- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- желание за секс
Ами момче на 15 години съм скоро навървшам 16 и имам един огромен проблем който и за в бъдеще ще ми пречи имам огромно желание за секс ( девствен съм) :Д и съм много перверзен според вас това нормално ли е за момче на моята възраст :X
Не,някъв бъгав си.
Стресира автораПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
И кооооолко точно си перверзен?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
*казано с пренебрежителен тон*Първоначално написано от SisiStrange
Сериозно, това ми мяза само на хвалба. Ако си мислиш, че да си перверзен значи да искаш да "й смъкнеш прашките и да й го вкараш до сливиците", не си познал.
напално нормално е няма от какво да се притеснява6 така е при лир4ур в пубертета![]()
Както казаха преди мен напълно нормално е !![]()
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
Нормално е. Вземи го направи, че да ти мине малко от малко..![]()
Естествено, че е нормално ВЕЧЕ да имаш желание за секс, а това дали си преверзен.. твоята представа за перверзност може маалко да се разминава с нашата![]()
..но да, нормален си, всичко ти е наред![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Не бой се, нищо ти няма, от възрастта е и ние сме били така... че даже още сме си...![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
.. пубертет, съвсем нормално.
I guess you're too afraid to show your feelings...
От къде знаеш, че си перверзен като не си правил секс бе ?
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Първоначално написано от norain
Е трябва ли да е правил секс за да е перверзен?!
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3
Еми садо-мазото се води СЕКС. За да прави нещо "перверзно" се предполага, че би го приложил в секса??Първоначално написано от bub0linna
Той как е разбра,че е такъв ? Като и бара дупката на г**а и е разбрал , че никои не го прави и се е сметнал за перверзен. Друго какво толкова е правил? Повечето 2ки се барат навсякъде и се предполага за нормално.
Той не знам какво прави... Може би си представя, че тя няма око и той я е*е там?
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Лъска на челна стойка докато си бута 200 градусова лампа в гъза и се точи на фейса сиПървоначално написано от norain
![]()
егати бруталнотоПървоначално написано от sokol02
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
у тоя форум ако намериш някой който да не му се ебе![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Има един поп...Първоначално написано от straus
щом не е евнух, не се бройПървоначално написано от sokol02
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
че и аз съм на 16 и аз имам огромно желание за секс и аз съм разгонен ! А пък на приятелката ми това и харесване виждам к'ъф по точно е проблема?
I Love YOU baby![]()
![]()
напълно нормално е , и не само за твоята възраст![]()
pi4 spoko napalno normalno e da si razgonen otsekade ima hora deto sa na po 25 30 i sa pravili sex i pak sa si razgoneni taka 4e nqma ot kakvo da se pla6i6.
kolkoto do perverziqta naistina 6te mi e interesno da spodeli6 kak si go ustanovil!