' лека'' .. и той после ми е писал '' аахахахахахааха '' и се смее .. каза ми ,че ако му бях казала тия неща в лицето, щял да ме наплюе буквално .. и едни ей такива.. че бил потресен, не очаквал от мен такова държание ..
Въпроса ми е, да отида ли да говоря с него или ? .. какво мислите, че трябва да направя .. / малко дълго стана, ще ме извинявате, дано да споделите мнението си (:
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.