.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Ми може да има.Даже е доста весело.Обаче 70% от случайте се появяват чувства и тогава ;с

Аз като голяма късметлийка имам най-добра приятелка момиче и най-добър приятел момче. Обичам си ги и двамата еднакво и съм много близка с тях. Готино е да си имаш най-добър приятел, защото усещаш мъжката подкрепа и без да имаш гадже (особено аз както мразя сериозните връзки, винаги съм се чувствала подкрепяна от него.) Знаеш, че никога няма да ти завиди за някоя глупост, да ти открадне гадже или нещо подобно. И мога да кажа, че приятелство между момче и момиче СЪЩЕСТВУВА наистина, каквото и да казват хората.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Това е, може би едно от най-хубавите неща при момчетата - Умеят да бъдат истински приятели!
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Предимства:

1.Говорите на теми,по които 2 момичета просто няма да се разберат
    2.Винаги можеш да си намериш кавалер за някъде
    3.Ако е като моя най-добър приятел,не ти отказва да те закара никъде
    4.Слушаш какво харесват момчетата и какво не.Онези малки детайли,които може и да не знаеш.
    Като се замисля има невероятно много предимства,мога да си пиша цял ден...

Недостатъци:

1.Всеки те пита (особено като си нямаш гадже) дали той не ти е гадже и като кажеш "не",никой не вярва.Особено ако сте били гушнати
    2.Понякога са ми твърде цинични момчетата.
    Има си и недостатъци,но всеки един истински приятел е ценен,независимо дали момиче или момче
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    недостатъци:
    1.Всеки те пита (особено като си нямаш гадже) дали той не ти е гадже
    понякога и тва е предимство да ти кажа... ;дд
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Цитирай Първоначално написано от magita
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    недостатъци:
    1.Всеки те пита (особено като си нямаш гадже) дали той не ти е гадже
    понякога и тва е предимство да ти кажа... ;дд
    +1
    Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    sprite иска да ти каже нещо.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Ами като цяло е много хубаво нещо приятелството между момче и момиче. Лично аз намирам мъжката компания за много по-забавна в много отношения, много е едно такова неангажиращо и приятно и както казахте е и практично, защото само момчетата могат да ти кажат какво им е в главите За жалост обаче не съм сигурна до колко една такава връзка може да продължи само като приятелство без да има чувства от някоя от страните. До скоро и аз не го вярвах това, обаче сега като ми дойде до главата...то не са драми и сърдене, то не е ревност от всяко друго същество от мъжки пол...а за запознаване с готините приятели изобщо и дума не може да става. Лично аз в момента много си патя от такова приятелство, защото ми пука много за човека, за да му кажа да престане и той направо ми се качва на главата.... Но предполагам, че това си е и до самия човек.

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Е ъм добре де, кво? Само единия ли се влюбва в другия? Не се ли получава после така, че и двамата да са влюбени един в друг, е

.. DaKid ..

Честно според мен шанса е доста малък, като пак казвам - съдя по себе си. Аз момчетата или ги възприемам като момчета (в смисъл харесвам ги като момчета) или като приятели. Просто в момента,в който станем много добри приятели, аз вече не мога да мисля за тях по този начин Въпреки че никога човек не може да е сигурен, може би е защото се е случвало с хора, към които никога не е имало каквото и да е физическо привличане.

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Добре де за ПРИЯТЕЛСТВО са нужни 0% физическо привличане. Ама след тва се намесват чувства и привличане и т.н. И единия се влюбва... Другия разбира и си остават просто приятели. Е има ли възможност онзи ~не~влюбения, да се влюби в другарчето му, което вече има чувства

.. DaKid ..

Предимствата са , че пази тайни и може да те развесели когато ти е тъжно ...Малко трудно се говори с него за женски работи и му е досадно да обикаля по магазините , но те разбира и е готов да ти помогне .

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако е момче и е гей, идеално ! Аз имам такъв приятел и предимства мога да изброявам с дни...няма интриги и злоба, има само хубава обиколка по магазините .

Re: Най-добър приятел - момче

Цитирай Първоначално написано от KniGhT

Ако много ти се ходи на купон, а нямаш гадже, най-добрият ти приятел винаги е насреща.

Ако е много готин, можеш да се изкефиш, като подразниш приятелките си с някой кофти номер.

Няма да те е страх, че най-близкия до теб човек може да ти отмъкнe гаджето.

1.Братле, ти сериозно ли?
    2.Знаеш ли какво значи думата "приятел"?
    3.Значи можеш да ходиш на купон само с "гадже", иначе е неприемливо..Ауу, ама какво ще си помислят хората! Леле- мале, ще си помислят, че си самотна/ен. Тц тц тц тц...

Аз нямам особено мнение по въпроса, ама тея твойте простотии ме хвърлиха в джаза.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от KniGhT
    Цитирай Първоначално написано от WhereIsTheLove
    недостатъците понякога са че единия се влюбва в другия .. и после нещата се объркват .. от приятели .. непознати :C

еми...и аз преди мислех, че съм влюбен в най-добрата си приятелка...но разбрах, че не е така...вече почти не си спомням, че някога съм чувствал нещо повече от приятелство... :P
    Ама, ако ти се съблече и те хване за хуя през дънките няма да я върнеш, нали?
    Temet Nosce

벨야카

мерси на всички които са гледали темата :P
    Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз като цяло предпочитам мъжката компания.
    В момента се сещам само за 3 момичета, с които общувам малко повече. Като само 1 от тях я приемам за истинска приятелка, защото е пич и се държи като такъв.
    Когато се събера с момиче(та), темите на разговор са само "Харесвам го", "Харесва ли ме?", "Ако знаеш какъв пич видях..", "Тая/тоя толкова ме дразни!" и т.н. и т.н.
    С момчетата пък винаги говоря по теми, които ме интересуват и са ми интересни.
    Направило ми е впечатление, че когато съм в лошо настроение (ама наистина много лошо), момичетата се отдръпват и ако съм казала нещо по-така и те веднага започват да злословят по мой адрес.
    Момчетата, каквото и да съм казала се натискат да помагат. В очите на най-добрият ми приятел съм виждала такава загриженост, сякаш гледам в очите на баща си.
    Има още милиони предимства, но не ми се пише повече..
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си