Не исках да пиша тук, но имам отчаяна нужда някой да ми даде съвет... Приятелите ми са прекалено пристрастни, за да кажат каквото и да е.
Та с приятеля ми ходим от повече от 2 години. Но от малко повече от половин година почнаха проблемите. Честотата на караниците се увеличи многократно и особено напоследък направо е ужас... Измежду всичките караници сме говорили и за раздяла, обаче в крайна сметка после се осъзнаваме, че не е това решението, защото въпреки всичко се обичаме много. Но не мога да издържам на тези караници, просто до гуша ми идва. Всеки ден се караме за ужасните простотии и дреболии, колкото да си развалим деня, да се сдърпаме сериозно, да се нацупим и после да прекараме няколко часа в опити да се разберем - неуспешно, просто накрая или ни писва, или се разбираме нещо и следващият път е същото. Просто вече наистина не знам какво да правя. Мислех си, че е просто период и ще отмине, но прекалено дълго време се задържа този "период". Знам, че вие не се хората, които ще ми оправят проблемите, но все пак моля за съвет. Говорили сме сериозно много пъти, но или не се разбираме, или празни обещания повече да не се повтаря.
Моля ви, кажете как вие се справяте с редовните караници с половинките ви...