.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Невнимание!

Имам един въпрос за които ще съм благодарна да помогнете . Една моя приятелка го е направила за първи път по време на цикъл и без презерватив ..... попита ме дали може да е бременна ? и дали може да е хванала някоя болест? Аз все още не съм го правила , но до колкото знам не може да забременее докато е в цикъл .. , но съвсем възможно е да прихване нещо .. какво мислите вие

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Бременност е малко вероятна, а за другото няма ли доверие на момчето?

Никакво той е бил с дръги преди това и едва ли го еправил със кондом и преди ... , отгоре на всичкото буквално я е използвал за една вечер

Супер фен Аватара на Me4encety
    Бременността наистина е малко вероятна,защото по време на менструацията неоплодената яйцеклетка се отделя,а заедно с нея и парченца от матката.(по скоро самия факт,че яйцеклетката не е оплодена е причина за менструацията).А за болестите вече,ако момчето има е възможно да е прихванала и тя.И за стотен път поне се повтаря това ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ!!!

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

И аз това и казах , но няма кой да слуша пък послеее

ако бяха ползвали презерватиж са ти няма6е од пуска6 тема бременна ли е или тем подобни
    П.Т едва ли е бременна по скоро да хване некоя болест
    ПОЛЗВАИТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ БЕ ХОРА

Не ми се вярва да е бременна, но може да е прихванала някоя болест.
    "Никога не плачи за това, което не плаче за теб."

Не не може да забременее.В месечния си цикъл оголемената матка започва да спада поради неоплождането на отделената яйцеклетка и това предизвиква течение а именно мензис.През това време няма яйцеклетка ,която да може да бъде оплодена.Много е възможно обаче да прихване някоя болест затова СЪС ПРЕЗЕРВАТИВ ВИНАГИ

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Бременност е много малко вероятно, но щом оня си пада някакъв курвар и го прави повечето пъти без, шанса да е пипнала някое болест от него е голям, така че като и свърши менструацията веднага да тича при гинеколога!
    И тея презервативи не са за украса!!!!

Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив
    Тоя номер с "една приятелка" го знаем.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Кажи на "твоята приятелка" да ходи да си направи изследвания за венерически болести! А ти как може да си толкова тъпа да дадеш на първия срещнат да ти разпори пеперудата без кондом!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Повече от фен Аватара на vassy
    Абе невъзможно било .. Я стига глупости !!! ВИНАГИ е възможно и ВИНАГИ има поне малък шанс. А за болестите ... ако момчето е било заразено, то най-вероятно и тя ще е. Но сама си е виновна ... акъл нямате ли?!? За какво са ви тия глави на раменете? А?
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Бременност е малко вероятна, а за другото няма ли доверие на момчето?
    +1
    И ако му няма доверие.. защо го е направила БЕЗ презерватив ??
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Хах ако щете ми вятвайте (тоя номер с прителката го знаеме ) аз просто споделям и понеже ми е добра приятелка искам да и помогна .. , ако няма с кои да се заяждате проблема си е ваш

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Както ти казаха, шанса да забременее е минимален, но не и този да е хванала някоя болест.

Да ходи да се прегледа.

Цитирай Първоначално написано от runway27
    Тоя номер с "една приятелка" го знаем.
    Да, писна ми от тези 'една моя приятелка', пък после се оказва, че говорела за себе си.
    Иначе не знам какво може да й има. Да иде на лекар, да се прегледа. Може да е прихванала нещо, тъкмо ще видят и дали е бременна, което е малко вероятно.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Пак ще повторя тази прителка не съм аз ... ако искайте втрваите .. за моя си проблем си имам тема .... а не мисля че някои ме познава че да се крия че съм аз хахаха

Шансът да забременее е малък, както казаха преди мен, но болест може да хване. Деца, научете се да ползвате презервативи...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Guest
    повтаряте едно и също мнение 1000 пъти...

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Може и да е "Малко вероятно да е бременна" ама има някакъв риск!Тъй,че....ако приятелката ти е карък,може и да е в "цветна бременност".

горките латексопреработвателни компании ще фалират от липса на покупателната ви дейност!!!
    ~девойче съм~

брях тея жени много обичат да им вътре чак и в цикъл го правила

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    +1

Ама ще ми обесните ли кое нормално момиче ще ходи да се е** в цикъл ?? За мен това е не само не хигиенично, но и гнусно..

По темата МНОГО вероятно е да е хванала некоя болест, а да е бременна лично на мен не ми се вярва като е била в цикъл
    "Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bub0linna
    +1

Ама ще ми обесните ли кое нормално момиче ще ходи да се е** в цикъл ?? За мен това е не само не хигиенично, но и гнусно..

По темата МНОГО вероятно е да е хванала некоя болест, а да е бременна лично на мен не ми се вярва като е била в цикъл
    Има повече смазка Това е в плюс

А за момчето от къде го е намерила ? да бърка в казаните ли ? или е момчето е ку*ва ?
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от norain
    Цитирай Първоначално написано от bub0linna
    +1

Има повече смазка Това е в плюс

А за момчето от къде го е намерила ? да бърка в казаните ли ? или е момчето е ку*ва ?

До колкото аз разбрах май е к*рвар
    "Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си