- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Durex jeans
Здравейте искам да попитам Durex jeans подходящи ли са за секс с девствено момиче.Защото преди малко такива си взех от магазина,но имам някакви упасения,че няма да са... не знам защо ;ххх
Който се цепи от колектива му го нацепват колективно![]()
Защо да не са подходящи? Важното е да се поставят правилно, според мен, за да не стане гафа.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
те всъщност какви са durex jeans? смис. 4е jeans се има предвид като "имай един допълнителен в джинсите" (такава им беше кампаниятаа май) но класически ли са, по-тънки или по-дебели?
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Не знам защо, но напоследък чувам доста отрицателни мнения за Durex Jeans. Една приятелка ми каза, че не са били добри презервативи: късали са се лесно, удоволствието е много малко абе изобщо не са били добри. Аз лично съм пробвал само Durex Love и останах доволен от тях ( и момичето също ) и сега едни приятели ми препоръчаха Durex Ultra Thin казаха, че не се късали лесно а и понеже са доста тънки удоволствието е било по-голямо.
Durex PLeasuremax FTW![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Смсл аз като чета между Love i Jeans разлика няма освен,че в Лове имат татос.И двата са Класик 56мм не знам :хПървоначално написано от nin0o0
Който се цепи от колектива му го нацепват колективно![]()
Само внимавай с тия дънкови кондоми да не и прежулиш мнoго пyтkaтa, че дънковият плат си е твърдичък!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
За първи път препоръчвам Real Feel или Ultra Thin ... защото са тънки и в същото време - здрави ...![]()
![]()
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Real Feel са гадни, но Ultra Thin са страхотни презервативиПървоначално написано от vassy
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ultra Thin ти препоръчвам и аз,но щом си купил Jeans не мисля,че ще има проблем...имате време да експериментирате.
You will decide if I'm all you've been waiting for...
Всички презервативи са подходящи ако се употребяват правилно !!![]()
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
+1Първоначално написано от Whathurtsthemost
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Първоначално написано от ubuntureload
, в интерес на истината от тези презервативи доста се прежулих аз. Много са гадни. Има значение.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от vassy
определено![]()
![]()
![]()
smileee
абе гума като гума. сложи я правилно, отнеси се с девойчето добре и ще са подходящи![]()
~девойче съм~
Страхотни са!! А по въпроса.. всички стават.. дори и тънки! Всички са доказано здрави! Пък и за 5 мин трудно ще го скъсате!
I Love YOU baby![]()
![]()
Не мисля, че има чак толкова голямо значение, поне не и за първия път ... Гледайте да го сложите правилно, за да няма въздух и да не се скъса и всичко ще е ОК.
П.П.... абе искам и аз тоя татус от Дюрекс Лов, защо така и не го открих![]()
АБе татуса е гаден,,,, лепих си го на цицата ама падна много лесно а и е прекалено шарен! По добре с молив за очи си нарисуевай нещо или още по добре с перманентен маркер....Първоначално написано от dream1707
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
^^ То вече татуси няма, а и бяха гадни наистина. Размазваха се много.
Durex Elite-твърдо.Повече лубрикант имат и всичко се усеща.
Durex Select че да и миришеш на портокал,банан или ягодакаквото си избереш !
![]()
oт 5 презерватива durex elite - 2 се скъсаха... 1то скъсване беше фаталноПървоначално написано от Zaharinka
![]()
![]()
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Това си е ваш проблем,всеки неправилно поставен презерватив се къса в повечето случаиПървоначално написано от vassy