- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невъзможна любов… Как да я забравя?!
Здравейте! Реших да не пиша тази тема, тъй като е ясно почти всички какво ще ми отговорите, но въпреки всичко имам малко време и сега ще се пробвам да ви ракажа за какво става на въпрос. Ще ви разкажа цялата история, за да добиете някаква представа.
Първо ще започна с това, че преди 3-4 дни се върнах от море. Бях там за 7 дни. На третия-четвъртия ден от нашият плаж (тъй като всеки ден бях на плаж, нормално е), забелязах едно момиче, което страшно ми хареса. Постоянно ме гледаше (както и аз нея), и правеше това, което аз правя — когато аз влизах в морето, тя влизаше след мен, когато аз излизах и тя след мен и така. Дори когато накрая отидох на барчето да пийна нещо, тя не дойде точно до мен, а си взе телефона и дойде да говори на 4-5 метра от мен, което отново не беше случайно според мен. Дори единия път, когато влязох в морето да плувам, тя също беше там, на 1-2 метра от мен стоеше и отново ме гледаше много хубаво. За жалост не можах да я заговоря, тъй като просто не знам в подобна ситуация (и то във водата) как да стане номерът. Така си мина и плажа без нищо особено, само погледи си хвърляхме, но вечерта след като излязох в града на центъра, отново я срещнах и се разминахме дори. В първия момент не я забелязах, защото имаше доста хора, но после след като се обърнах, наистина беше тя и отново ме гледаше. Отидох да си взема нещо от сергиите и после отново я видях, но тя беше със семейството си. Те заминаха на една страна, аз на друга и така си мина вечерта без повече да я видя… На следващия ден, аз отпътувах за дома и си останах само със спомените (поне аз…). Не знам тя какво е имала впредвид с това гледане, което беше непрестанно, може да си е мислила друго, но според мен ако бях действал на плажа или в морето, можеше да стане нещо, поне едно запознанство можехме да вържем както се казва. Сега ме е яд много, защото не направих първата стъпка, но и не мога да я забравя. Почти постоянно ми е в главата, въпреки че минаха няколко дни. Научих ѝ само името, тъй като малкият ѝ брат, когато беше с нея във водата ѝ го каза. Друго за нея не знам за жалост… А, да, може би разбрах, че е от моят край, тъй като ѝ чух гласчето, а тя говореше като мен, тоест не използваше Софийски диалект, а си говореше меко, така както говорим ние в този район.
Не мисля сега да започна да я издирвам като някой престъпник, а просто искам да ми дадете съвет как мога да я забравя по-бързо и как мога да заговоря момиче в подобни ситуации, за да не се налага отново да се повтаря същата история някой друг път. Ще ви бъда благодарен! Поздрави!![]()
След една седмица няма да се сещаш за нея.
простичко.
+1Първоначално написано от w0sh
навсякъде с всякой е било така. Не си първия , нито последния.
и "Ако чакаш удобния момент ........... вече го изпусна"![]()
Брат спри са с тея филми .. не се дръж като п*тка ..
Какви филми? Искам просто съвет.Първоначално написано от jumpin
Невъзможна любов...чак пък толкова.За 3 дена се влюби как става това ?
Като се има на предвид,че дори не сте си говорили,бързо ще я забравиш,не се притеснявай.
Дам, вярно, че не избрах подходящо заглавие…![]()
А може ли да ми дадете някой съвет как в подобна обстановка да заговоря някое момиче?
Ти не я познаваш дори, каква любов?Както казаха и по-горе, след седмица вече дори няма да помниш как изглежда.
Money
Is
A
Major
Issue
Няма определена тактика.Щом забелязваш,че и момичето има интерес,просто трябва да намериш подходящия момент и да я заговориш.Ако наистина има интерес от нейна страна,няма да изгубиш.
Какво да й кажеш на момента ще ти дойде.
Тая за да те гледа така настоятелно, нещо ти е намислила ! Аз ако бях на твое място бих оставял лампата светната за през ноща... А, и задължително поне един телефон и ножката под възглавницата![]()
Ясно, мерси!Първоначално написано от LoveMnmL
По желание на автора.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.