.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bub0linna
    Цитирай Първоначално написано от norain
    Цитирай Първоначално написано от bub0linna
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    брях тея жени много обичат да им вътре чак и в цикъл го правила
    +1

Ама ще ми обесните ли кое нормално момиче ще ходи да се е** в цикъл ?? За мен това е не само не хигиенично, но и гнусно..

По темата МНОГО вероятно е да е хванала некоя болест, а да е бременна лично на мен не ми се вярва като е била в цикъл
    Има повече смазка Това е в плюс

А за момчето от къде го е намерила ? да бърка в казаните ли ? или е момчето е ку*ва ?

До колкото аз разбрах май е к*рвар
    Е тогава има шанс. Това ми напомня за един приятел.
    Направил си сефтето със една курва, и тя му лепнала трипер-че А майка си лъгал, че кремчето за тия ципури там доло, бил за ръце, пък курвата му казала, че ТОЙ и е лепнал трипер.. УЖАС
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Децаа,заради 1 секс цял живот ще си блъскате главите ама...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Винаги има поне малка вероятност. В случая наистина е малко,но все пак има възможност да е бременна.

А за болестите: момчето ако е заразено,100% е заразена и тя. Така,че наистина да се прегледа за венерически болести и за не знам кой път:

Ползвайте презервативи.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Guest
    ако момчето не е било заразено, най-вероятно вече е. секс по време на МЦ без кондом не води много благоприятни последици за момчето... а и - да има възможност да се забременее, ако овулацията и се пада по време на мензис...

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ако момчето не е било заразено, най-вероятно вече е. секс по време на МЦ без кондом не води много благоприятни последици за момчето... а и - да има възможност да се забременее, ако овулацията и се пада по време на мензис...
    Ти усети ли що за слупост каза?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Guest
    защо? има случаи, в които овулацията и менструацията съвпадат...

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Ти усети ли що за слупост каза?
    Изобщо не е казала глупост.
    Има случаи (много малък процент), в които само едната яйцеклетка е в овулация, докато другата изхвърля ( с други думи, има вариант, по време на М да е и в овулация).

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Щом е била в цикъл малко вероятно да забременее.. с приятелят ми много пъти сме го правили докато съм в цикъл и много пъти е свършвал в мен,но това не е гаранция .. то 1 път става

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Щом е била в цикъл малко вероятно да забременее.. с приятелят ми много пъти сме го правили докато съм в цикъл и много пъти е свършвал в мен,но това не е гаранция .. то 1 път става
    Съгласен съм, и аз съм свършвал докато е била в цикъл и не е имало проблем, може да стане 1 на 1 млн.

Само не мога да си обясня, какво момиче трябва да си, първият ти път да е кат си в цикъл и да му дадеш да те напълни ??? Бил съм с кви ли не, ама такова нещо не бях чул.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Питай тая твоя приятелка колко дни е МЦ, пичът свършвал ли е вътре и кога се пада О?
    Да се приготви и да се пооръси за изследвания за венерически- поне ХИВ и хламидии да види.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си