- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Караници и страсти
Офф... ии БАМ! Тъкмо казах, че се караме по-рядко напоследък.. и днес, сутринта за едно "добро" начало на деня, се скарахме.. и което е по-лошо - беше за една голяма глупостБеше заради това, че той милия ми, много бързо се нервира, много бързо му кипва.. Имаше малко цупене, каране ама.. той се опита да се поправи, извини ми се.. Аз го преглътнах, защото не е нещо толкова важно и всичко е ок. Ама защо..Защо трябваше пак да си кажем такива неща и да хабим излишни нерви?!
Мисля тази вечер да го накарам да се позабавляваме..да направим нещо различно и така.. Охх Lorein дано нямаш нищо против, че взех да си изливам душата в темата ти, но видях, че не съм единствена и ми си стори подходяща. Имам сродни души тук със сходни проблеми като моите
![]()
![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Нямам против, разбира се. Това, че аз създадох темата, не значи, че и други не може да споделят.Иначе ми е позната историята ти. При нас много често, да не кажа само заради глупости се дърпаме и после съжаляваме, че сме си казали някои неща... Просто наистина трябва повече самоконтрол в такива ситуации.
Иначе ние вчера прекарахме много хубав ден. Отдавна не бяхме прекарвали такъв и много добре ни се отрази. Хапнахме тортички, пихме кафенце, разходихме се по новия център на Русе и се поснимахме.После естествено трябваше в края на вечерта пак да се посдърпаме и то ПАК за дреболия, но поне този път бързо се оправихме и избегнахме караница. Дано се подобряваме.
![]()
И аз си тръгвам. Ама за разлика от теб, изобщо не мога да остана спокойна. Тоолкова се ядосвам, че не е истина.Първоначално написано от Lorein
Ние пък, понеже когато сме в един град живеем заедно и няма как всеки да си тръгне по къщата, приятеля ми като се ядоса слиза пред входа, изпушва една цигара, за да се успокои и се връща. Аз пък трябва да си го изкажа и говоря, говоря и когато много се изнервя, просто искам да не ме пипа и да не ми говори, защото дори с пръст да ме бутне избеснявам.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
При нас, когато сме се посдърпали за нещо, но поради някаква причина аз съм по-ядосаната, изнервенатаа и направоо много много раздразнена (до такава степен, че да не ми се иска да го погледна), а той е успял да запази контрол (което му се случва рядко), просто няма как да си тръгна, защото той прави следното - сграбчва ме силно, ама много силно и колкото и да се дърпам, той не ме пуска докато не се успокоя..
просто няма мърдане, няма къде да бягам, защото той като ме прегърне така силно и аз съм безсилна
Но този негов метод винаги работи..и е много сладко
Използва го, когато и двамата знаем, че сме се скарали за глупост, която не заслужава повече вниманието ни, но аз продължавам да се нервя..
![]()
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Аз с моя също живеем заедно и като се скараме той отива да спи в някой приятел. Имало е случаи в които като сме скарани нито аз спя в къщи, нито той, а апартамента си остава необитаем. Даже веднъж се скарахме за това кой да се прибере първи...Абе, тъпа работа.
Никога не съм разбирала обаче защо трябва караницата да се повтаря и повтаря...отново и отново. Направо всякаш от вътре ми идва
.
Това май няма обяснение..Просто се случва..Когато караниците са за дреболии, може да се каже, че разнообразяват малко връзката. Важното е да не стават сериозни и да има любов.
![]()
Не знам за вас, но ние с моя сме си обещали да не заспиваме без да сме се разбрали, независимо на кой колко му се спи, просто да не завършваме деня скарани.
А какво мислите за секса за сдобряване?![]()
Изобщо не ми е до секс. Ама грам. Чувствам се разочарована и предадена. Откъде настроение да си легна с него?Първоначално написано от marin4itu
Оф да. И ние сме си го обещали същото, щото ми е много гадно един от двамата като е нацупен - обръща се и заспива. Нене. Всичко трябва да е точно, защото иначе се превръща в повод за караница и на следващия ден. Моята връзка е по абсолютно същия начин. Онзи ден - епичен скандал. До бой не стигнахме само. Ама го замерих с бутилка с вода. Това е гадно, щото аз като се ядосам не мога да си сдържам нервите - той също. Той като ми се развика - трябва и аз да се развикам. И обратното. Много често се караме за дреболии. Днеска замалко да се изпокараме дали един мъж е мулат или циганин. Лелее. И ей такива неща - постоянно.Първоначално написано от marin4itu
Секса за сдобряване е добре, но искам да е минало малко време, защото след скандал не искам да ме докосва.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Днеска замалко да се изпокараме дали един мъж е мулат или циганин.![]()
![]()
Ние се скарахме дали един е травестит
![]()
![]()
Не сме добре всички, нененне![]()
Определено.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Това за травестита и мулата е интересно![]()
Вие ме разбихте..
Иначе и аз не мога веднагически да правя секс с него, но после започвам много да го желая и му налитамА той, разбира се, не се дърпа
![]()
И аз съм така. Трябва да мине повечко време и тогава може.Първоначално написано от PinkPan7her
Иначе ние не живеем заедно и даже понякога честно казано предпочитам след като сме се скарали някоя вечер и не сме могли да излезем на глава, да преспим и на другия ден вече сме се успокоили и т.н. Но естествено, ако живеем заедно, ще е много гадно да заспиваме скарани. Случвало се е, когато аз спа в тях и ли той в нас да се сдърпаме и дори и да легнем скарани, след няколко минути най-често той предприема стъпката, гушва ме и аз омеквам.
![]()
Ох, и ние за какви работи сме се каралииии... Последният път беше, защото бях с пола и цял ден се пазя като седна и да не ми се види бельото и за секунди явно съм се разсеяла и съм се поразкрачила (). И той се понацупи, защото бяхме с компания и имаше и момчета. И накрая беше още ядосан като ми каза забранявам ти да си показваш гащите.
При което хем ми стана смешно, хем нещо от вътре почна да ме гложди откъде накъде пък ще ми забранява нещо и пак продължихме... Абе пълни глупости...
![]()
more SEX vmesto da se chydite za kakvo da se sdurpate , zapulvaite vremeto sus sex .. ako i togawa ne stava znachii posto st e si omruznali
Първоначално написано от Lorein
Lorein това последното ми е до болка познато.. нашите най-чести караници са за дрехи (в частност моите )![]()
ДАААААААААА. Последно беше : Значи това потниче не искам да го носиш. Еее, само докато си с мене може.![]()
Hilary_![]()
Лелее абсолютно същата работа.. някои по-отворени блузчици иска само пред него да си ги обличам. Обаче другите да ме гледат такаа.. ужс
Всичко, което описвате ми е до болка познато. И ние се караме за всякакви глупости, дори след ден-два вече съм забравила за какво сме се карали, но явно е било толкова "сериозно", че сме стигнали чак до бой..И така, бием си се, крещим си
Живеем заедно и няма как някой от двамата да си тръгне, за това най-често аз отивам в друга стая, той понякога излиза с най-добрия си приятел, за да се успокои и накрая спим в различни стаи.. И така, общо взето през няколко дни се заформя скандал за някоя глупост, но пък много си се обичаме, имаме си планове за бъдещето и всичко е 6
Говорим, (или по-скоро крещим), за раздяла само когато се караме, той вика как съм щяла да си хвана пътя, аз пък викам, че ще си събера багажа и ще се махна от живота му
но като се оправим, всичко това се забравя. Даже няколко пъти се е случвало като се скараме, аз да изляза някъде сама (например в парка) късно вечер и да си изключа телефона. Абе, луди сме...
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Вчера му казах, че ще го вкарам в затвора![]()
Hilary_![]()
Хех .. ние до бой поне не сме стигали![]()
При нас пък като се скараме, той говори супер тихо, едва ли не под носа си, аз се ядосвам, че не го чувам и че го карам да повтаря по няколко пъти, почвам да викам, той почва да ми се сърди, че викам... Пълни глупости.![]()
Сега, пак да чукна на дърво, сме добре и си поприпомних как беше всичко преди караниците.![]()
Аз се замислих много дали трябва да се караме така. Вчера си бях сложила на скайп една песен, която ми напомня на него и бях сложила сърце .. той преди им се радваше на песничките - сега не вярва, че е за него. И се замислих.. чак така ли съм го отблъснала...
Hilary_![]()
"Всичко с мярка – това е най-доброто правило в живота" - Тази мисъл ми е любима. Все пак всичко с мярката си - не може без сдърпвания, караници, но не трябва да се прекалява и понякога са необходими опити да се предотвратят и ВЪЗДЪРЖАНИЕ (или самоконтрол все там ;д )Първоначално написано от Priceless
![]()