- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Противозачатъчни
Здравейте имам въпрос !! От 3 месеца пия противозачатъчни и с приятеля ми искаме да го направим за първи път, но без презерватив и въпроса ми е такъв ... Мога ли да забременея ???
Не. [риска е по-малък отколкото при използване на презерватив]
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
>пия противозачатъчниПървоначално написано от nana1234
>мога ли да забременея
![]()
![]()
![]()
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Колкото и малък да е риска, по-добре да не свършва в тебе. Така определено няма да забременееш.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Чакайте малко бе хора,като я съветвате да не оставя оня да свършва в нея - тя за какъв чеп пие противозачатъчните?само да си разваля хормоналния баланс ли?
Авторки,пий се хапчетата и се клецайте,пък каквото стане - стане,като при тест за сифилис.
Sanity is for the weak
Щом пиеш противозачатъчни няма проблеми дори и да свърши в тебе. Нали именно те, те предпазват от бременност!
Първоначално написано от Shia
Леле,чак сега го озъснах и тоя момент.Олелелелеееееее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sanity is for the weak
Понякога се предписват противозачатъчни и за регулиране на цикъла.Първоначално написано от Shia
Вероятно има други проблеми заради, които са й предписаниПървоначално написано от Shia
А относно свършването, абе няма нищо 100% сигурно, не давай да те пълнят, като пуйка за Коледа с извинението - пия противозачатъчни
П.С - Нямам им никакво доверие на тия
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Да противозачатъчните първоначално ми бяха предписани понеже последните месеци не ми идваше / Благодаря на всички за съвети ... няма да свършва в мен, целта ми е да ме отвори само , защото вече пробвахме с презерватив, но болеше ужасно много
Без кондом ще боли повече.
Sanity is for the weak
М ние вече пробвахме веднъж, но аз тогава не пиех нищо и затова не стана ... , но определено не ме боля толкова ... с кондом е ужасяващо
ъъ, я пак? Една кирлива гума пази от разширяването на влагалището или пази от болката от разширяването. Да се уточним, че нещо не разбрах.Първоначално написано от Verminaard
С кондом влизането може да е по-лесно... ДДЗПървоначално написано от PinkPan7her
По темата - щом ще слагате и презерватив, и пиеш и хапове, рискът от забременяване е МИНИМАЛЕН
грешка.противозачатъчните не развалят хормоналния баланс, а го оправят..Първоначално написано от Verminaard
Глупости.Първоначално написано от sladkish_14
Ако пие противозачатъчни и то редовно, без да изпуска ден, няма НИКАКЪВ шанс да забременее.. Възможно е само ако е на антибиотици или други тежки лекарства, които биха попречили на пълното действие на противозачатъчните..