- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Невнимание!
Е тогава има шанс. Това ми напомня за един приятел.Първоначално написано от bub0linna
Направил си сефтето със една курва, и тя му лепнала трипер-че![]()
А майка си лъгал, че кремчето за тия ципури там доло, бил за ръце, пък курвата му казала, че ТОЙ и е лепнал трипер.. УЖАС
![]()
![]()
![]()
![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Децаа,заради 1 секс цял живот ще си блъскате главите ама...![]()
Винаги има поне малка вероятност. В случая наистина е малко,но все пак има възможност да е бременна.
А за болестите: момчето ако е заразено,100% е заразена и тя. Така,че наистина да се прегледа за венерически болести и за не знам кой път:
Ползвайте презервативи.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ако момчето не е било заразено, най-вероятно вече е. секс по време на МЦ без кондом не води много благоприятни последици за момчето... а и - да има възможност да се забременее, ако овулацията и се пада по време на мензис...
защо? има случаи, в които овулацията и менструацията съвпадат...
Изобщо не е казала глупост.Първоначално написано от Me4encety
Има случаи (много малък процент), в които само едната яйцеклетка е в овулация, докато другата изхвърля ( с други думи, има вариант, по време на М да е и в овулация).
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Съгласен съм, и аз съм свършвал докато е била в цикъл и не е имало проблем, може да стане 1 на 1 млн.Първоначално написано от fenkaaa
Само не мога да си обясня, какво момиче трябва да си, първият ти път да е кат си в цикъл и да му дадеш да те напълни ??? Бил съм с кви ли не, ама такова нещо не бях чул.![]()
Питай тая твоя приятелка колко дни е МЦ, пичът свършвал ли е вътре и кога се пада О?
Да се приготви и да се пооръси за изследвания за венерически- поне ХИВ и хламидии да види.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!