- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помагайте ! ! !
Правихме секс и аз си свърших в презарватива както си му е реда . След 15-тина минути решихме да повторим ..но този път беше без презарватив ..възможно ли е да е останало остатъци по пениса от първият акт и да стане белята ?
Ми след първия път изми ли го?
ами само го забърсах със салфетка .
аз на 22 ..тя е на 16
По-скоро е възможно да е станала белята.
това стана вчера ...ако днес се вземе противозачатъчно ще има ли ефект от него ?
а и другото което е, имаше още много малко от цикъла ..не беше свършил нацяло
Бе не че съм спец, ама противозачатъчното мисля, че се взема преди да се прави секс.Първоначално написано от ivanini
Е, не би трябвало да е станал гаф.Първоначално написано от ivanini
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Може да се взема ескапел, а 15-те минути са малко за повторен акт без презерватив дори и да се измиеш. Успокоително е, че е била в цикъл.
Бате железен си, поне си беше направил кефа да я напълниш като риба!![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Има мнооого малка вероятност. И ние сме правили секс (след като е свършил) без презерватив и нищо особено не стана. И след секс (ако е станало беля) не се приема противозачатъчни, а ЕСКАПЕЛ.Първоначално написано от ivanini
Оле един път и те да кажеш нещо умно , чак се учудих , браво !Първоначално написано от ban2011
Усмихвайте се ! : )))
~
Е ако разгледа останалите теми ще научиПървоначално написано от ban2011
.. Но всъщност каза нещо смислено де, заслужаваш си плюса ;д
П.Т.. Цикълът и дори не е бил напълно свършил, шансът да е била в овулация е малък... Шансът да забременее, дори и да е била също е малък... Така че вероятно не е бременна.
Вместо да тъпчеш гаджето си с Ескапел (който не е противозачатъчно между другото) Просто вземи да се образоваш.. По-безвредно е, даже бих казала, че е и полезно.
Щом е била в цикъл шансът да е станала бебелята е малък.Но болестите нахълтат навсякъде...затова - >>>>> ПРЕЗЕРВАТИВ!?ВИНАГИ!?
Първоначално написано от ban2011
![]()
По темата - шансът да е бременна е малък... Също така вземи се образовай малко - след половия акт не се взимат противозачатъчни, а Ескапел. Ако се притесняваш, че може да е станал гаф, купи и, мисля че струваше около 30лв някъде, но се пие само ако не са минали 72 часа след акта. И знай, че е вреден и при някои организми може да има лоши последици, друг път пък изобщо не действа. Въпреки това, както казах, шанса да е бременна е малък, също както и шанса да е в овулация. Късметлия си. Айде отивай да четеш и следващия път дано да си достатъчно образован![]()
Има малък шанс , но ако не си го измил , вече е друго....
затова само с КОНДОМ